Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2014 14:34 - Скротума и тъпотата
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2872 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 13.04.2014 16:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Откакто Investor.bg стана собственост на Bulgaria On Air се надявахме, ние простите блогъри в блог. бг, да се появи ново качество, едно интересно, обективно представяне на живота и проблемите у нас и в чужбина. Вливане на нова, независима, журналистическа сила , модерация само в името на обективната истина против пошлостта и опростачването! Групировката „България във въздуха” не оправдава подобни очаквания, води явна проамериканска политика и то директно чрез поведението, отношението и държанието на собствените си журналисти!? Това не е само мое мнение, хиляди съблогъри биха го поттвърдили, ето нещо написано от мен по тази тема преди месец:
http://dedenze.blog.bg/novini/2014/03/09/smeshen-plach.1246340
         Новините на Днес.бг, започнаха да ни заливат с десетки сексуални и „морални” съвети, основно с невярно и тъпо съдържание, за което може да се уверите от гневните коментари под тях! „Лайно не се пипа, защото ще се изцапаш!” – казва народа, но аз ще поема този риск, защото не мога да търпя посредствеността и невярните твърдения. Чувствам се задължен пред по- младите хора да им посоча обективната истина и пътя към нея! Та повод ми дава една публикация на млада госпожа, наречена „Интересни факти за скротума”
http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2014/04/10/interesni-fakti-za-skrotuma.221895


         Четейки този „шедьовър”, разбирам, че тя познава скротума отскоро и по точно това над него! Даже не е питала и „гугъла” по въпроса, той е щял да и обясни много повече неща ! Но не е „виновен този който яде зелника, а този който му го дава” – плеадата от бездарни редактори, модератори, директори, менаджери и пр.... Та първо против тезите на самото писание: Скротума има ерогенни зони, но не влияе и няма важна роля при половия акт, особено при еякулацията (наричана от авторката оргазъм, което е женско, а не мъжко изживяване)! Скротума не е проста, овчарска, кожена торбичка за съхраняване на тестиси, той има много по сложна функция, която кратко, ще опиша по- нататък! Скротума няма контракции и има слабо изразена мускулатура, движението му е илюзорно и предизвикано от мускулатурата на тестисите и тяхното преместване! Не само скротума се поти, а цялото тяло, миризмата идва от лошата лична хигиена, не само тесните дрехи са причина за това, в огромна степен влияе типа на материята, нейната топлопроводност, затова 100% памук е незаменим с други изкуствени материи! По време на полов акт, размера на скротума не се увеличава, нито намалява, това става с тестисите, авторката даже не е гледала и „медицински филми”, където това се вижда явно в едър план!? ....
          Мъжката, полова система е нещо изключително сложно, не искам да влизам в подробности, но това е цялостна структура в която участвуват и редица други органи. В половия акт, с най- голяма тежест участвува мозъкът. Секса е интимен акт, който нормалните хора извършват уединено, на място гарантиращо спокойствие. Публичността и показността, са болестно състояние, което се нарича екцибиционизъм, експлоатира се в съчетание с лекарства и помощни средства от порноиндустрията. Опита да се говорят и споделят публично интимни неща и то не от позиция на науката и медицината е подобен екцибионистичен акт, опит да се говорят "мръсотии"! Природната магия на акта, завършва при мъжа с еякулация, върховно удоволствие, отделяне на милиони живи сперматозоиди, трескаво търсещи път към женската яйцеклетка. Живи организми съдържащи ДНК, гени, носещи наследствена и генетична информация, които в съчетание с яйцеклетката формират появата на нов човек. Необходимата енергия за получаване на тази сложната биологична материя, съдържаща се в спермата, отслабва имунната защита, изисква разнообразно хранене на мъжкия индивид. През периода на висока полова активност, се наблюдават спадане на интелектуалните възможности, нарушение на концентрацията, просто казано оглупяване, наблюдава се явно в пуберитета. В природата след този период, при някои видове мъжкия умира или бива изместен и убит от по- младите. При жената, тези процеси са напълно обратни.
           Да се върнем на скротума, неговата основна функция, освен механичното предпазване на тестисите е ролята на биологичен термостат. Затова той е добре кръвоснабден и има структура много по-сложна от кожата. Независимо от околната и телесна топлина, долната част на скротума поддържа температура с 2-3 градуса по- ниска от телесната! Природата е създала подобно чудо, което медиците все още не могат да обяснят, как функционира. По- ниската температура е задължително условие за запазване оплодителната способност на сперматозоидите! Това е и бърз тест за мъжка потентност и нормална, полова система! Преди години лекарските комисии при постъпване в армията го правеха на всеки новобранец и в случаи на проблем го изпращаха на по- обстоен преглед и лечение! Теста всеки може да си направи сам – поставете си ръката с длан надолу под тестисите, повдигнете и трябва да усетите участък като ивица дълга3-4 см. и широка 1-2 см. с по-ниска температура, от останалата част на скротума. Нека авторката на наивната публикация, да го направи с приятеля си или някой друг мъж. Ако усети студения участък, този мъжкар е подходящ за оплождане, ако не, ще има проблеми и ходене по лекари, често без особен резултат! Тази функция на скротума се наблюдава от ранна детска възраст и пубертета, майките трябва да го знаят и установят, преди да е станало късно ! Болести протичащи с много, висока температура като заушка, са опасни за потентността на вашето момче, тогава скротума не може да се справи ! Не допускайте това, освен главата с мозъка, охлаждайте активно скротума, преди оралните лекарства да са подействували !

          

 image

 Тук се вижда скротума в най -схематичен вид!

image

Сперматозоиди, част от милионна армия бойци!

image

Звездни войни ! Битката за продължение на живота !



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Има и развитие...
15.04.2014 12:47
Същата дама, титан по сексуалните въпроси, във същия форум, нескопостно обясни как да правим секс, ако ни е по- малък пистолета. Ужас ето ви линк
http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2014/04/13/seks-pozi-za-malyk-razmer.222160
Дамата има известен опит с оралната любов, интересно къде слага презерватива, явно не се страхува от СПИН!?
цитирай
2. dedenze - Въпросната дама направо не спи !
17.04.2014 01:46
Днес пак е избълвала поредната глупост
http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2014/04/16/zabraneni-temi-na-pyrva-sreshta.222553
Модераторите на днес.бг също не спят, публикуват глупости, блокират коментарите ми чрез адреса на компютъра, независимо че няма нарушение на правилата ! Благодаря това е висока чест, цензурата по тошово време ряпа да яде !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468060
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031