Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2019 14:17 - Неустоимите
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           В повечето случаи, това са хора, които другите, неконтролируемо харесват, подчиняват, служат и преследват в живота. Понятието основно се използува за сексуално увлечение и телесна зависимост при хората. Понякога това е толкова силно и непреодолимо, че може да доведе до редица тежки последици и престъпления. Съществува и при двата пола, при наличието на „джендърство” и хомосексуализъм се наблюдава желание за показност и парадност, с цел разширяване полето на изява и търсене на контакти. Това не са нови явления, те съпътстват човешкото развитие в миналото проституцията и публичните домове са ограничавали разпостранението. Религиите са контролирали, организирали, финансирали и печелили от тези дейности !? Днес те са свободни практики, подчиняващи се на парите и физическото удоволствие.

          Това е неустоимата Лана – порноактриса, играе с жар и вдъхновение, даже  и перверзната ви фантазия ще е бедна ! Вие не може да и устоите, но не може и да я пипате, тя е защитена от закона, а вие не сте!

 image

 

           Природата е надарила приматите с удоволствие при полов акт , така е увеличила популацията, като при човеците е дала и постоянна разгоненост. Жената може да има десетки оргазъма, от различни партньори ежедневно. При мъжа, възможностите са ограничени и значително по-малки. Жената от древността използува арсенал от оръжия за неустоимост  и фалш -аромати, грим, дрехи за форма, обем и пр..., да не говорим за съвременните средства. До определена степен това е оправдано, защото природно- надарените красавици са малко ! Вижте рекламите, всички „гарантират”неустоимост, атакувайки мъжкото либидо и устоичивост !? После започват скандалите, разводите, побоищата, убийствата, защото в една връзка сексуалното е елемент, а духовното е дълготрайната същност ! Християнската религия до днес се бори за доброто на семейството, въпреки, че не намира най- добрия път. В началото се отрича човешката същност на жената и се ограничават нейните права. Забранява се многоженството, изневярата и прелюбодействието.

            Сексуалното приключение се преживява, понякога се забравя. Никога не се забравя, когато всичко е прерастнало в дълготрайна, тайна любов. Особено страдат моногамните, чувствителни и всеотдайни хора. Във времето правим много грешки в избора си и когато намерим еша си, в повечето случаи е късно. Тогава е най- трудно, осамотяваш, осиротяваш, остаряваш, боледуваш, гадно пренебрегнат и захвърлен . Ако си на възраст, не търси нова любов, спомените за старата ти стигат, тук е истинския смисъл на прошката. Направи си твоя градинка с плодове и зеленчуци, грижата за тях ще гони лошите мисли , ще те спаси от рекламите и неустоимите неща !

 image






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3458943
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031