Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 19:02 - Изпълнителите
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1423 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 02.06.2012 12:09


          Демократична, европейска политпиеса

          -  12 виждаш ли го, на третия етаж, лявата тераса, цигарата му припламва . Стреляй само при пряка видимост и се пази от рикошети !
          -  Виждам го шести, въпреки че батерията ми на нощното виждане падна на минимум. Готов е, осата го жилна и се оглежда изплашен наоколо, давай при колата, да сменяме квартала бързо, или да си ходим, по 500 евро за тази вечер стигат.

          Президента, премиера и шефа на ГДБОП влязоха в екранираната стая, генератора на бял шум се включи автоматично. Премиера ясно изрече 3-2-1, извади малък диктофон и го пусна на прослушване, освен силен шум, друго не се чу. На учудените погледи и скептични усмивки тихо каза:
           -  Страх, лозе пази, имам спомени ! Докладвай !
           -  До момента са унищожени над 112800 пушачи със съчми от газови пистолети, обработени с рицин. Момчетата се справят добре, но медите и лекарите надушиха нещата, заформя се скандал, трябва малко да спрем – кратко докладва шефа и добави – мисля че 50 евро за ликвидиран пушач са недостатъчни.
           -  Над 100 момчета от „Изпълнителите” ще станат милионери, трима са хванати и осъдени условно, не предполагах, че може да има такива фанатици, готови да убиват и близки хора в името на екология, европейски директиви и медийни внушения. Все още не съм убеден, че това е вярният път, ако се издъним с нас е свършено – промълви Президента.
           -  Говорили сме вече 23 години, не може по друг начин да редуцираме населението на 5 милиона, според изискването на партньорите. Само част от спестените пенсии, напълно покриват разходите. В края на операцията, ще ликвидираме нет организатора Дочето и никога не може да се издъним. Знаете с какви усилия го намерихме в Карлуковската болница, надъхан фанатик – гений. Ал Джезира вече излъчи платения материал, че в България Ал Кайда е финансирала и организирала, масово унищожение на пушачи – християни. Информираха ме, че желаещите да участвуват в разправата, със собствени технически средства е над 1000 души. На места се избиват с всякакви, подръчни неща, ако жертвите достигнат 500000, ще бъде повече от добре. ЕС вече ни предлага безвъзмездна помощ в размер на 1,5 милиарда евро за разкриване на престъпниците – смело рече Премиерът.
         -  Е, сигурно ще се наложи да жертваме няколко момчета, когато му дойде времето. За сега и да ги хванат, присъдите ще са условни, има смекчаващи вината обстоятелства – закона против тютюнопушенето, раздуханата вреда от пушенето и пр.... Това със съчмите и рицина, също беше добро решение, момчетата не са искали да убиват, а само да сплашат – гражданско общество !?. Ал Кайда е обработила тайно, съчмите произведени в Китай !? Никой от службите не е замесен и няма информация, впрочем голяма част от неудобните и разследващите се оказаха пушачи, другите са посъветвани да не пушат, даже и на сън. Съветвам да предупредите всички, важни за вас хора, подбор не е възможен – избоботи шеговито шефа на ГДБОП.
          -  Явно за сега плюсовете надделяват, може би това е пътят, аз не познавам отказъл се пушач. Сигурно ще бъдем първата страна в света без пушачи за което ще станем известни и ще ни хвалят, при това със сравнително малко средства. Трябва да вдигнем и данъка на погребалните агенции, току виж са станали нови олигарси. Даже, ще се решат проблемите с транспорта в по- големите градове, както и пренаселването, което е световен проблем – твърдо заяви Президента.
           Премиера беше напълнил чашите със стар Чивас Регал, обичаше го, откакто се помни. Никой от тримата не пушеше, но той делово раздаде по една кутия Марл Боро с „асансьор”. Сряза им лентичките и ги разпечата с острото си ножче. Пред ужасените им погледи, тихо промълви:
           - Помните, какво стана с инспекторите и глобите за пушачи!? От 600 инспектора,
за година станаха 6000 на държавна заплата, осигурихме на всеки съпровождащ полицай, видеокамера и какво - приходите от дейността намаляха. Голяма част от тях ги пребиха, че на всичко отгоре, им плащахме болнични и осигуровки ! Сега нещата са други, далеч по- ефективни. Само ние тримата знаем всичко, само някой от нас може да ни „издъни”! Не пушете, но  носете цигарите, като застраховка и оставка, винаги в джобовете, така разбирам аз отговорността и лоялността, „страх лозе пази”, наздраве ! Другият път, трябва да помислим за проститутките, гейовете и що не, за зелените, вегетарянците и окултистите, то и в ЕС са вдигнали ръце от тях, ама партньорите от САЩ ги защитават!?

image

image


image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Пазете се пушачи !
01.06.2012 17:10
Първите жертви паднаха в капана, освен, че си платиха цигарите на десет пъти по- висока цена от себестойността им !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467949
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031