Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 14:30 - Ало, електоратчето !
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1605 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.11.2015 16:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Според графичните данни показани от ЦИК, в изборите за местна власт избирателната активност е била на първи тур 53,6 %, на втори 40,8 %.Тези данни са резултат от страшните усилия на всички комисии за представяне на изборите като масови и народни! Те не отговарят на никаква истина, защото броя на недействителните бюлетини, подправени протоколи и пр... е огромен и необявен официално ! Сигурно е възможно в урната да пуснеш вестник нарязан на ситно и така да повишиш избирателната активност !? Бяла бюлетина, отрицателен вот с НЕ, няма, няма и да има, докъто има партийци ! Държавната машина,  медиите са заставени, подробно инструктирани, обучени, как да манипулират и представят партийноугодно всякакви резултати! Какъвто и да е резултата, той не е особено важен, защото местната власт е конституционно скопена и държавата се управлява от партии и мюдюрини !!! Това е една лека, контролна, загрявка за предстоящите президентски и парламентарни избори, в които битката ще бъде зверска, независимо че кокалчето вече се стопи от глозгане!
http://dedenze.blog.bg/politika/2012/11/29/miudiurin.1025779
           Манипулацията над вас и заблудата ви, се илюстрират от вица за Иванчо и Марийка, който ще ви разкажа с омекотяване на циничните елементи:
           „„Майката на Иванчо му дала 6 лева да купи хляб и сирене. На улицата го присрещнала Марийка, разбирайки къде отива с налични пари, му рекла: „Ако познаеш къде ми е мушмолката, отпред или отзад, аз ще ти дам 3 лева, ако не познаеш, ти даваш 3 лева!” Иванчо веднага се съгласил на облога и заявил: „Отпред, разбира се !” Марийка чевръсто събула гащичките , навела се и мушмулката цъфнала отзад. Иванчо се натъжил, но дал парите. Тогава Марийка подхвърлила : „Е нали си приятел, давам ти още един шанс за реванш със същия въпрос, пак за 3 лева!” Зарадвал се Иванчо и веднага отговорил: „ Отзад е !” Марийка обаче се изпъчила и мушмулката се показала отпред. Останал без пари се прибрал в къщи без хляб, сирене и казал на майка си: „Докъто си въртите мушмулките на чакрък ни хляб, ни сирене ще ядете !”
          Ще ви помогна в аналогиите- майката е народа, Иванчо е електората, Марийка обобщава партиите ! 26 години партиите се подиграват с електората и народа, вземат му всичко ! Нечитавият народ останал тука, като стадо овце блее и върви след палачи, преоблечени като овчари! Господ ако го има не му помага, защото бил казал „Помогни си сам, тогава и аз ще ти помогна !”, нещо като след дъжд качулка !? Всичко това се получава, защото тук разумен и мислещ електорат не остана ! Огледайте се – психично болни, старци с деменция, подкупни племена със собствени закони, необразовани наивници...! 10 -15 % партийни вълци, се редуват да управляват, продали душите си на евроатлантите, устроили дечицата по чужбина да учат и работят, създали престъпна Конституция и система, в която вече не е нужен вот и електорат !

image

           Ужасяващи наглеци, марионетни гьонсурати за които, замо с ДА на бюлетинката, гласуват овцете и изпадат във висши, животински емоции !? Другите народи се смеят, възползуват, просперират за сметка на българската глупост! Чудят се как на 6,5 милиона българи в прехода има регистрирани над 1000 партии !? Чудят се как е възможно да вярваме и гласуваме за партии и хора с доказани вреди, престъпления, ликвидатори на държавата ! Ще кажете няма юридически основания за подобни твърдения !? Няма разбира се, престъпните партийци са си опекли сладката питка, още в Конституцията:
          "Чл.5 ал.(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му."
          Понеже тъпотата на електората е уникална, ще ви дам един разяснителен, краен, опростен но напълно възможен казус: Борисов, Плевналиев и активисти от ГЕРБ, товарят полусчупения, правителствен самолет Фалкон до горе с пари и ценности от хазната и ги откарват до офшорка в Кипър (за по- близо) Депозират ги на указани от тях верни лица ! Могат ли да бъдат осъдени според Чл.5 ал.3 на Конституцията !?
          Въпроса е риторичен, отговора е- не, не могат! Ако цялата юридическа, „независима” гилдия се напрегне до изпускане в гащите, може да ги обвинят в хулиганска проява!? Докъто траят делата и събирането на доказателства виновните ще умрат от естествена смърт! Това не са приказки от 1001 нощ, вече се случва на практика с пари и ценности повече отколкото може да побере Фаркона – Продажбата на БГА Балкан, Булбанк, американските ТЕЦ, БТК, Булгартабак, закриването на 4 реактора в АЕЦ Козлодуй, чуждите токоразпределители, централите на ВЕИ..........................................,Народе ????.
          Какво реално дава марионетното подчинение на ЕС, САЩ, НАТО, защо комшиите, унгарците открито се опълчват на това!? Каква е икономическата, енергийна, социална и производствена перспектива за България !?

imageimageimageimage
image
image
imageimage
image

           Да ръководиш бедна държава след избухването на "демокрация" изисква смелост, честност, доблест и персонална отговорност ! Новата Конституция, снема всякаква лична отговорност и задължения, остава партийната, колективна, което си е пълна безотговорност и чиста мафиотщина ! Ето основната част от главните „благодетели” и унищожители на България ! Те ходят гордо и ви убеждават, че са спасители и особено загрижени за българите !? Представят световният, технически прогрес, подръжката, ремонтите, чуждите печалбарски „инвестиции” в търговски, транспортни, инфраструктурни обекти, като тяхно, важно дело ! Даже Костов измисли и формула- всичко е добра инвестиция, защото не може физически да се изнесе от България !? „Командира” обаче не ви поясни че: Печалбата може и се изнася! Изкупуването на имоти и българска земя не налага изнасяне, изнасят се българите поставени в условия на оцеляване, които разпродават на безценица всичко ! ...
          Ало, електоратчето, разбрахте си кой пие и кой плаша сметките !? Колко пъти трябва да ви се обяснява бавно и подробно !? Защо гласувате за описаните еничари, на трохи ли разчитате, или на животинско оцеляване !? Вие сте съучастници в увеличаването на държавните дългове, бягството на вашите деца, ликвидацията на държавата! Много хора ме питат всички ли са маскари !? Да всички днешни партийци са от едно котило и са причинили на България тежки загуби, катастрофа и геноцид по страшни от причинените в годините на т.н. турско "присъствие" , очевадно е !
dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
          Не разбирате ли, не оценявате ли кой всява омраза, разединение и прави нов, модерен геноцид !? Послушайте изказа и тезите на вашите, любими, партийни  лидери! Тъпи ли сте наистина, не виждате ли пътя, той е ясно очертан – забрана на политическите партии, пряка демокрация, пълни мажоритарни избори с ДА и НЕ !




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476203
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930