Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991273
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
16.07.2012 05:32 - Еленко Ангелов: "Съдиите ни пазят мафиотите, защото са братя в тайни ложи"
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 4950 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 16.07.2012 06:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Еленко Ангелов: Паметникът на Левски е масонски, гербът ни - на Ротшилд

18 Март, 2011

|

137 Коментари

|

25691

image Eленко Ангелов "Съдиите ни пазят мафиотите, защото са братя в тайни ложи, твърди скандалният психолог".
интервю на Деница Бояджиева

- Еленко, теориите, които проповядваш, излизат от рамките на ортодоксалната психология. Какъв си ти всъщност - психолог или мистериолог, който търси във всичко конспиративния елемент?

- Защо трябва да слагаме рамки. Официалната доктрина на психологията, която съм завършил, ми е помогнала страшно много, но тя е задминала по лицемерие религията. От векове науката си пее едни и същи псалми. Все още се гледа с насмешка на неща като телепатия, лечение с ръце... Само допреди 10 години отричаха хомеопатията и ирисдиагностиката. От гледна точка на историята хирургията и химията всъщност са алтернативни методи. Шаманизмът или пренасянето на положителна и отрицателна енергия е нещо съвсем нормално. Аз търся най-голямата истина, това е и посланието на трилогията ми.

- Кой ти я показва? Например, кои са източниците, от които черпиш информация за рептилската си теория?

- Имал съм страшно много време да се самообразовам и от дете се опитвам да сглобя пъзела за влечугоподобните, които ни управляват. Мои учители са хора, които са работили рамо до рамо с такива влечугоподобни в американски военни бази - Фил Шнайдер, Едуин Кастело. Те заплатиха с живота си заради разкритията, които направиха. Дейвид Айк също е говорил изключително много за това. След 11 септември, когато американското правителство си самовзриви кулите, с мен се случи нещо уникално. Започнах да сънувам изключително осъзнато ключови думи. В съня си разговарям с мои учители, съученици, които изглеждат като сияещи кълба от златиста енергия. Една нощ те ми подсказаха да отида в музея в Бояна. Там се натъкнах на фигурки на идоли, намерени в Курило. Те бяха глави на сънувани от мен влечугоподобни, точни образи на различни раси рептили, които са тук от зората на човечеството и са участвали в ДНК-инженерството на нашите тела.
От векове фолклорът на всеки паралел и меридиан - от Северна Америка до Африка, говори за едно и също - дракони и змейове, които могат да се превръщат в хора. Това е т.нар Shapeshifting (промяна на формата). В Азия и до ден днешен вярват, че е създадена от Нуа - богинята-дракон, и брат й Фукси.

- Но това е митология...

- Не е митология. Всъщност в нея се съдържат истинските ядра. Драконите, които стават царе и управляват цели държави. Неслучайно те се женят помежду си, за да запазят това рептилско ДНК. Погледни драконите, които красят фасадата на Народния театър „Иван Вазов”. Те са точни образи на Ариман - образа на сатаната в зороастризма. Знам колко параноидно звучи, но аз самият съм бил свидетел на много паранормални явления, наблюдавал съм всякакъв вид НЛО. Нека всеки търси сам своята „Най-голяма Истина”! Аз съм Подсказвач.

- Въпреки че не си финансист, имаш стройна теория и за конспирацията на МВФ, Федералния резерв на САЩ, БНБ...

- Все още много хора се присмиват на клишето за евреите и техния контрол над целия свят. Всъщност това е самата истина, само че не става дума евреите, а за ционистите. Още през 1913 г. прословутите еврейски фамилии Ротшилд, Рокфелер и Морган създават Федералния резерв на САЩ. Той не е федерален, а напълно частен и дава пари на лихва на собственото си правителство. Де факто ФЕД държи над 51% активи в най-престъпната двойка, огнището на раковата болест на Земята - Международния валутен фонд и Световната банка. България е заробена като крепостен селянин с 37 млрд. долара външен дълг, които дължи като лихви на тази огромна ракова клетка. Каквото кажат най-големите - Ротшилдови, Рокфелерови, Морганови, това се случва. Те взимат парите буквално от въздуха. Единственият човек, който се опита да се изправи срещу това чудовище, е президентът Кенеди. Той започна да печата долари, на които пише United states note, а не Federal reserve note. Така, на практика иззе частните функции на ФЕД и ги върна на държавата. В резултат на това те го екзекутираха, дори си оставиха визитната картичка. Ако погледнеш, ще видиш, че денят на покушението в Далас - 21 ноември, е и рожденият ден на ФЕД. Първото нещо, което прави Линдън Джонсън, след като поема функциите на президент, е да върне властта за печатането на пари в ръцете на частните банкери. И така Ротшилд продължава да командва цялата фондова борса и финансов пазар в света още от времето на Наполеоновите войни.


