Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2013 19:09 - Политическата отговорност
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1451 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 19.09.2013 01:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

            Българската, политическа класа, регистрирана за 24 години в над  700 партии, в единен хор пее, че без партии в Родината не може, защото иначе няма кой да носи политическата отговорност. Изпустелелият, болен и наивен народ вярва на тази огромна лъжа и дава последните си пари на партийните еничари. В десетки постинги съм се опитвал да покажа тази огромна заблуда с факти,  документи, описания и притчи. Радвам се, че все повече хора започват да осъзнават геноцида над българите, продажността и нехуманността на нашия политически, престъпен елит ! Ето един ярък пример, за тези които поддържат партиите, за тези които си мислят, че без тях не може и света ще свърши !?
            Предишните управляващи от ГЕРБ, наред с десетки геноцидни действия, посегнаха на нашите пари във здравната каса. Нагледахме се и наслушахме на воплите на десетки хора, молещи за лечение, помощ и спасение, принудиха ни да купуваме най- скъпо в света елементарни лекарства, да си носим от къщи консумативи и медицински пособия ! Повече от 1,4 милиарда лева бяха взети от касата и пренасочени в неизвестни направления, нищо чудно вече да не са в България, а в офшорни сметки по света !? Конституционния съд, обяви това действие за противоконституционно и какво от това !? Вожда на ГЕРБ, Бойко  Борисов, многократно е заявявал че партията носи пълна отговорност за всичките си действия. Тази, афиширана отговорност се изрази в освобождаване министъра на финансите, спасително подаване на оставка, поставяне на държавата в хаос и протести, нестихващи до днес. Та каква е политическата отговорност има ли такава, в какво се изразява !? Представете си, че тези пари са изнесени с помощта на авиоотряд 28 или бойните самолети и хеликоптери, които се оказва, че никой не знае кого, какво и накъде са возили !?
            Да се върнем на политическата отговорност, ако тя е гореописаната, това си е пълна, абсолютна безотговорност и гьонсуратлък !? Ако тази партия е отговорна, тя трябва да слезе от политическата сцена и да възстанови парите и причинените щети със собствени средства и такива на своите симпатизанти ! Ако един, български гражданин открадне храна за няколко лева, се съди веднага, по бързата процедура ? Тук става дума за нагла, партийно организирана кражба на милиарди народни пари от здравето на хората, без каквото и да било възмездие и реална отговорност !?
           Не си мислете, че ви правя евтина политическа пропаганда, в подобни действия може напълно успешно да се обвинят всички, властимащи партии на прехода. Техните лидери си имат специални, правителствени болници, чудесно европейско заплащане, возят ги в лъскави, модерни лимузини, самолети и вертолети, почиват на специални места, лекуват ги в чужбина и пр.... За обикновения българин остават молитвата за здраве и болниците за които се подразбира, че в тях могат да се „лекуват” само изключително здрави и читави хора !?
            Политическата класа източник на унищожение, геноцид и разделение, трябва да бъде изгонена от България ! Какво повече трябва да се случи за да се осъзнае това !? Пряка демокрация и пълни, териториални, мажоритарни избори с персонална отговорност и задължения! Останалото е козметика, порнография, грим и силикон, ясно лъсващи при всеки слаб дъжд !

 




image

Борисов твърдеше че няма маси в самолета и си е носил от къщи ?

image

Това се отнася за някакъв футболен отбор в който играе Бойко Борисов, той е голям спортист ?image


Бау,(прощавайте сега е модерно да се аука по англо-американски т.е. "уау") и тука има маси с персонални, плазмени екранчета ? Каква нищета, да ги ореве човек ? "Не е виновен този който яде зелника, а този който му го дава !"

Този запис е от преди година, парите още се търсят и не са намерени ! Няма и идея как да се върнат в сметката на НЗОК !? Бойко Борисов и неговите съпартиици ходят с гордо вдигната глава и се готвят за ново управление на България !?






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Потресаващо
19.09.2013 19:32
- като постинг. Измъкнаха се виновниците от Герб, за престъпленията, които ги извършиха. Няма правосъдна система, която да сложи край на тези безобразия......
цитирай
2. dedenze - Прав си aip55, престъпниците се измъкват и не само от ГЕРБ !
19.09.2013 21:13
Това става защото партийното управление ликвидира възможността за независимост на властите и формира организирана, партийна, държавна престъпност ! Това ясно и подробно се знае от всички партии - явно им е изгодно, явно им харесва ! Заложено е още от ВНС ( с подробен американски съвет ) в Конституцията ! Огромни партийни права срещу нула (никакви) задължения и пълна липса на контрол !!!
цитирай
3. dedenze - Този постинг е от голямо значение защото демонстрира гибелната ролята на партиите в България !
21.09.2013 15:25
В категория политика има сложно изградена цензура ! Целта е по-малко хора да четат материали с антипартийно съдържание, особено касаещи ГЕРБ ! Днес моя сайт е посетен до 15 часа от 750 читателя, интересно какво четат, този постинг отчита само 113 посещения за два дни !? С помощтта на мои приятели , категорично констатирам, че посещенията не се отчитат !? Сигурно има страхове, че може да попадне на първите страници на "популярни" !? Особено интересен е и факта, че отсъствува и в търсачката Гугал, за разлика от другите мои постинги с не политическо съдържание !? Това означава, че цензурата обхваща и българския вариант на търсачката !? Кой стои зад всичко това, знае ли някой, какво иска и за какво се бори !? Плюят непрекъснато, че по времето на Бай Тошо имало цензура ! Днес 24 години след това, какво има !?
Не мога да кажа "Господи прости им те не знаят какво правят !" Защото цензуриращите гъзомияри знаят точно какво вършат !
Да добавя при общо 1400 прочита на 21.09.2013 г. няма нито един прочит на регистриран потребител - вярвате ли !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476620
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930