Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 16:04 - Лице ли е Иван Костов или нещо друго !?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2116 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.07.2015 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


           Термина „лице” се ползува в правото за неутрално обозначение на субект, обвързан с юридически казус или решение. В разговорната реч, той обозначава лицевата част на човешката глава. В двата случая този термин е неприложим за Костов, основно заради неговите политически, обществени, лични "заслуги" и действия! Много хора го наричат „сивия кардинал”, „командора” и унищожителя на българското производство и държавност.
           Един от нашите съблогъри Николай Колев- Босия, разказва в спомените си, как Костов влиза в политиката още от кръглата маса в зората на псевдодемокрацията. Казано накратко той е протеже на Андрей Луканов и наивно лансиран и подкрепен от Жельо Желев. Така става и лидер на СДС. Съпругата му Елена Григорова е партиен секретар в БКП, а той „учи и специализира” в СССР от летец до спец по социалистическа политикономия. Влизайки във властта след Жан Виденов, дейността му става особено зловеща за бъдещето на България! В теоретичен план, той отрича държавното участие в производството и обявява за инвеститори всички чужди фирми регистрирани тук, без значение за предмета и вида на деиността им! Практически ликвидира напълно държавната промишленост, включително печалившата с утвърдени пазари, разпродава на скраб и безценица машини, заводи, производствени активи! Въвежда валутен борд, прави постъпки за влизане в НАТО и ЕС, превръща България в бедна, колониално зависима, с огромна безработица, при което над 2 милиона имигрират! Пословични са неизгодните продажби- подаръци , които прави на чужди фирми и лица БГА „Балкан”, „Кремиковци”, „Видахим”, „Булбанк” .........Стартира приватизационен процес, който може да се сравни само с пладнешки, мафиотски грабеж, кани чужди фирми с преференциални условия и тежки последици за икономиката (като американските тецове), Развива тежки корупционно-мафиотски  схеми за милиарди, като мистър 10 % и пр.....
           Реално това е един продажен и хитър злодей, който се възползува от конюктурата, престъпните текстове в закони и Конституция, с което унищожава и променя  съдбите на милиони българи! Това е народната констатация, но той освен морално, не е осъден до сега юридически нито веднъж. Обяснението за това е много просто, хиляди юристи са работили на държавна заплата за неговата юридическа „чистота” и безнаказаност! Та вземете само този престъпен и напълно развързващ ръцете и ниските страсти от т.н. нова Конституция:
      Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.
(4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.     

            Подчертания текст трябва да се тълкува по-подробно, идеята на авторите е да се пресекат скълъпени процеси и обвинения, но той е портална врата за престъпления срещу държава и народ, продажба на държавни интереси, геноцид! (Например: няма закон в който да е записано, че лишаването на България от промишленост, енергодобив, държавен авиопревозвач.... е престъпление , но реално и обективно е точно това) Та гьонсурата Костов е участвувал в създаването на плана „Ран- Ът”, новата Конституция и отлично познава пътя на безотговорността и спокойствието! Той ходи гордо, безнаказано, със самочувствието на спасител на България и българите ! Той и неговите дъщери си спасиха парите, спестени от закуски, вложени в мафиотската КТБ, но това не е най-важно, по-важно е че там са били на лихва по депозит над 9% !? Това е явно, публично възползуване от служебно положение или активно участие в мафиотска схема !? Логично е прокуратурата да реагира и осъди подобно действие, какви по-големи доказателства са нужни !? След фалита на банката, народа солидарно плаща милиардите лева заеми за погасяване на банковите дългове !
dedenze.blog.bg/politika/2011/08/18/shto-e-gionsurat.804034

             За съжаление нашия, главен прокурор се казва Цацаров, а не Акулов , затова подобни действия няма да предприеме ! Съдебната система, така се е самозащитила, че е станала ненужна и стерилна! Днес се говори за реформи     ( най-активни са политическите деца на Ваньо !?) , разделяне на „висшия” съдебен съвет на две (или на колкото парламентарни партии има в парламента ) ....!? Много пъти съм го писал и сега няма да пропусна: Нали от русофили станахме сащофили, защо не направим следващата, единствено правилна стъпка ! Да въведем ефективната, американска съдебна система 1:1, без адаптации и местно побългаряване ! Доказано е добра, още от аферата Уотъргеит! Сумиране на наказанията за всяко престъпление, съдебни заседатели решаващи вината на обвиняемия, смъртно наказание...! Тогава ще се наложи да се пусне и построи нов затвор в Белене, може и на площадката на АЕЦ, според всички изисквания на ЕС за хуманност! Един от първите му обитатели ще бъде Костов, който може да стане от гьонсурат – лице, с ефективна присъда над 500 години !?
            Българи, лишават ви от Родина и културна идентичност, не разрешавайте да се гаврят с вас и да ви унижават в останалия ви мизерен живот, запазете достойнство, вижте всички съседи какво правят !

 

image
image
image
image

Тук командора е отзад, зад кадър, бере богатите девиденти от дейността си, целия род до 8 коляно е осигурен ! Други пък се самозапалили ....?



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476854
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930