Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2015 13:02 - Не мърсете празника гадини !
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 4969 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 13.03.2015 16:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

      Той е в чест на освобождението ни от турско робство и възстановяване на българската държава, след пет вековно претопяване, избиване и унищожение! Без подвига на хилядите руски, финландски, румънски, български, сръбски и черногорски воини, без  жертвите и кръвта им по нашите земи, днес нямаше да има България ! Нямаше да има и стотици новоизлюпени, евроатлантически лайномети, които да омърсяват и оскверняват празника и паметта на загиналите !
         Руско-турската, освободителна война е с широко етническо и държавно участие, тя е война на източното православие, славянството, срещу мюсюлманите и тяхната империя, срещу постулатите на една нехуманна религия, която обявява всички останали за гяури, рая и животни ! Българската църква и свещеници в онези години с жертви и лишения успяха да съхранят българското! Там израстна и йеродякон Игнатий, който в 1864 г. сам отряза монашеските си коси и с делото си стана най- високата, недостижима светиня на българите, апостола на свободата Левски ! Създаде десетки комитети и вътрешна революционна организация, изгоря в борбата , завършила със зверския погром на Априлското въстание, смъртта на Ботев и четата му, но показали на света, че тук на Балканите има един поробен и прогресивен народ, който се бори неравно и с векове за своята свобода! Днешната, българска църква е срам и позор за миналото си, тя е комерсиализирана, политизирана евроатлантически, даже не смее публично да открои и благодари на източноправославните ни освободители!

 image

         Ето един войнишки медал от руско-турската война! На него ясно е написано „Не за нас, не за нас, а в Твое Име” (Исус Христос) и кръста е забит в полумесеца! Днес се оспорва всичко, като започнем от това че робство не е имало, а присъствие, че баташкото клане е било просто „хепънинг”, че войната се води за петрол и влияние, че сме дали стотици тонове злато на Русия и после още повече на СССР (излиза, че сме ужасно богати, че не испанците, а ние сме ограбили златото на индианците и сме го раздали, сега го даваме на САЩ ) , оспорват датата, замазват гнусната роля на европейските страни за разпокъсването на България, подменят историческите истини.... Лайномети, келепирджии, деца на Иванчо Хаджипенчович, спрете ! Поне днес, да помълчим в памет на загиналите герои за нашата свобода ! Особено уродите на днешната, продажна, политическата класа, защото ако Ботев и Левски, поборниците, опълченците, могат да възкръснат, ще ви заплюят и пак ще хванат Балкана ! Ще ви питат, съдят и проклинат за това, че ликвидирахте България !

imageimage









Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477426
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930