Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2013 17:35 - Лявото пространство
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1795 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2013 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


           Прието е така да се оприличава управление, политика и действия свързани с по- голяма грижа за по- бедните хора, неравностойни, болни, изостанали в развитието си, по социални и други причини. Базира се на хуманизма, съпричастността, състраданието и християнския принцип, че всички сме равни, че всички си раждаме голи с еднакви, потенциални възможности... Ненадмината, теоретична основа и научно- фантастично описание на мечтаното най- ляво е комунизма. За съжаление от времето и теорията на Маркс, никой не добави нищо ново, за да се превърне от утопия в реалност! Никой не се противопостави на глупавата теза за водещата роля на пролетариата и налагане на неговата диктатура !? На тезата за пълно материално и духовно равенство, уравнивиловка, обезличаваща и умаловажаваща личния труд и постижения !? Капиталът доволно потри ръце, защити богатството, онаследяването, разточителството, лукса и охолството за сметка на милиарди хора борещи се за просто, човешко оцеляване ! Влагайки голяма част от капитала в идеологическата борба, почти закри философските науки третиращи човешкия живот и взаимоотношения, размаза и стъпка лявото пространство и мислене! Опита се даже да забрани и обяви извън закона, левите философски идеологии и техните привърженици !?
          Така от тоталитарна държава с ляв, социалистически, обществен строй, базиран на комунистическата идеология, осъмнахме в дясна, привнесена, странна „демокрация”!? Дясна до такава степен, че се превърнахме в роби на колониална политика, напълно зависими, подчинени,  без национални цели и интереси! Стигна се до там, че никой не може даже да каже, какво ще се случи в близкото бъдеще, за това се пита ЕС, САЩ и пр..., които отговарят приветливо, дипломатично, усмихнато и учтиво, разчитайки на нашата обща култура и „интелигентност”, за да прозрем истината мужду редовете!? Истината, крещи отвсякъде 2,5 милиона имигранти, 30% младежка безработица, 40 % под прага на бедността, 2,5 милиона пенсионери, болни, неравностойни... т.е. – Трета национална катастрофа с невероятен размер и мащаб!? Политическата класа единствена не я чува, защото не и изнася, защото трябва да се обяви извън закона и да отреже клона на който цъфти !
          Реално възниква въпроса къде и кое е лявото, къде изчезнаха привържениците на комунистическата идеология!? Защо допуснаха една партия, нямаща общо с лявото пространство, да се оприличава като техен наследник и изразител !? Партия, която участвува активно в унищожаването и приватизирането на печалившата държавна промишленост, при формирането на кредитните милионери и новите олигарси ! Партия, която раздаде разрешителни за частни ВЕИ, заплащани от обикновените хора, неизгодно влоши търговските и икономически връзки с Русия, която постоянно е обявявана и преследвана за корупционни схеми и пр.... Партия, която приема откачените и смешни понятия, на лицето Иван Костов, за чуждите, спасителни „инвестиции”!? Прокарва крайно, десен закон в тази връзка, като 10% плосък данък ? Не разкрива нови работни места, не спасява военните, държавни заводи с гражданска продукция, утежнява положението на БДЖ , пощите и пр..., подготвя ги за разграбване ....Тази партия, наричаща себе си социалистическа, няма нищо общо с лявото пространство, освен в лозунгите. Спете спокойно господа капиталисти, в България няма ляво пространство, то реално е ликвидирано, още с ликвидацията на селското стопанство от великата, синя глупост и продажност! Спете и вие българи мислещи, че ще ви управляват хора с леви убеждения, замислени за вас и държавата !? Много скоро резултатите ще цъфнат и завържат, дано сме поне живи до тогава !

imageimage
imageimageimage

           Няма ляво, няма дясно скъпи сънародници не ви ли стана ясно ! Има само финансови интереси ! Гледай ако не ми вярваш :

vbox7.com/play:5861e70daa




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nimbus - съгласен
29.05.2013 00:08
Съгласен съм абсолютно ,че бсп не е лява партия,заявиха твърдо че нямало да пипат данъчната система..Дпс също не е, понеже уточниха, че ако махнат плоския данък то няма да подкрепят коалицията или както там се нарича.Ляв бе Владо Спасов,дето се се спомина,но нямаше никаква власт при такава обстановка и в такова време.Сталин сигурно се преобръща в гроба от такива леви партии в България и Русия. Сам по се себе си Пламен Орешарски е добър експерт и това е единствения силен коз,защото всички други другари партийци,тотално се осраха.
По интересно би било правителството да не мине и да бъдем отново в тупик.
цитирай
2. dedenze - Натам върви nimbus !
29.05.2013 00:21
Омръзна ми да казвам, показвам и доказвам, че спасението на България се съдържа в елиминирането на компрометираните партии - мажоритарни избори, пряка демокрация, безпартийно НС !!! Освен всичко останало, българската народпсихология го изисква !
цитирай
3. dedenze - Правителството мина, хубаво, няма да има нови разходи за предсрочни избори !
31.05.2013 12:52
Но все пак питам, къде е лявото ? Кой е ляв ! Един от министите нарича Вапцаров терорист ? Друг казва, че няма да има промени в МВР ? Трети се отказва от предизборното обещание за либерализиране режима за пушене в ресторантите ? Четвърти намеква, че няма пари за пенсии и заплати ? Пети от сега обяснява как ще загубим еврофондове? Лидера Станишев, запява бойковата песен, че завареното положение е по- лошо от очакваното ? Орешарски декларира, че ще спазва нарежданията на МВФ......
Тук в блога, спирате броячите на постинга, като виновни, насрани и разкрити деца !? Как става така, че точно този актуален постинг не се чете, коментира и оценява ? Няма ляво в България, дами и господа, затова се гответе за поредния геноцид и ликвидация !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468060
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031