Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 01:06 - Подготвят ни истинско, съвременно, баташко клане !
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 3354 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 19.06.2014 01:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

         Лидерът на най – голямата политическа партия Бойко Борисов, официално заяви : „От тук нататък война и реваншизъм до дупка !” Друг лидер на най- малката партия, преди време си ходеше въоръжен в Народното събрание. Лидерите на управляващите партии си имат бронирани мерцедеси, полиция и двойна, държавна охрана, въоръжени симпатизанти. Армия си нямаме, за сметка на комшиите, които имат втората по численост армия в НАТО, 20 пъти по- голяма и отлично въоръжена от имитационната българска! Мислите ли че, роднините на „българите” с турски етнос, няма да се отзоват за броени минути при първия зов за помощ и мерак за възстановяване на османските граници !?
          Е, ква стана тя, кой ще духа супата, кой ще бъде избит, кой ще участвува в партийните войни, за успешна реализация на планът „Ран- Ът”!? Какво НАТО ще ви защити, когато ще ни опукат за няколко часа с „приятелски” огън, сред тържествени гей паради !? Къде сте бе демократи и велики стратези на прехода, защо затрихте България !? Най-гнусната псувня за вас ще бъде комплимент ! СССР и Тодор Живков, тези кръвожадни врагове и зверове ги няма, сега кой ще ви спасява и мисли за вас, сигурно САЩ !? Като станахте сащофили, защо не въведохте поне тяхното законодателство 1:1, кое ви попречи ???? Вместо да храним и отглеждаме убийците по затворите, щеше да има смъртно наказание, работеща съдебна система, равна за всички, с ефективни присъди от 10 до 200 години затвор! Независими и неподкупни медии ! Форма на пряка демокрация с вот ДА и НЕ, мажоритарен избор ! Обикновените хора щяха да имат право да притежават бойно оръжие, да могат да защитят имота и семействата си ! Даже и марихуана с лечебна цел, можеше официално да си купим в аптеките!
         Кога ще ни нападнете неуважаеми партиици, кога ще ни вкарате в гражданска война и братоубийствено клане ? Трябва ли да се готвим с подръчни средства за отбрана от предстоящите, задължителни избори, войни, реванш, омраза, за да се защитим от вас ? Май трябва, скъпи сънародници, отворете учебниците по физика и химия, питайте Гугъла, защитете се от българските партии самоделно, не е трудно !

 

image

Лидер на политическа партия !?





Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - До всички !
19.06.2014 01:13
Уважаеми читатели,
Рекламите които се появяват в моите постинги, се публикуват без мое съгласие, независимо от десетките ми протести отправени към собствениците на сайта ! Единственото, което мога да направя е да ви помоля- никога да не купувате рекламираните продукти, да препоръчате на близки и познати да не ги купуват, защото всяко нахалство трябва да бъде наказано !
цитирай
2. kiselin - Много добър пост
19.06.2014 09:53
Всичко, което описвате е такова каквото е, но за съжаление в кюпа на подкупните медии трябва да вкараме и тези на САЩ. Истината е че не са ни най-малко независими, особено политически. Разликата е че при тях не е толкова видно кой налива парите на конкретната телевизия. Там по често медията има за цел да разсее вниманието на хората от даден проблем, концентрирайки същото в друг проблем или изцяло друга гледна точка по същия.
цитирай
3. dedenze - Благодаря за коментара kiselin!
19.06.2014 10:46
Американската демокрация се гради върху лицемерие и пари, такива са и медиите там, особено по глобалните проблеми и имперски интереси ! Но в постинга имам друго в предвид за неподкупността, когато става дума за държавното управление, администрация и служби там скрито покрито, протекция няма! Живота на всяка публична личност се показва през прозрачна съклена стена и всяка грешка се наказва !
За да стане ясно, подобно изказване като на Бойко Борисов, там ще бъде край за политическата му кариера, възможен е и съд за обида на нацията !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476936
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930