Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2015 15:28 - Кери си тръгва, идат танковете, Шеврон, Уестинхаус !?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 5471 Коментари: 2 Гласове:
18

Последна промяна: 15.01.2015 16:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Вече може да си отворите прозорците и да проветрите, МВР ви разрешава преди да се издушите, но внимателно, вонята навън още не се е разнесла! Предполага се, че редица политици са се наакали и напишали, в стремежа да угодят и се разстелят като родно, чипровско килимче пред американците (за персийско нямаме пари) ! Всъщност, те не са американци, сами са се провъзгласили за такива, истинските-индианците, бяха прилежно избити преди столетия! Държавните секретари на САЩ , като вампири от холивудски филм, обикалят света и носят вести и задължения, много рядко тези вести са „благи”! Те са отлични актьори, основно с еврейски произход и присъщото за юдеизма лицемерие и „дипломатически” лъжи! Днес секретарства чехското, еврейско лоби с представител Джон Кери ! Ето тук може да видите и почетете за последните от тях:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B4%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%9E%D0%BB%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B9%D1%82
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD_%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%B8

imageimageimage

         Трябва да се отбележи, че за произхода на Хилари има малко информация, сигурно защото са били бедни и не са описали родословното си дърво, но поведението и е напълно еврейско, властно и "американско", за това я показвам в по-голям мащаб ! Обърнете внимание на общите неща, родителите на Мадлинка и Джони са се отрекли от юдеизма и приели католицизма, не е известно дали са го направили по душа и с истински, религиозни убеждения!? По действията си, Джони си е юдей до мозъка на костите, той участвува активно във Виетнамската война, получава много медали и отличия, после се обявява против войните !? Като сенатор подкрепя нашествието в Ирак, но към края става опонент на войната !? Може да се прогнозира и следващия ход, ще подкрепи война с Русия и после да се разкае !? Джони е официалният представител на новите ни „стратегически” партньори и командири, много хора се питат какво прави тук !? Сигурно ще си допаднат с Бойко Борисов, заради противоречивите натури и действия !? Съвсем скоро ще научите от изявленията на подчинените, наши, държавни ръководители, които даже могат лесно и точно да се прогнозират предварително : Ние сме похвалени, като най- добрия и верен „партньор” на САЩ ! Очаква ни радост и благоденствие, икономическо и военно сътрудничество! Защита чрез НАТО от всички посоки ! Правилният път е този на евроатлантизма ! и пр.... Тайната, секретна част на разговорите, никой няма да ви каже, даже и НС няма да я узнае, единствено може да се разчита на липсата на дипломатичност и интелект в нашите „водачи”, при достатъчна медиина обсада да изплюят „камъчето” и после да съжаляват и се оправдават!
         Не се напрягайте, не гадайте, днешните продажници ще приемат безусловно всичко, което им наредят, за целия свят тайната е ясна, известна и публична:
- Южен поток се заменя с шистовия газ на Шеврон !
- АЕЦ Белене с нов реактор за много милиарди в АЕЦ Козлодуй на Уестинхаус!
- За армията, задължително нови самолети, танкове ... от САЩ на изплащане !
- Войната с Русия се подготвя и ще ни бъдат дадени допълнителни указания !
- Прием на повече "приятелски" емигранти !
- Пълна и безусловна подкрепа на Украйна и членството и в НАТО и ЕС !
- Пълна подкрепа на Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции ! 

imageimageimageimage

 

           Май почнахте да ми „вЕрвате” , тогава защо си мълчите и спите, явно ви харесва всичко това !         

 





Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivo1 - Една част го знаем отдавна, друга ...
15.01.2015 19:19
Една част го знаем отдавна,друга сега проглежда а третата е с промити мозъци и е безнадеждна!
цитирай
2. dedenze - Така е ivo1, най ме притеснява третата част!
15.01.2015 19:43
Един от тях, възторжен, евроатлантически идиот преди час се опита да омърси постинга с предателството си, изтрих му коментара ! За съжаление тези "третите" са трудно унищожими, типажи на Бай Ганьо и Иванчо Хаджипенчович, днес пак са на власт !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474454
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930