Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2017 11:10 - Дарина Сарелска не отговори на обвиненията на Васил Иванов
Автор: ugov Категория: Новини   
Прочетен: 832 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както можеше да се очаква Дарина Сарелска, шеф на "Новини и актуални предавания" в Нова телевизия не отговори на фактите изнесени за нея от журналиста Васил Иванов. В разговор с Иванов, колегата му Марин Николов потвърждава, че Сарелска е забранила разследвания за кметове и обществени поръчки. В друг разговор на Васил Иванов със Силва Зурлева наяве излиза факта, че в екипа му има Къртица и тя се казва Дарина Сарелска - това е написано на лист от служител на ДАНС. Сарелска тази сутрин по Нова тв напоително обясняваше колко добър шеф е, но не обели и дума за забраната да се разследват кметове и дали тя е Къртицата в екипа на предаването "Разследване". Щяла да съди Васил Иванов. Дано в съда стане ясно кой казва истината и кой лъже: Васил Иванов, Марин Николов, Силва Зурлева или Сарелска. 

Не одобрявам това, че Васил Иванов е записвал колеги. Той обяснява: "А записите направих с колеги, за които имах съмнения, че си говорим едно и ако реша да предприема стъпката, която предприех, ще застанат под команда срещу мен за да запазят заплатките си и ще ме нарекат в хор с Къртицата Сарелска и нейните приятелки "лъжец". Бях решил да не пускам записите, ако Марин Николов има доблестта да каже онова, за което и двамата се ядосвахме и коментираме почти година. А то още същия следобед, след като Сарелска им дава знак в нюзрума, всички те по едно време, в един и същи час пуснаха в профилите си съобщения, че лъжа и, че не са чували за цензура. Марин също. Ако не го беше направил, бях решил да не използвам записа с него. Но...” И все пак не е почтено да записваш колеги, това противоречи на журналистическата етика. Как ще работи Васил Иванов в друга телевизия, новите му колеги трябва да са нащрек да не ги записва ли? 

Васил Иванов осветли и връзката на Дарина Сарелска с депутата от ГЕРБ Недялко Славов, който е брат на мъжа, с когото живее. Същият Недялко Славов е бил областен управител на Смолян, както и собственик на фирма Арнед Пойнт, която получава 57 336 лв. обществена поръчка, която кметът на Златоград Мирослав Янчев, който му е кум...му възлага. От партия ГЕРБ и компетентните органи е задължително да проверят как кумът Мирослав Янчев възлага обществена поръчка на Недялко Славов и има ли конфликт на интереси? 

Според информация от нюзрума на Нова телевизия Дарина Сарелска стои зад уволнението на Дияна Найденова. Ако това е така Васил Иванов е втората й жертва. 

Както е известно Нова телевизия е в процес на продажба. Дали това има общо със скандала Васил Иванов-Сарелска тепърва ще разберем.




Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Гледам на тази буря в
20.04.2017 11:44
чаша уиски по- отвисоко, затова си мисля, че когато в "библията на идиота" се вдига някакъв шум, това никак, ама никак не е важно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167332
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031