Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 17:17 - Битият бит, .....
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 5241 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 16.03.2013 17:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



  
        Пак ни изработиха политическите партии скъпи сънародници ! Пак ни чакат с бюлетинка „ДА” в ръце, за старите партии и партийни листи, пълни с омразни муцуни, ликвидатори, приватизатори и унищожители на българския народ и държава! Оставката на Бойковото правителство и ГЕРБ, беше поредния добре премислен ход за запазване на избирателната система и геноцида в България! Охулената и оплюта, политическа класа, нахално си опече питката за нови 4 годишни безнаказани грабежи и безобразия!
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/08/18/shto-e-gionsurat.804034
          Сигурен съм, че повечето хора се чувстват ограбени, излъгани, изнасилени, поругани и малтретирани от престъпната класа на политиците, обсебила Родината. Много хора с по- слаба психика, отчаяни от живота, липсата на перспектива и решения, посегнаха на своя живот и на семейството си ! Правите ли аналогия с подвига на Кочо Честименски в църквата на Перущица, сложил край на живота на деца, жена и себе си пред перспективата от гаврата и робството !? Не, не е преувеличено, днешните еничари от политическата класа, не се различават от старите поробители .
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/07/02/genocid.775522

          Можете ли да търпите и гледате, как политическата класа , брутално, властно и безнаказано ни превръща в безправни роби, неможещи да изхранят и изучат децата си ! Каква перспектива им предлага – чистач, сервитьор, охранител, проститутка .... Как бедността и безпътието, подмяната на човешките добродетели, ни превръща в стадо овце, водено към заколение !? Има ли все още някой, освен политиците, който не разбира мотивите на живите факли и самоубийствата !?
         Тъжното и ужастното е, че днешното състояние не е случайно, не е въпрос на грешка в политиката, развитието и ниския интелект ! Политическата класа още от ВНС до днес, го извършва умишлено, узаконено и с ясно съзнание, че се продават националните интереси, целта е предаване и разпродажба на общонародната, държавна собственост по престъпен начин в частни и чужди ръце! Това са углавни престъпления към България и народа ! Няма управляваща до сега партия, неучаствала активно в грабежа, неопетнена, създала или съхранила печаливша, родна, държавна промишленост и работни места ! Обратното, всичко е предоставено в ръцете на чуждестранни монополи, които ни довършват бързо и сигурно ! Политическата класа осигури и пътя за бягство, няма нужда от международни паспорти за ЕС, скоро ще паднат и визите за САЩ. Много кредитни милионери и престъпници се възползуваха, независимо от издадените присъди и то, от неработещите съдилища (представяте ли си мащаба и размера на престъплението за да осъдиш някого тук ) !
        Всички сме наясно с престъпленията и геноцида, всички искаме възмездие, всички искаме съд за виновните, всички виждаме безизходицата, която политическата класа нагло ни спретна! Предизборната агитация започна, торбата с поредни лъжи и обещания се отвори! Ухилени, загрижени, пременени, старите курветини ни очакват пред урничките с „ДА”-тата ! Даже и бариерата за парламентарно представена партия остана на 4 % !? Единственото, което ни остава в последния месец – два е пак да излезем на улицата с настъпване на пролетта, да се обединим, да не гласуваме, да не им дадем и тези блянувани 4 % !? Следващата стъпка :пълен, мажоритарен избор с ДА и НЕ за всеки кандидат, във всеки избирателен район, КРАЙ на общите, партийни листи ! НС в което няма партийни групи и интереси, а интереси на народа и България,  по силата на чл.67.ал 1 от Конституцията !
         Не се самоубивайте, пазете живота, пред нас е страшната орда на измамната, политическа класа, всеки борещ се човек, за по- добър живот и бъдещето на Родината и поколенията е безценен ! Тоз който падне в бой срещу душманите на хората, срещу политическата класа , той не умира ... ! България може да бъде спасена само от истинските си синове и дъщери и от никой друг !

 

image







Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Абсолютно си прав
16.03.2013 18:00
Съгласен съм с мислите ти. Никой не трябва да отива на избори! Това е шамара, който трябва да получат политиците ни! Ще постна част от мислите ти в мой пост, дано повече хора разберат ефекта от мисленето ти! Поздрав Деденце!!!!!!!!!!!
цитирай
2. dedenze - Благодаря aip55 !
16.03.2013 18:13
Радвам се, че имам съмишленици ! Всички трябва да узнаят оценят важността на момента и политическата ситуация, без обща и постоянна борба, ще унищожат всички нас и България !
цитирай
3. alexs - Съгласен съм с мислите ти. Никой не ...
16.03.2013 19:36
aip55 написа:
Съгласен съм с мислите ти. Никой не трябва да отива на избори! Това е шамара, който трябва да получат политиците ни! Ще постна част от мислите ти в мой пост, дано повече хора разберат ефекта от мисленето ти! Поздрав Деденце!!!!!!!!!!!

