Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 17:57 - Какво не ви казват политиците ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2504 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 05.01.2014 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    

        Просто казано, те спестяват неоспоримата истина, че ликвидират България и българите. За да се разбере и осмисли този отвратителен факт са нужни някои пояснения. Първо попитайте и се заинтересувайте, какво нашите политизирани юристи разбират под понятията народ, народност и нация. За да не се разочаровате, бързам да ви поясня, че няма да получите еднозначен отговор, подобно на определението за общонародна, държавна собственост. В годините на прехода тези понятия бяха умишлено променени до непонятност и неузнаваемост, защото чрез тяхното превратно тълкуване се узаконяваше грабежа, ликвидацията и геноцида. Народа като цяло, не им трябваше за нищо, те се интересуваха само от електората / хората имащи право да гласуват/, за да ги направят свои съучастници в “законното” оформление на престъпленията ! Цинично обявиха, че се борят за демокрация /народовластие/ и същевременно извършиха геноцид над българите по-голям от този, който извършиха турците преди векове!
            Изхождайки от различни исторически, правни, литературни източници български народ е: от правна гледна точка- това е сбор от всички поданици на държавата имащи право да гласуват, това са всички хора живеещи на територията на държавата, но и тези които имат българско, национално самосъзнание живеещи по различни причини извън България, особено тези които са запазили българското си гражданство; от морална и човешка гледна точка /от която политиците не се интересуват/ -това са хора притежаващи деца и семейства, общи  език, традиции, култура, обичаи, населяващи една Родина, притежаващи имущество, работа и поминък, живеещи при еднакви условия и закони, с обща история, готови да бранят държавата, Конституцията, просперитета, независимостта и териториалната и цялост!
            Сега да извършим още едно интелектуално усилие и да видим как политическата класа ликвидира България и българите:
             1. България не е независима държава, подписаните договори въвеждат европейското законодателство, управлението и контрола на ЕС и НАТО !
             2. България няма самостоятелна икономическа политика и държавната и банка се управлява от ЕС и МВФ, чрез валутен борд !
             3. Българската промишленост е ликвидирана, почти всичко, включително и храната се внася и търговския баланс е отрицателен. Частната, българска промишленост е обречена на гибел, няма митническа защита, не е конкурентна. Няма собствени средства и кредитните линии се осъществяват от чужди финансови институции с висока лихва.
             4. Природните богатства, енергетиката, медиите, телекомуникациите, услугите, търговията, застраховките... са предоставени на чуждестранни лица и фирми. Това води до износ на капитал над 15 милиарда евро за година, от една от най- бедните държави в ЕС !
             5. Държавни са само губещи и непривлекателни производства и фирми, основно със социално значение, не се прилага т.н. държавен капитализъм за откриване на нови работни места, конкурентни и печаливши производства! Работещите в бюджетната сфера, на държавна заплата се удвоиха !
             6. Ежедневно, включително и чрез държавните медии, закони, общуване се подменя българския език и се англофицира по всички възможни начини, включително и в образователната система ! Подменя се ценностната система, въвеждат се чужди празници и ритуали, узаконява се порнографията и хомосексуализма. Допуска се обругаване на национални светини, паметници, подменят се исторически истини !
              7. Политическите партии сеят разделение, омраза, нетърпимост и ксенофобия, независимо от историческата толерантност на българите !
              8. За 24 години се стигна до демографска и национална катастрофа, над 3 милиона бяха принудени да имигрират от България, без шанс и перспектива да се върнат, даже и като пенсионери. Децата на по- богатите сънародници и политически лидери не учат и работят в България !?
              9. Днес България е без граници и ограничения, всеки може да си купи земя, имот и да живее тук. Няма официални, статистически данни, колко чужденци вече трайно са се настанили тук, но всички знаем, че са много. Например само в София има 42 китайски ресторанта, на гробищата няма починали китайци , явно на тяхно място с едни и същи документи идат нови постъпления !?
             10. Днес правителството взе поредния заем от няколко милиарда евро, вече всички знаят как и с какво се обезпечават невъзвращаемите кредити. Допускате ли, че само с посредствени туристически услуги, могат да се върнат българските заеми !?

 

               Скоро пак ще гласувате, предполагам че разбирате съучастието си с ликвидаторите на България !?



imageimage


image

Може би и за нас един ден ще направят подобен филм !?







Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. balar - чистата истина
04.01.2014 18:05
е в последната картинка
цитирай
2. dedenze - Добавих още една картинка balar.
04.01.2014 18:31
Според мене в нея е истината , от анимацията на чудесния филм "Стената", до това води урната и цветния електорат!
цитирай
3. freeoldmen - Така е, dedenze, разчистват ни тия юроди, но ние сме жилави...
04.01.2014 23:08
Надеждата ми е, че само опак човек като българина може да премине през всички гадости, дето гласят на човечеството и пак да запази нещо човешко...
цитирай
4. dedenze - Повече от всичко ми се ще да преминем през гадостите freeoldmen !
05.01.2014 00:02
Да го видя с очите си, да се убедя че е истинско и необратимо, че имаме бъдеще и тогава спокойно да си отида ...
цитирай
5. aip55 - България
05.01.2014 10:42
няма такава държава вече, район на българите мохикани в Европейският съюз............ЖАЛКО ЗА НАРОДА....
цитирай
6. dedenze - Държава няма, но цинично ще се запази географското понятие aip55 !
05.01.2014 11:12
Ще е нужно за туристите в бъдещите резервати с автентичен фолклор !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476691
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930