Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2014 22:46 - К`ва стана тя ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2209 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 13.01.2014 23:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Когато избухна демокрацията хората се надяваха на по- голяма свобода и достоен живот,  на повече справедливост и права, по- малко ограничения и задължения. Днес всички констатират точно обратното, съжаляват за участието в сините митинги, изборите на наглеци и продажници, тъжния край на българската държавност. Освен стотиците продажни партии, не защитаващи интересите на българите, се нароиха и над 35000 неправителствени организации според Светла Василева с ник chara съблогърка в този форум. Основната част от тях са външно финансирани, обслужващи чужди интереси и създаващи сладки, синекурни, работни местенца. Първата, пропагандна песен на демократизаторите беше свързана с правата на човека, потъпкани по време на тоталитарното управление, неправилно наричано комунизъм. Тези „права” бяха бързо възстановени в няколко единствени направления: правото на имиграция; правото да говориш и пишеш каквото ти падне, даже и неистини; правото да извършваш безнаказано престъпления, при липса на желязни и невъзможни доказателства за извършени такива; право на хазарт, проституция, хомосексуализъм, дрога и порнография; право да не работиш, даже и да искаш....
           Днес след 24 години с ужас констатираме, че реално почти всеки ден губим от останалите си оскъдни, човешки права. Циничното в тази ситуация, че правата ни се отнемат под формата на усърдна грижа за нас !? Ето някои примери:
          - Задължават ни да плащаме за „зелената” енергия от ВЕИ. Така пряко изплащаме централите на група богопомазани хитреци. Офшорният, партиен, български Президент сезира КС за наложения данък върху скъпата, частна енергия. Той е особено загрижен, но за кого !? При свъхпроизводство на електроенергия първа се спира държавната АЕЦ Козлодуй с цена на енергията под 4 ст./квч!?
         - В Конституцията е записано, че само частната собственост е неприкосновена, общонародната, държавна не е такава, тя е обект на присвояване и далавера, въпреки, че се създава много трудно и е с висока обществена значимост за всички! В България държавната собственост е „персона нон грата”, затова и държавните пари са в частни, партийно лансирани банки !? Това мотивира и епичната, зверска, хайдушко- партизанска, партиина война за власт и управление !
          - В изборната война нямаме право на отрицателен вот срещу никого, гласуваме „свръхдемократично” и странно, само с „ДА”!? Усилено се готви задължително гласуване !?
          - Задължават ни задължително да се застраховаме в частни застрахователни дружества !? В момента се готви задължително застраховане и на имущество против бедствия и аварии!?       
          - Независимо от свирепия, акцизен данък ни забраниха да пушим тютюн и в нощните заведения. Подобна забрана се готви и за алкохола... Разреши се хомосексуализма, очаква се узаконяване на подобни "брачни" връзки, както и употребата на лека дрога – канабис, марихуана и пр....
          - Забраниха ни да напляскаме децата си, когато проявяват агресия, неуважение, мързел и просташко, улично поведение !? Задължават ни да плащаме извънредни и постоянни суми за образование, хранене, медицински грижи и пр....
         - Да умреш, също следва тежко задължение 1000 – 2000 лева и повече за едно погребение....
         Та господа демократизатори, капитализма ни разгони фамилиите, да не говорим за майките и бащите. Бихте ли ни посочили предимствата и какво ни чака в обозримо бъдеще !? Кой, все още не вижда че" царят е напълно гол" , а вашата "демокрация" не става за нищо!?



imageimage


 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Въпроса е,
14.01.2014 00:02
Защо ЧАК сега ви заболя, не че не сте прави, напротив но защо чак сега?
цитирай
2. alibababg - Е, поне...
14.01.2014 00:04
Си имаме министерство на веселбата..
Така е в еврейския съюз!
И много по лошо ще става....

Социализъм: да се нахрани гладния с риба.

Капитализъм, какъвто ни го описват: Да не се храни гладния с риба, а да му се даде въдица за да си налови сам.

Капитализъм, какъвто е сега:
Не се дава въдица на гладния, а му се продава на кредит, като не се уточнява, че той няма право на достъп до езерото с риба, нито правото да лови там.
Тъй като и езерото и рибата отдавна са собственост на тези, на които сега освен, че е гладен, дължи и пари за въдицата.
цитирай
3. dedenze - Отдавна ме боли getmans1, написал съм го в над 100 постинга, но ти сега си ме прочел !
14.01.2014 00:46
В исторически план от 70 -те години на миналия век, не съм си мълчал, не съм бил примирен и пасивен . Но когато си неудобен, една световно организирана и посята у нас престъпност лесно се справя с такива като мен. Тук става дума за организирано преразпределение на света и богатствата, на което много трудно може да се противостои държавно, а камо ли от една личност !!!!
цитирай
4. dedenze - Ох Алибаба, ако знаеш колко си прав !
14.01.2014 00:50
Благодаря за нагледното описание - басня, приветствам го, повече от точно е !
цитирай
5. getmans1 - К,ва стана тя?
14.01.2014 10:08
Нали ТЕ бяха на „Орлов мост“ през лятото на 2012г а сега к,во се обърка, а?

Или да си го кажем по нашенски:
„ Като си изтъка платното да ти таковам на кросното“ Сега ясен ли съм?
цитирай
6. dedenze - Явно визираш по- нови събития getmans1.
14.01.2014 12:49
Всяка партия със своя антураж и "симпатизанти" не се интересува от интересите на българите и България, а само от своето обкръжение и личните сметки на политкомисарите ! Затова трябва да бъдат изтласкани от обществения живот с промяна на Конституцията ! Пряка демокрация с мажоритарен избор ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477624
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930