Те това искат ? Всички турци и цигани ще идат и всички зомбирани българи! Така са го направили, ако не идем печелят служебно за наша сметка!
цитирай
4. dedenze - Време е зомбираните българи да се осъзнаят, циганите и турците го направиха !
16.03.2013 20:22
Разбраха че кебапчето и празното обещание влошава живота им. Никой не бива да бъде подценяван, борбата е обща за всички етноси. Не виждам кой (освен бат Бойко) ще се наеме да прави правителство и да управлява при 10 -20 % избирателна активност !? Такова приключение е обречено на пълен провал !
цитирай
5. apostapostoloff - Откъде знаете какво
17.03.2013 03:44
чувстват повечето хора? Нима вие можете да четете мисли?
цитирай
6. dedenze - Интересувам се apostapostoloff, питам !
17.03.2013 08:39
Но твойте мисли, ако ги има разбира се, не съм в състояние да прочета !?
цитирай
7. jelezov - "политическа класа" - що е то?
17.03.2013 11:09
В постинга има две истини: първо, основателно и искрено възмущение от ставащото в Отечеството ни. В това сме съмишленици. Второ, пълна неспособност за разкриване на причините за мизерното настояще. "Политическа класа" е нонсенс. Няма такова животно! В буржоазното общество има две КЛАСИ: буржоазия и хора на наемния труд, вътре в които съществуват прослойки. ПАРТИИТЕ са еманация на класите и на техните прослойки. Днес всичките партии ,участвали във властта по време на злощастния преход, с изключение на БСП, са партии на едрата буржоазия и явно или скрито защитават нейния интереси. БСП се проявява като партия на дребната буржоазия (средната и низшата прослойка на т. нар. средна класа. Хората на наемния труд са без Партия. Няколкото комунистически партии не са способни, по обясними причини, да изпълняват функциите на такава партия. От създалото се положение са възможни два изхода: Или създаване на нова лява партия - защитница на интересите на хората на наемния труд и на долния слой на дребната буржоазия, или БСП да се върне към марксистките си корени. Мантрата "гражданско общество" е най-опасната идеологическа диверсия на олигархичната буржоазия.
цитирай
8. dedenze - Трудно е за кратко обяснение, но ще опитам jelezov !
17.03.2013 11:55
Да започнем с определението политика най-общо това е: система от възгледи, идеали и цели, действия за развитие и управление на общност от хора, държава. В повечето случаи в нормалните държави, това е духовна дейност на съмишленици извън професията, работата, длъжностите и житейските ангажименти. Когато, тази дейност стане добре платена професия, политиката придобива елемента на наемен труд с работодател! В миналото такива платени работни места имаше в структурите на БКП също. Заплатите днес и тогава на т.н. партийни работници се плащат от бюджета на държавата, което не е правилно !? Така подобно на работническата класа се формира нова, прилегирована с високо заплащане, експлоататорска класа - класата на българските политици ! БСП е капиталистическа партия и по нищо не се различава от останалите, хората хранени от бюджета на държавата в нея, също формират т.н. политическа, експлоататорска класа ! Тук няма хора работещи на обществени начала и в името на някаква идея, народ и държава, без заплащане !? Комунистическите идеи и тяхната реализация чрез диктатура на пролетариата е утопия, затова и хората на наемния труд не могат да направят партия - стига се до профсъюз !
Използуваният от мен израз политическа класа, никак не е нонсенс ! Това е група от хора, известна на всички, които 24 години, чрез професия политик и работни места в партиите и властта печелят повече пари от всеки друг честен бизнес в държавата! Да не говорим за корупция, продажба на национални интереси, организирана престъпност родена от финансовите интереси на тази класа ! Съвременния живот изисква други решения и измерения - това е пряката демокрация, която започва с мажоритарен избор и пълна, ежедневна прозрачност за всичко ! Контрола е на гражданското общество, повече от нужно е, то извежда хората на улицата и не разрешава на откачени политици да си развяват байряка и да влизат на кон в църквата !????.
Дано съм полезен с тези пояснения ! Израза "политическа класа" вече се използува в целия свят!
цитирай
9. aip55 - Но твоите мисли, ако ги има разбира ...
18.03.2013 10:01
dedenze написа:
Но твоите мисли, ако ги има разбира се, не съм в състояние да прочета !?

Хубав отговор на тази откачалка!!!!!!!!!!
цитирай
10. dedenze - Трябва да проявяваме търпимост и състрадание !
18.03.2013 11:33
Наскоро четох, че в България има над 100000 душевно болни, мисля че може и да са повече, за тях няма Терминал 2 !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468108
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031