Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2012 14:53 - Закон за лъжата
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4175 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 05.07.2012 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


          Няма такъв закон, затова ни лъжат от сутрин до здрач (по точно - денонощно), няма и да има, защото лъжата е заложена още в Конституцията. За най- невярващите, ето само едно от многото изречения с невярно съдържание във върховния закон :” Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността” !? Цинично  бе обявено, че ще се прави свободно народовластие ( демокрация), а всъщност започна състезание в непочтено правене на пари, базирано на грабеж, лъжи и измами. Срещу пари, всички медии пожълтяха и ни удавиха в безнаказани рекламни, партийни и всякакви лъжи, защитени от Конституцията с т.н. „свобода” на словото. Омаскаряването стана елемент от живота на принципа: „Аз да кажа и напиша, че сестра ти е курветина, а ти ходи и доказвай, че нямаш сестра”!? Властите уж се разделиха, но обединиха край парите и принципа „ Това което не се решава с пари, се решава с много пари !” Отговорни, виновни, наказани и осъдени НЯМА и няма и да има, защото се касае за държавно организирана престъпност, подплатена с хитри закони и вратички !

           Живота в лъжа и измама, води до гибел и деградация, ето как се третира преди повече от 12 века, в част от законите на Хан Крум:Ако някой обвини другиго, да не бъде слушан, преди да бъде вързан и разпитан. И ако се окаже, че той клевети и лъже, да бъде убит. Не се позволява да се дава храна на онзи, който краде. Или ако някой би се осмелил да направи това, имотите да му бъдат отнети.” Оклеветяването, невярната и подвеждаща информация, лъжесвидетелството, уж са наказуеми, но в повечето случаи се касае за дребно, парично наказание. Честта и достойнството на хората са етични и духовни, не материални понятия, затова и са набутани в ъгъла на „демокрацията”. Защитата ни като потребители, също не работи, над 40 % от рекламната информация е подвеждаща и невярна, понякога смешна. Да не говорим за десетки пряки, телефонни, интернет и пр... измами и лъжи.
           Все пак, най- страшните и мащабни неверни твърдения и информация си остават в политиката. Там отдавна се води Трета световна война с огромни жертви, разрушения и модерен геноцид и всичко в името на „демокрацията”!? Няма българин, който да не е пострадал в последните 23 години от явни и доказани лъжи. Затова е време за един нов закон с тежки санкции и отговорности за невярна информация и посегателство над човешките права. Новата съдебна система на РБ, трябва да се ремонтира основно, смешно е съдът по правата на човека в Страсбург, да решава наши дела, да ни задължава да плащаме от отънелия държавен бюджет !? Интересно е да се отбележи, че първият осъдил България в Страсбург е „стратегът”на прехода  Андрей Луканов !?
         Българи, избраните представители в Народното събрание, не знаят и не могат да създадат действуващо и валидно за всички законодателство, явно имат други цели и задачи. Мисля, че ние с общи усилия, може да напишем желаните от нас закони и да ги наложим с референдум, колкото и трудно да е това. Нека опитаме първо със Закон за лъжата .

 

imageimageimage Хан Крум, ако някой не знае !image





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. muerte - Не си прав.
05.07.2012 15:03
"Българи, избраните представители в Народното събрание, не знаят и не могат да създадат действуващо и валидно за всички законодателство, явно имат други цели и задачи."

За другите цели и задачи не знам, но със сигурност законодателството е действащо и освен това е валидно за всички. Ако не вярваш иди да постреляш пред ЦУМ да видиш дали няма действащи закони.

Съвсем отделен е въпроса за това доколко законите са целесъобразни. Ама ти за това не питаш май.
цитирай
2. dedenze - В този смисъл съм съгласен с muerte .
05.07.2012 15:15
Закони има и действуват, когато се касае за келепира, безнаказаността и спокойствието на партиите и техните величия !
цитирай
3. kostadin - За кон!Вратичка в полето!В...
05.07.2012 21:40
За кон!
Вратичка в полето!
Ако покажеш факт срещу властник това е компромат....
Всичко зависи от човеците ,ама у нас останаха много малко Всички са само фенове на нещо и някого
цитирай
4. dedenze - Казват, че Ванга упорито е твърдяла, че
05.07.2012 22:51
истинските хора са много малко !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476339
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930