Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2014 19:18 - Енергетиката трябва да фалира !?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2795 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 30.09.2014 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  

    

      Повод за този постинг ми дава поредното, тъпо изказване на гербисткия президент, обслужващ явно интересите на олигарсите и евроатлантическите кукловоди ! Ето тук, той целомъдрено открива топлата вода и констатира, че българския, електроенергиен кораб потъва!?

 

http://www.dnes.bg/politika/2014/09/27/plevneliev-energetikata-moje-da-stigne-do-falit.240215,7
          Умствените му възможности, обаче стигат само за наивна констатация, не и за анализ с имена и факти на виновниците за това състояние! Понеже се опитва за пореден път, да дезинформира и заблуди българите, да ги поведе в грешна, евроатлантическа посока на мислене,  ме вбесява и кара да реагирам !  Ще приведа част от фактите, подробно описани в много мои постинги, базирани на много инф
ормации от нета, даже и от някои по-смели медии:
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/06/01/podgotviat-ni-goliam-elektricheski.1269786
http://dedenze.blog.bg/history/2014/02/09/omagiosaniiat-kryg.1236995


         Прочетете, отделете част от времето си, преди предстоящия изборен фарс, преди да гласувате само с положителен вот ДА, за новите и стари еничари и ликвидатори на България ! Прочетете и мислете, за да няма оправдания по- късно, че не сте информирани, че никой не ви е казал, че не знаете, че не сте компетентни,  че сте чисти и невинни ! Разпространявайте, нямам авторски претенции, ако искате и от свое име, не се страхувайте, по лош, безчестен и недостоен живот, няма и не може да има !!!
         Зловредието, не започва от днешната, срамна, президентвуваща маша! Термините и грешният път на развитие ги докараха депутатите на ВНС, грижливо подбрани отвън! Луканов и Костов въведоха понятията за приватизация, раздържавяване и инвеститори, с „братска”, американска помощ, тяхното гибелно за българите действие днес е очевадно! Тошовската мантра, че държавата е лош стопанин, се запя с ново евроатлантическо подблейване, от Костов, царя и пр... така до днес и от устата на посредствения ни управляван президент ! Като ярко доказателство на това грешно твърдение е Германия, в която 50% от БВП се формира от държавни фирми и предприятия, там може, тук в обрулена България – не !? БЕХ и НЕК са виновни за всичко, предстои фалит и подмяна с частни производители и доставчици! Задайте си въпроса кои правителства и защо са допуснали общонародната, държавна собственост да се източва, разграбва и унищожава от тези държавни холдинги и компании!? Кой е назначавал техните ръководства и управители, как и какъв контрол е упражнявал, защо това не се случва в другите държави, където енергетиката като стратегически отрасъл, също е в държавни ръце !? Кога тук ще имаме персонални виновници, наказани и осъдени за извършените ясни и явни престъпления!? Коя друга държава по света продава евтината си енергия навън и принуждава собствения си народ да изкупува по- скъпата, частна, обогатява други държави и олигарси !? 
          За да осмислите мащабите на извършените престъпления и опита за узаконяване на зверската експлоатация на българите, направете една проста сметка: Цената на електричеството вече е по- висока от варианта- да си купите дизелов агрегат и сами да си произвеждате електроенергия!? Още по – евтино ще ви излезе, ако и сами си произведете екодизел, от рапично масло или биогаз! Кого плаши президента, ние сме народ оцелял 500 години при най- нецивилизованото управление и робство, пак ще намерим изход! Това ли е пътя неуважаеми, политически марионетки от всички цветове, да ни върнете 100 и повече години назад, към дървата, въглищата и разменната търговия, към първобитния строй !? Ако утре всички преминем на системата за лично производство на дизел и електричество, как ще ни обложите, вие с какво ще се топлите, какво ще стане тогава с цялата енергетика, с НЕК, БЕХ , централките на ВЕИ и пр...!? Не се ли страхувате, че един ден всички партийци, участвували в геноцида над българите, ще бъдете съдени и изгонени, че ЕС и НАТО няма да ви помогнат, нито ограбените пари и имоти, изнесени от България !?

image


Колко милиона още трябва да имигрират изгонени от България икономичиски, кои ще останете тук, ще ви бъде ли комфортничко
!?


image
На кого ще бъдеш президент !?







Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Не им дреме, dedenze!
27.09.2014 19:56
И всички да измрем, лесно ще го преживеят, за тези негодници важното е да се нагушат сега, а бедните да го д-хат.
Само тояга трябва да играе, но народът мълчи...
цитирай
2. dedenze - Така е freeoldmen, трябва тояга!
27.09.2014 20:42
По- скоро трябва готовност за саможертва, защото негодниците са си осигурили денонощна охрана, платена от народа ! Великите български мъже, останали като светини в народната памет, най- малко са мислили за себе си ! Час свобода и достойнство струват повече от век робство !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477180
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930