Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2013 14:05 - Глупендери, така не става !
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1926 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 24.07.2013 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Първа се появи  Вивиан, зам. председател на Европейската комисия с ресор правосъдие, основни права и гражданство, за да ни каже, че обикновено масата има 3- 4 крака, а топлата вода се получава чрез загряване. Независимо от пълната сервилност и клоунизъм на Президента Росен, тя си тръгна озадачена и учудена. На импровизираната пресконференция я бяха помолили ЕС да направи правителствен борд у нас подобен на валутния!? Това до сега не и се беше случвало в нито една държава !? Трябваше да докладва , защото това беше интересно предложение ЕС да има свои правила, но и правителства навсякъде, така щяха да отпаднат хиляди проблеми !? Понеже нямаше пълномощия в отговор измънка, че това са вътрешни работи и всяка държава и народ трябва сами да ги решават, а ЕС само ще „помага” Росен прояви бликащо чувство за хумор като каза, че песента „Радка пиратка” е подменила „Върви народе възродени „ , явно не знаеше или се правеше , че не знае, по нови песни като „Бял мерцедес ме преследва...”, „Тигре, тигре”, „Песен за Бойко” и пр... Отлетя си радостно Вивиан, поръча си тройно уиски в самолета и вана с дезинфектанти, веднага след приземяването !

 image

          Платените и дирижирани протестиращи, безплатно снабдявани с вовузели, кафета, лозунги, понички, знамена, палатки и шатри, трябваше да се оправят сами ! Обсадиха НС и държаха депутати, персонал и комисии до 4 часа през нощта вътре. На жалкия опит на жандармерията да се изведе част от тях с автобус, „мирно” и „интелигентно” започнаха да хвърлят камъни, бутилки и каквото попадне по него, помляха го напълно и принудиха да се върне. Без да искат бяха нацелили и свои, които веднага обявиха за пребити от органите на реда. „Органите” в това време без предпазни средства, обикаляха и създаваха впечатление за съдействие на протестиращите. Шума и крясъците са толкова силни, че нормален човек сред тях, за 20-30 минути трябва да припадне. Явно се виждаха смели пияни и надрусани протестиращи, никой не смееше да ги пипне на принципа „лайно не се пипа”. Всъщност протеста никак не беше мирен, красив и безобиден - нарушени са над 10 закона, извършена е незаконна обсада и вандалщина, изградени бяха барикади на които липсваше само Гаврош!

 
image

Невинен спонтанен интелигентен протест ?

image

Новият месия !?

          Главния прокурор  Цацаров , обвини полицията, че е действувала непрофесионално с този автобус, явно е трябвало депутатите да бъдат дегизирани, преоблечени и гримирани неразпознаваемо и пускани един, по един, тихо. Другия вариант е с хеликоптер да бъдат отвеждани от покрива на НС ? Не ги обвини, че няма арестувани и глобени за нарушаване на обществения ред! Не обвини, кмета на София, че не издава по- строги предписания и изисквания към протестиращите и мястото, маршрута и часа на протеста, с което става съучастник и участник в него. Не обвини, националната телевизия БНТ, че с коментарите и предаванията си ескалира процеса и заема страната на протестиращите, което е недопустимо за държавна медия !? Ето това момченце снощи, заело безопасно и оханявано местенце, уж информираше , че отвсякъде прииждат хора, че има дим, че не може да мръдне, защото кабелите им са много и къси, нямат мобилна връзка, че има пребит депутат и пр... батални сцени. Другия екип на БНТ, безопасно си стоеше в НС и наливаше масло в огъня чрез депутатите на ГЕРБ с призиви за нови, моментални избори !? Ползуваха видеокадри на БТВ и не се срамуваха от това.... От студиото на смени паниката се поддържаше, под формата на новинарщина, Вярчето, доволно се подхилваше от къщи !

 

 imageimageimage Дегизиран депутат !

   

      Вчера твърдят, че бил 40- тия ден на протеста, основно се иска оставка на правителството и предсрочни избори. Никой не казва, коя партия подкрепя и кое ново правителство, ако е свързано с Бойко и ГЕРБ, същите протести с нови участници, пак ще се появят на другия ден след изборите. Никой не казва, каква ще бъде разликата в управлението и избора, въобще ще има ли такава,  без промяна на избирателния закон ? Стани да седна аз, като седнеш ще се наплюскаш и угробиш България още повече -това ли искат протестиращите, не е ли глупаво и нагло ? Защо не искат мажоритарни избори, безпартийно НС по силата на член 67 от Конституцията, пряка демокрация по подобие на САЩ, Канада, Австралия, Англия, Швейцария, вместо наложената партийна демокрация с партийни листи!?

 

         Хайде скъпи сънародници, напрегнете се малко, раздвижете си ума, работата не е в цвета на буклуците, разединяващи нацията 24 години, ограбващи държавата и хората, а в това, че все още ги има, че все още гласувате за тях с мазохистичен ентусиазъм. Изметете партиите, те са източника на злото, срещу всички тях без изключения, трябва да се борим! Само тогава може да се търси сметка на олигарси и монополисти, да се формират и следват, значими национални цели и задачи !

 





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Точно си го казъл novaposoka!
24.07.2013 14:55
Но само да гледаме не бива ! Не съм подходящ физически за барикади, поне нета ми дава възможност да пиша и да показвам пътища за излизане от моралната и политическа криза преди да са ни набутали в резерватите ! Всеки глас, всеки коментар и прочит е важен ! Аз не съм журналист, всичко което съм написал е безвъзмездно и за хората, нямам авторски претенции, не насилвам никого, нужно е да се мисли и търси изход от всички, в полза на обикновените българи !
Къде изчезна коментара ти ?
цитирай
2. aip55 - Пълно единомислие
24.07.2013 18:45
от моя гледна точка. Срамна история за България са тези протести!
цитирай
3. dedenze - Така е aip55
24.07.2013 19:18
Когато тичат да гласуват с бюлетинките ДА не протестират, после им крив космоса !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478584
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930