Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2013 13:20 - Ключът на изборите и управлението
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2914 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.05.2013 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

             Той се крие във въпроса: Може ли мутрата да имигрира ? За да дадем ясен отговор трябва да формулираме, що е мутра и кога се роди.
            Типажа получи утвърждаване и разцвет при управлението на Беровото правителство, но се роди с избухването на „демокрацията”, под формата на силови, партийни отряди. Етимологията се крие в спортните среди и застаряващите спортисти, основно борчета, които по Тошово време, бяха финансово осигурени, имаха спортна база и добра организация. Промяната ги постави в тежко положение, изгони ги на улицата и принуди със силови средства да си осигуряват прехраната. Първо се появиха крадците, после охранителните фирми, които еманираха в застрахователни, в редиците им се вляха обучени военни и полицаи след огромните съкращения в армията и т.н. деполитизация. Образа им е схематизирано общоприет с название мутра- гологлави, или късоподстригани, яки , набити, нискочели (отчитайте плешивостта), верни, безцеремонни, слабо образовани, владеещи бойни изкуства, обичащи оръжия, насилие, ядене, пиене, жени и чалга. За 24 години с помощта на американските филми и култура, се превърнаха във фетиш и идол за младото поколение, достоен за подражание ! С тях не може да се мери никой, включително и полицията, която в повечето случаи им сътрудничи! Изхождайки от пословичния навремето израз „Ранъта прай борбъта !” , техните „услуги” изискват европейско заплащане ! Това вече могат да си позволят доста политици и олигарси, като ги включат в политиката и в схемите на организираната престъпност. Например: Как си преставяте депутати в НС, като Огнян Донев , Валентин Златев..., зарязали бизнеса в името на народа !? По западен образец, в политиката се поставят послушни и верни лица на финансовия капитал с определени задачи, истинските играчи са на „сянка”. Тук подходящи за това се оказаха мутрите, които за сметка на социалните придобивки, пенсии, разходи за наука, образование и здраве, изпълняват поръчката за инфраструктура, развлечения и зрелища. Ех, да можеше да се унищожат и изчезнат всички пенсии, болни, безработни, какъв щастлив живот ще настъпи !? Но за много кратко, нови ще се появят според неумолимите природни закони ! Веднъж получили властта, богато финансирани, вкусили нейната сладост, привилегии и имунитет, добили популярност и значимост, те никога няма сами да се откажат, обратното окопават се, изграждат структури, използуват всички средства за да я запазят. Те нямат печаливши професии, много са, не владеят чуждите езици, не могат да имигрират и да си намерят работа навън, извън поръчките на родните олигарси. Те са ключа на днешните и утрешните избори, народа садомазохист, явно ги харесва или е принуден да ги поддържа !? Какъв друг избор има ?

http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/03/13/lumpetika.1063742
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/03/06/bylgarskiiat-sadomazohizym.1061268  

               Малко хора знаят, че освен посредствеността, външния изглед на мутрите изисква много анаболи и здравни деформации, които правят мутрите уязвими, импотентни и болнави, не живеят много и си отиват по - млади, преди помъдряването ! За филмовата и развлекателната индустрия това е без значение !

imageimageimage





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475877
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930