Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 16:44 - Нов сатър за електората !
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1603 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 15.12.2013 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Българската „демократична” мисъл, роди ново насилие и цинично действие, над оределите българи. Десетки, политически плиткоумци с цяло гърло блеят за въвеждане на задължително гласуване, каквото и по Тошово време нямаше ! Аргументите са само ниската избирателна активност и влиянието на купените гласове !?
           От 20 години се гордея, че не съм гласувал за нито една партия и по този начин не съм станал съучастник в грабежа, геноцида и унищожението на България! Не съм гласувал, не защото съм апатичен и политически неактивен човек, а защото до сега не съм открил партия, изповядваща моята идеология и философия, партия, предлагаща пряка демокрация и пълен, мажоритарен избор! Същевременно се чувствам дълбоко унизен за това, че съм лишен от правото на избор с отрицателен вот, който аргументирано и с удоволствие бих дал за най- гадните и гнусни партии на прехода ! Вписването на такъв вот в сегашните избирателни бюлетини и правила, ги прави недействителни, не се отчита като отрицателен вот !  Тук в България се гласува за партии, не за личности и то само с ДА !? Разбирате ли абсурда на вашия, предопределен избор или не, уважаеми съграждани !? В този постинг съм описал казуса по- подробно, прочетете го:
http://dedenze.blog.bg/novini/2013/04/19/kak-da-osydia-dyrjavata.1102127
           Днес съм напълно омерзен и отвратен от предложението за задължително гласуване при старите условия !!! Тук не е толкова важно, че ще бъда солено „санкциониран” парично, ужаса идва от нарушаването на гражданските ми права и заставянето да гласувам за куцо, кьораво и сакато, които ненавиждам, с вот ДА, т.н. за по- малкото зло !?
           Логика на задължителното гласуване може да се търси само при право за гласуване с трите вота ДА, НЕ и въздържал се за всеки кандидат!  При възможност за гласуване по интернет, от дома или обществено място!  Всичко останало е цинично, антидемократично, просташко насилие!
          Нека да видим чии интереси обслужва задължителното гласуване при днешното законодателство и изборен закон. На първо място, някои малки партии ще минат 4% та бариера и ще стигнат до мечтаната, държавна хранилка. Второ в бюджета ще влязат малко пари, основно от 3 милиона имигранти, независимо, че са ограничени технически да гласуват, а голяма част от тях и не желаят да гласуват. Трето, в обществото ще се създаде илюзията, че управляващите партии имат страшна и голяма, народна подкрепа !? Нещо като садомазохизъм, при който народа с песни и танци се отправя към урните, сам си избира сатър и палач с много обич и надежда, с единствена бюлетинка ДА в ръце !? Мафиотската Конституция и закони, представителната, партийна демокрация ще се увековечават до пълната ликвидация на България ! Старите, партийни муцуни, живеещи основно в София, изпълващи партийните листи, ще станат вечни и богоравни !
           Дами и господа от всички ненавиждани, некадърни и недъгави партии, задължителното гласуване облекчава само вашите, властнически стремежи, но не решава никакъв проблем на българските граждани, обратното задълбочава мизерията и безправието, ограничава човешката свобода ! Вървете си, хората не ви искат !
dedenze.blog.bg/politika/2013/12/07/dami-i-gospoda-opraviachi-sprete-vyrvete-si.1216458
           Не една, две пенсии ще ви дам, но пак няма да гласувам с ДА за вас, защото това е под моето достойнство и чест !


imageimage



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kabuli - Уважавам
15.12.2013 21:22
мнението Ви, защото то е и като моето, но не съм съгласен, че след като не сте гласували за никоя партия до сега, сте изряден със съвестта си. Вие може да не се интересувате от политиката, но политиката ви експлоатира безогледно и без да иска вашето разрешение. Има активно и пасивно участие в политическия живот на една страна. Активността от своя страна е активно активна и пасивно активна. Активно активната активност - що за глупост! - се вижда как от седем месеца ни яде, ни пие и я кара само на едни мизерни 30-50 лв. на ден. Направо са за съжаление нищо не допринасящите политически активни активисти, които си издокарват от над 1000 лв. джобна активност на месец. Е, сега Деденце, това, че Вие не сте гласували някой да го отразява?
За разлика от вас, от 1989 г. винаги съм участвал активно в политическото ежедневие на страната. Е, и, какво от това? "Протестърите" (що за идиотска дума!) пак са по на кяр и от вас, и от мен. Да, казвам го абсолютно честно, защото от познатите "активисти" в началото с никого не се и поздравявам, защото си останах Господин Никой.
Бъдете жив и здрав!
цитирай
2. dedenze - Никой не иска да отразява неудобното kabuli !
15.12.2013 22:44
От три години пиша тук в блога и вече имам доста читатели. Физическото и обществено състояние и положение не разрешава митингова и платена в медиите активност. Единственото, което мога да направя и го правя е да публикувам в интернет безплатни сайтове и да предоставям вижданията си безвъзмездно на другите, без авторски претенции с молба за разпостранение. Ние с това може да бъдем полезни с истинна информация, анализ и предложения за нов ред в държавата, с изобличаване на политическите интриги, мафии и престъпления, за да не се стига повече до оръжията ....
Ето вие сте прочели написаното, поздравявате ме и пожелавате здраве и живот, какво му трябва на възрастен човек, това е достатъчно за да се радва и осмисли дните си ! Благодаря, аз също чета Ваши постинги, много от тях ми харесват и обогатяват, затова само здраве, радост и за Вас !
цитирай
3. alexs - Те точнно това искат да не гласуваме ...
16.12.2013 16:44
Те точнно това искат да не гласуваме и така негласуващи помагаме на мутроолигархичната система да съществува .....ако им трябват гласове те си пазаруват .....Българите са я докарали дотам цигани и турци да им определят съдбата!
цитирай
4. dedenze - Да Алекс, скоро и народ няма да им трябва !
16.12.2013 22:08
Циганите и турците не са виновни, сред тях има добри, честни и работливи хора с българско самосъзнание. Етническият, религиозен и човешки разделител са партиите сеещи омраза и ненавист между хората. Те трябва да бъдат ограничени и изметени от България. Тя трябва да носят лична отговорност за стореното през тези отвратителни 24 години, за геноцида срещу българите, за ликвидацията и грабежа !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3458848
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031