Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2014 17:39 - `Де е лявото ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2332 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 07.02.2014 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Слушам двама депутати от Атака, които твърдят, че винаги са имали ясна, обявена програма и цел, която никога не са подменяли и променяли, независимо от нашенските и международни ветрове. Особено ме впечатли твърдението, че в България няма лява партия с която да могат да се обединят и партнират !? Твърдението е тъжно и напълно вярно, като преди година съм го потвърдил тук:
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/05/28/liavoto-prostranstvo.1114663
           За обикновеният човек това звучи особено зловещо, след 45 години тоталитаризъм и над 3 милиона зрели хора, които членуваха и поддържаха с овации БКП, която ако не комунистическа, поне беше социалистическа !? Когато стартирах блога си тук написах, този точен и напълно верен постинг:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
          25 години след началото на прехода с особено чувство на омерзение, опошляване, бай ганьовщина, може да се констатира, че в България въобще не е имало партия и хора поддържащи комунистическа и социалистическа идеология !? Нека да оставим комунистическата идеологията, която на този етап на развитие е утопична и нереализуема, но социалистическо управление има в много страни ! Въпроса е къде отидоха заклетите привърженици и защо станаха по- десни от световните десни !? БСП ли е тяхната „лява”партия, тя ли защитава по социалистически, интересите на трудовите хора, на социално слабите, на неравностойните и как. Защо тази партия допусна и участвува в погром, разграбването на българските държавни фирми и производства, създаването на олигархичните структури. Защо се бори всичко да е частно, в повечето случаи, не в български ръце, кое налагаше това, особено за печалившите и самоиздържащи се производства, даже в развитите капиталистически страни има държавно участие в икономиката!?
http://dedenze.blog.bg/history/2013/04/16/shto-e-dyrjaven-kapitalizym.1101299


         Докато по целият свят хората се борят за повече държавна, обща собственост и производства, тук е обратното, без някой да може да обясни защо, извън келепира и далаверата. Скрити в своята, частна, бедна, домашна хралупа и разпадаща се кола, съвсем скоро, ще влизаме в частни сгради, местности, гори, плажни ивици, брегове, езера, ще пътуваме по пътища, тунели, мостове пред които ще ни спират за такси и пр.... „Стратезите” на българския преход, наети от световния капитал мошеници и кокошкари, се възползуваха от ситуацията, не се допитаха нито веднъж до хората, за нищо! Всичките им информационно, желязно, затъмнени действия, доведоха до нечуван геноцид и Трета национална катастофа. Къде е лявото, да вдигнеш с няколко лева заплати и пенсии, да намалиш с 3-4% цената на ел. енергията, да преспиш публиката с меден глас, това не е ляво, това го правят най- често десните !?
        Тоталният извод, който може да се направи днес е, че партийната дейност е пряко подчинена на личното облагодетелствуване, на приятелските кръгове, на далаверите и кражбите ! Това е нейният, единствен и неуспорим смисъл в България, залог за бързата ликвидация и разпродаване на държавата! По тези причини, не е възможно формиране на лява партия, неучаствуваща в грабежа, грижеща се за някакви български хора, наричащи се народ ! Всеки, който се опита да ви пробута и убеди, че има такава партия, напълно ви лъже и заблуждава !
        Изхода е повече от лесен- пряка демокрация, безпартийно НС, пълен мажоритарен избор ! Трудното е обаче, това да се организира и направи ! Партийните еничари така са се окопали, че е нужна вече упорита, нелегална борба, изграждане на комитети и структури..., както в края на турското робство. За жалост и великите българи изчезнаха, посредствеността, личното, келепира, далаверата ги поквариха и унищожиха!


image
 
Краят на лявото с песни, танци и угодничество !

 imageimage

image

Не влизай частно !




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alibababg - Де е лявото?
08.02.2014 00:51
У лево...
Няма ляво - няма дясно. Няма и държави. Има Transnational и multinational Corporation.
Света е бизнес. Всичко е пари...
Изхода хич не е лесен.
Даже само поради факта, че е трудно да се излезе от НИЩО.
Вече няма държава! Ние нямаме никакъв държавен суверен!
Под пълен контрол сме на еврейския съюз!
Това тук, е колониална територия под ционистко/комунистическо иго!
Тази територия се управлява от брюкселските лакей/бюрократи.
А това, което все още някой го наричат "български държавни институции и органи за управление" - е туземната васално/колониална администрация!
Картинката е повече от лоша...
цитирай
2. alibababg - Новия световен ред е тук!
08.02.2014 01:08
Глобалния ционистки комунизъм! Съвършената робска матрица!
Тя е навсякъде и никъде...
Тя е реална и фикция...
Тя е всичко и нищо...
Тя е система от системи за тотален контрол.
98% от хората даже не вярват, че са в матрицата!
Как се излиза от това!?
цитирай
3. dedenze - alibababg това с ционисткия комунизъм не го разбрах !?
08.02.2014 10:39
Прилича ми малко на приказката за 40- те разбойника ? Не знам какви ционисти са чехите и австрийците, които с държавни фирми ни "разпределят" тока, защото сме тъпи и не можем сами да си го разпределим !?
цитирай
4. alibababg - Контрол!
08.02.2014 15:27
Всичко е това! В кой е контрола!?
Европейски съюз, щатите, русия, далечния изток... Всичко е под контрола на ционисти!
Комунизъм, фашизъм, нацизъм и всякакви "изми" - са продукт на ционистите!
За разпределителните дружества - не са точно държавни, имат държавно участие но мажоритарния дял е в ръцете на частния капитал - а тези ръце знаеш ли чий са? Еврейски - разбира се!
Европейски съюз е еврейски съюз - по модела на СССР - и новият им световен ред.
В момента водим дискусия по тези проблеми тук:
http://kass.blog.bg/zabavlenie/2014/02/07/trudno-e-no-moje-i-da-svikna.1236254
цитирай
5. dedenze - Това е опростено мислене алибаба !
08.02.2014 16:42
Едва ли националсоциализма на Хитер е бил ционистки !? Едва ли днешна Германия обслужва ционистите ? Вярната част е в притежанието на капитала, но кой те задължава да го ползуваш, може да се преживее и без айподче и без мерцедесче и пр.... Всеки трябва да си знае гьола и възможностите, да се простира спрямо тях, това точно българите не го разбират и се хванаха на първата въдица!
цитирай
6. alibababg - Едва ли националсоциализма на Х...
08.02.2014 16:59
Едва ли националсоциализма на Хитер е бил ционистки...
Разбира се! Кой го финансира?
Днешна германия е под окупация! http://alternathistory.org.ua/kantsler-akt-ili-o-chem-ne-prinyato-govorit

Както и да е...
Аз говоря и гледам глобално картинката.
Ти го свеждаш до персонално и лично за всеки - ниво...
Ако искаш да научиш повече за истинската история - http://diagnosa.net/
цитирай
7. dedenze - Истинската история се разбира и оценява след столетия алибаба !
09.02.2014 12:21
Нормално това става от следващите поколения. Ако хипотетично приемем, че сме честни и добри хора, имаме еднакво възпитание, образование и света е съставен само от такива себеподобни - тогава какъв свят ще изградим и поддържаме ? Могат ли тогава т.н. "изми" ционисти и пр... да управляват!? Точно личното и персонално могат да спасят света чрез знания, отговорност, скромност, самокритичост, състрадание, чест, достойнство и пр.... Много български политици, ако притежават поне половината от изброените качества, трябва ритуално да се самоубият от срам и позор !
За съжаление тези морални категории са непознати за много хора, даже и за цели общности и държави !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481009
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930