Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2012 16:46 - Фокусници и магьосници
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1911 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.09.2012 16:50


 

          В съвременният свят най добри са тези от Федералният резерв на САЩ и Уолстрийт . При финансов дълг наближаващ 17 трилиарда долара и виновно причинена световна, икономическа криза, никой не смее да ги закача и да наруши дебилният им пашалък. Това е така, защото САЩ са световен, платен жандарм, като в промишлеността им, „родно” и единствено, е само производството на оръжия за масово и индивидуално унищожение. Икономическата криза е продиктувана и от факта, че старият враг – соц. лагера, умря разграбен и унизен. Ежедневно се търси нов враг, но до днес има само жалки, кокошкарски подобия. Заиграването с религиозни и етнически неща, води до несигурност и случайни жертви и не решава кризисни въпроси, обратно създава ги. Достатъчен е един филм или карикатура. Ситуацията изглежда безизходна и опасна но далеч не е така, защото награбеното е толкова много, че ще стигне за няколко поколения напред. Многонационалната сбирщина от престъпници и търсачи на лесни печалби, „прочистила” и поставила в гета местното население, цинично приватизирала индианските названия на местности, реки и пр..., днес с модерни и рафинирани, икономически и военни средства се опитва да владее целият свят.
            Те са нашите съветници и новите ни стратегически партньори. Оказва се, че нашите политици са добри ученици особено за вредните и престъпни неща. ГЕРБ обходи всички известни, световни врачки, с единствен въпрос „Ще спечелим ли предстоящите избори ?” Въпроса е от особена важност, защото преди изборите от чист популизъм, трябва да се вдигнат пенсии и заплати. Четири години бяха замразени, даже и годишната инфлация не се компенсираше, ами сега !? Огромната опасност идва от факта, че е възможно теоретически да спечелят изборите. Представете си, че са ги увеличили с реалните 50 %, а парите са под магистралите, залите и в олигарсите, държавна промишленост и приходи няма, какво ще правят тогава, кой ще бъде виновен !? Въпреки, че с нищо не са заслужили помощ, ще ги подсетя за един модерен фокус: Увеличете пенсиите и заплатите даже със 100%, ако останете на власт ще обявите, че увеличенията, ще се дават като облигации и ценни книжа. Имате опит от предишните избори, когато раздавахте на циганите във Филиповци, заедно с представители на БСП, фалшиви банкноти по 20 и 50 лева ! Тук на „ценните” книжа, също може със ситен текст, или като воден знак, да добавите, че са недействителни . Питайте вашите „стратегически” партньори, те са световните магове и фокусници, със заслуги по тези въпроси,  сигурен съм, че ще одобрят ! В най- лошият вариант, нека книжата да са реални, но с падеж след 1000 – 2000 години ! Хайде Дянков, бързо схващаш .
            Събратя пенсионери, безработни, социално слаби и прочие угнетени и нужни само и единствено около изборите, слънчевите изригвания и природните стихии няма да ви убият ! По вероятно е, това да го сторят партиите и техните лидери, гласувайте отново и активно за тях !?


imageimageimage

 





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479532
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930