Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2013 21:07 - Нужен е съд на честта !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2119 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 21.05.2013 23:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

           Омръзна ми 24 години да гледам, ненаказания и нагъл грабеж и геноцид на политическата пасмина, формирала социална класа. Изборите показаха категорично, че не само на мен ми е писнало, че хората нямат доверие в родните политически еничари и този процес ще се задълбочава все повече! В десетки постове съм описал подробно хватките и престъпленията им, поне съвестта ми е чиста и удовлетворена от казаното. Казват, че да плюеш и намираш кусури е лесно, може и да е вярно, но само за тези, които не предлагат решение, път и изход! Политическата класа в България не бива да се подценява, тя създаде такива закони, изпълни всички поръчки, доведе държавата до демографска, финансова, морална и културна катастрофа, забележете при това - напълно законно и в унесон с изискванията на ЕС и САЩ !
           Имаше външна, финансова, методическа и практическа помощ, но трябва да се признае, че българските, политически магьосници надминаха себе си ! Първо си осигуриха държавно финансиране на партийните дейности, влизайки във властта, похарчиха огромни средства за международни консултации, комисии и експерти, за приспиване на всички международни органи, корективи и оценители. Създадоха впечатлението, че тук всичко върви по мед и масло, народа пее химна на Еропа под синия, звезден флаг!  Армия от юристи узаконяваше всеки ход и действие, хазната не се щадеше и безвъзмездно се използуваше за това. Така от ВНС до днес, няма виновен политик, управленец, монополист, олигарх, юрист, като изключим, чисто кокошкарските истории за парлама и народно приспиване !
           Статистиката сочи, че над 40% от хората са под прага на бедността, младежката безработица е над 30%, Милиони образовани хора са изгонени от България по икономически причини, имигрантите са над 25% от населението и не могат да се върнат повече! Стандарта на живот, пенсиите, заплатите, здравеопазването, образованието са на едни от последните места в Европа и света ! Виновни НЯМА, всички са НЕВИННИ и водят котерийни борби, пак да ни управляват, обещават светли бъднини и съдби!? Същевременно ежедневно четем за партийно подкрепени и организирани  тежки престъпления, продажба на интереси, приватизация под масата, кредитни милионери, олигарси, ликвидатори, гробокопачи, приятелски кръгове... родени, издигнати и подкрепени от партийните среди!? Виновни НЯМА, всички са НЕВИННИ, доказването на противното е юридически невъзможно ! За пример вземете Моната ( Симеон Сакскобургготски), неговото правителство закри без официално искане от ЕС и при доказана безопасна годност, 3 и 4 реактор в АЕЦ Козлодуй ! Днес дава интервю за руските медии, че той е за изграждане на АЕЦ Белене !? Същевременно, му разрешиха да си прибре имотите за над 180 милиона евро, никой не се досети че дядо и татко, донесоха на България 2 национални катастрофи , стотици хиляди народни жертви и тежки репарации ! Всички съседни държави, не го направиха и потърсиха отговорност от монарсите си !
          Народният гняв расте с всеки изминал ден, хората може да не са особено интелигентни и образовани, но ясно отчитат, кой се подиграва с тях и достойнството им, кой и защо прилага ненаказан геноцид ! Политическите партии изядоха аванса на доверието и вярата, че могат да направят нещо за обикновените хора. Приватизираните медии и скопените държавни, не отразяват и укриват хиляди факти. Правосъдието се оправдава с липса на доказателства, естествено е те да се крият от самите престъпници, къде са скъпите СРС, защо престъпните деяния се обличат в „законна” форма. Затова е крайно време да се създаде от хората- съд на честта ! Съд, който не разчита на абсолютни факти и доказателства на тепсия, хората знаят какво е достатъчно ! Нета е единственото място за подобно начинание ! Трябва да има един сайт, в който всеки имаш информация и факти за престъпления, подкрепени и извършени от партиите да ги опише и съобщи! Всеки да има достъп за коментар и защита! Политическите клетви в батко, татко и други роднини, не вършат работа ! Време е да се уточнят понятията чест, достойнство и чистота! Идва време разделно, в което виновните трябва да поемат персонална вина! Времето на колективната партийна безотговорност мина, симпатизантите, тези съучастници, да поемат своята част от отговорността, най –малкото да обяснят, защо са гласували за бъдещи престъпници, кой ги е накарал, какво им е обещал !

 

imageimageimage
image



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476355
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930