- Къде е България в този световен заговор?

- Стигаме и до България. В последното интервю на Тодор Живков във „Всяка неделя” казва пред Стойчо Керев, че България е имала не повече от 2,5 млрд. долара външен дълг, а не 12 милиарда, както после излъгаха Луканов и Младенов. (
Авторът на Независим националистически блог, не може да твърди, че това е точно така... Предаването е качено в блога.)
Тези хора са само видимата част, зад тях има много скрити сили. Не е тайна, че големите родни и световни политици участват в масонски кръгове или други тайни общества.

Къде обаче е проблемът с масонството? Там членуват депутати, министри, адвокати, съдии, прокурори, мафиоти - всякакви. Тези хора се кълнат във вярност на братството си в живота си и живота на близките си. Ето една от причините големи престъпници - всички знаем имената им, да бъдат на свобода. Просто, ако съдията е масон, той не може да го осъди, защото първо правило е да защитава интересите на своите братя по клетва.

Всъщност паметникът Левски е един масонски обелиск (Създаден е такъв, по времето на "патриота" за някои - Стефан Стамболов, когато първоначалният германски проект с наш - Православен Кръст, бива заменен с обелиск!?  bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8 Такива са и всички комунистически паметници, но и не само, а и западните - особено тези в Англия, САЩ, Франция..От автора на Независим националистически блог). Знае се от древността, че обелискът представлява половият член на бога на подземното царство Озирис. Впоследствие масоните го превръщат в свой основен символ. Другата голяма наглост е новият ни герб след 10 ноември. На него един лъв е изправен като циркаджийско животно на 2 крака на тъмночервено поле във формата на щит. Същевременно името на Ротшилд се превежда като „червен щит” (red shield). Гаврата е толкова голяма, че на институционално равнище признаваме, че тази еврейска фамилия ни управлява. Освен това на нашата Българската народна само името й е народна, на практика тя е Централна, и то подчинена на МВФ. - Все пак редица държави имат свои Централни банки, които регулират паричните и кредитните отношения и провеждат валутната политика на страната...


- Въобще не всяка. На Китай така ли е? Огнището на раковата болест е ФЕД. Навсякъде по света, където се казва

Централна банка, това означава, че тя е в ръцете на частните банкери. Такъв е случаят и с БНБ. Никой не може да каже откъде взима парите, те са измислени буквално от въздуха. На какво се базират българските левчета? Някъде да виждаш тази банкнота да е обезпечена с нещо, да пише Република България? Помниш ли, че на старите пари пишеше, че са обезпечени със злато и всички активи. Така че, всички тези инфлации са абсолютно измислени и контролирани, за да ни държат като крепостни селяни. Инструментът за изнудване се нарича специални права на тираж или прословутите компенсаторки. Пак едни измислени цифри, напечатани салфетки, които не са обезпечени нито със злато, нито ресурс. Ротшилдови и Рокфелерови командват и у нас. В момента вицепремиер ни е най-големият еничар - г-н Симеон Дянков, чиновник от СБ. Още след избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов покани екип от Националната търговска камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят национална стратегия за прехода към пазарна икономика. Именно по плана „Ран-Ът” целенасочено се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България, за геноцида на българите.

Но най-голямата конспирация е инструментът приватизация. Когато не можем да си изплатим лихвите, агентите на МВФ идват и ни карат да приватизираме. Реално техни фирми взимат на безценица нашите ресурси, нашите инфраструктурни мрежи. Така е с ЧЕЗ, Е.ОN, ЕVN. Костов продаде „Балкан“ за 150 хил. долара на Гад Зееви - на цената на 2 апартамента в София. За мен той е рептило-студенокръвен. Ренета Инджова пък продаде най-голямото предприятие за международни превози - „Сомат”, на пълна безценица. Подигравка - то само един гараж струва толкова! Ето така действат раковите клетки МВФ и СБ - заробват с пари и заграбват ресурсите на страната. Червени, сини, либерали, консерватори - всичко това е един огромен фарс. Кеч гледала ли си, колко е смешно? Тия кечисти са си първи приятели. Същото е и с политиците. Аз обикалям медиите и съм чест гост в различни предавания. Бил съм свидетел как пред камерата червени, сини, атакисти, гербери буквално ще се избият. Всичко това е постановка - на излизане си стискат ръцете и дружески се уговарят в коя кръчма да седнат.

http://frognews.bg



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bven - пред камерата червени, сини, атакисти, гербери буквално ще се избият. Всичко това е постановка - на излизане си стискат ръцете и дружески се уговарят в коя кръч
16.07.2012 21:19
Кой гледа истината в очите?
цитирай
Търсене