Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2017 16:08 - Свръх странните, български избори
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2006 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 25.02.2017 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Със загубата на независимостта ни, след Ньойския договор, всички избори до днес, реално са само за местна власт, защото държавната е напълно марионетна, управлявана от интересите и ръцете на други държави ! В една държава с унишожена промишленост, стопанство, образователна система и здравеопазване, единственото от което може да се печели е политиката ! Чуждестранните експлоататори са на особена почит и уважение, наричат се инвеститори, но реално стават притежатели на България ! По-читавите, бързо избягаха, тук останаха ненормални, болни, старци, неуки племена, изоставени деца и мафиотни, външноподчинени, недъгави пастири ! Останаха доброволните новоеничари, които приватизираха държавата, но нямат акъл не знаят, какво друго да я правят, освен да я продават на скраб ! Преди соросоидите и псевдодемократите на прехода, да заблеят фалшиво, угоднически и монотонно, помислете само над един, очеваден факт : За 27 години, станахме под 7 милиона, а регистрирахме над 1000 партии (За регистрация са нужни поне 5000 партийни члена ) !?  Е, к`ва стана тя, хората са по- малко от партийците !? Тук няма перпетум мобиле, просто един човек, членува в няколко партии, сменя цвета и имената за по- сигурно, с надеждата да се подкваси морето, да дойде на власт, да краде и плюска до пръсване ! Това не е днешен патент, Цар Борис ІІІ , в 1934г., попадайки в подобна, партийна безизходица, смело забранява партиите и освободената духовна и материална енергия води България към възход, за огромно съжаление за кратък период !
           Днес пак изпаднахме в предсрочни , „демократични” и свръх странни избори !? Народа иска пълен, мажоритарен избор в нови избирателни райони , ама не става, защото партийците не искат това ! Значи ще си гласуваме постарому, за старите боклуци с подмладен, непознат състав от втората редица ! Подплашен от народното недоволство, конституционния съд отмени задължителното гласуване, така по- бедните, поне ще вземат някой партиен лев за гласа си ! За какъв избор въобще става дума, при познат, еднакъв , партийно-мафиотски състав !? Да видим сега партийните „платформи” в съществената им част, без неизпълнимите лозунги, при това общи за всички партии с претенции и битка за авторство  :
- Безусловно участие в ЕС и НАТО, спазване на евродирективите - Това води до всеизвестни огромни дългове, обедняване,  превъоръжаване , военни и политически задължения ! Смисъла на тези действия е, че те, ще ни пазят от Русия !?
- Увеличаване на минималната пенсия на 300 лева, при занижен умишлено, праг на бедността 314 лева !? Който е живял с подобна сума, отлично знае за какво става дума !
- Каквото и да е гласуване, без мажоритарното, важно е кандидатите от партийните листи да влязат в НС. Няма образованост, ценз, психическо здраве, популярност и известност за т.н. народни избраници !?
- Никакви предложения за национална цел, промишлено развитие, държавно участие в икономиката, държавен капитализъм ! Обратното, стриктно изпълнение на продажните договори с чуждите акули и „инвеститори” !
         Сега по самата техника на гласуване : На първо място партийците държат да бъде анонимно !? Тук трябва да се отвори една по-голяма скоба : Ако се замислим всеки от нас знае, за кого ще гласуват роднини, познати, комшии....Хората не се нуждаят от анонимност и явно изразяват симпатиите си, времената на тоталитарната диктатура и репресия отминаха ! Все пак е възможно, някъде да има принуда свързана с работа, заплащане и зависимост. Темата за анонимността е от особена важност, защото ако анонимността не е задължителна, гласуването чрез Интернет е отлична възможност, обхваща всички българи по света ! Всеки може да провери, къде е отишъл гласът му и за кого, да реагира при грешки и подмени ! Т.н. хакерски атаки стават безмислени ! Същото се отнася и за писмено гласуване по пощата ! За да се спазят всички демократични принципи, нека остане и анонимната форма с урни, бюлетини и комисии в умален вид ! Там хората, които се нуждаят от анонимност, могат да гласуват равноправно по свой избор ! Моя избор с явно гласуване, например е за Обединените патриоти, защото в платформите на партиите, просперитета на България, възстановяване на нейния авторитет, излизането от икономическите зависимости е над всичко ! До сега за 27 години,  те не са участвували в разпродажбата, ликвидацията, управлението, грабежа и партийното облагодетелстване ! Надали са идеални, много пъти съм ги критикувал в постингите си, особено партия АТАКА, но днес друга алтернатива няма ! Другите партии, особено СДС, ДСБ, НДСВ, ГЕРБ, БСП, ДПС са с особено тежки, доказани престъпления срещу държавата и народа ! Даже и казионните медии, понякога неволно го показват и доказват !
          Анонимността даже и в Интернет е особено полезна, основно за престъпниците, много малко са хората, на които действително е нужна ! Вижте нашите, върховни, съдебни органи, партийната им зависимост ги кара със зъби и нокти да бранят анонимното гласуване и действия !? Помислете кои са анонимните в България, чии интереси защитават и срещу какво ? От анонимните по-страшни и опасни са лъжците, които твърдят, че са българи и работят уж за България ! Твърди се, че у нас има над 25000 НПО с външно финансиране, задавате ли си въпроса, чии интереси защитават и проповядват !? В 21 век, трудно може да се изпълни присъдата в клетвата на Апостола  „Смърт, смърт и пак смърт !” ! Днес е достатъчно да бъдат блокирани, върнати в дупките от които изпълзяха, съдени и публично показани и порицани ! Процеса започна !

image












Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Ако разрешиш една поправка
24.02.2017 18:19
Гласуването все пак е задължително, след като депутатите го приеха на 2-о четене с поправка в Изборния кодекс. Те това е нашето законодателство - ще се изпълняват текстове, обявени за противоконституционни, защото са част от изборния процес, приет в кодекс. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НИКОМУ ДА ИЗПРОБВА КОНСТИТУЦИОННИТЕ СИ ПРАВА. Трябва да гласуваме - дори и референдумът на Слави постави излишен въпрос с цел заблуда на избирателя да не се възползва от правата си да покаже вратата на некадърните и продажните "политици".
цитирай
2. dedenze - Мисля че си прав olivie !
24.02.2017 18:30
Санкциите обаче отпаднаха, затова задължителността се обезмисля ! Ако унизителната ни подчиненост на ЕС не се промени и самият избор се обезмисля !
цитирай
3. zaw12929 - Гласуването все пак е задължително ...
24.02.2017 18:38
Гласуването все пак е задължително Да, ама Не Конституционния съд го отмени
цитирай
4. dedenze - Не е zaw12929, грешиш !
24.02.2017 21:40
Тази юридическа игра е непонятна за нормалните хора, отменени са само санкциите !? Следователно ако не се явим на избори, няма да ни отпишат от списъците ! Сега си представи, че тези които гласуваха тази глупост, утре пак са на власт ! Отмъщението за отмяна на санкциите ще бъде голямо, може да се стигне до отмяна на поданство, социални помощи, пенсии и пр.... Защото партийците от всички цветове не им пука за народа, ненавиждат го, пречи им в грабежа, ползуват ни като съучастници в хилядите престъпления ! Чрез нас отменят личната отговорност и възмездие, прехвърлят я на т.н. електорат !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474516
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930