Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2016 13:51 - Кривата, партийна ракета
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1379 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 25.11.2016 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Добавяйки влиянието на Космоса някои твърдят, че се получава народна поговорка, което не е вярно ! Истинската, древна поговорка е: „На калпавия  +++ , вълната му пречи !” Това е велика, народна мъдрост, която синтезира в себе си, не само отношението към новите евроатлантически „ценности”, като гей браковете и бръснатите интимни части ! По - скоро демонстрира отношението към имитацията на работа, преливането от пусто в празно, характерна за безмислената и тъпа, партийната дейност в НС ! Днешният израз на всичко това, е приемането на закона за забрана на комунистическите символи !? Партийната Мара, така я е втасала, че до символите опря !? Народа пее радостни песни, изпаднал във веселие и благоденствие, във възторг от предстоящата Гражданска война !? Четири страхливи мишленца, изпълзяли от укритията след избухване на демутрацията, са си измислили закон с който да блеснат в очите на слепите, да бъдат потупани по дупетата, поне от местните вождовете - евроатланти !? Интересното е, че са пропуснали книгите, записите, няма ли да ги горим !? Защо не нахлуем и в домовете на хората, там има толкова много символи !? Ужасното в случая е, че партийците в НС не отхвърлят закона, а сериозно го обсъждат и приемат !? Помислете си един ден за символите на разпадналия се ЕС или НАТО, няма нищо вечно, особено ако е порочно и ненужно ! Ха сега прогнозирайте, кога тези символи ще бъдат обявени за незаконни !?

 imageimage

 image

 

         Ами какво да правим със прабългарските свастики, трябва ли да ги търсим и заличаваме по света !?

imageimage

         Предлаганата глоба е 200 лева, което ми напомня един комичен епизод от тоталитарното минало в което колега, цял ден ходеше подир началника си, обиждаше го и псуваше по най- долен начин ! Имаше основание за действията си, но на молбите да спре най- после, защото ще го осъдят, отговаряше: „Знам, че ще ме осъди 200 лв, но в закона броя и времето за псувните не е уточнен ! Така и така ще плащам, поне да чуят всички що за боклук е, да си доставя поне някакво удовлетворение !” Сега си представете протест, на който всеки носи забранени няколко символа, това може да продължи ден, два, месец, пита се колко ще е глобата !? Представете си спедиторска фирма или хамали наети да пренесат забранен символ пред НС, кой ще плаща глобата !? Един от вносителите даже засегна символите по паметните плочи на починалите, трябва ли и там да ги заличаваме и трием, или ще бъде достатъчно да си платим глобата, за колко време гратис, ще важи глобата  !?

          Партийно подхранваната омраза и ненавист, носи кризите и нищетата на българите ! Там е разковничето, решението е забрана на политическите партии, ако не ви звучи демократично, нека да е забрана за участие в НС и управлението на България ! Показаха си възможностите и науправляваха (накрадоха) достатъчно, никой днес не им иска нищото, даже и т.н. симпатизанти ! Тоталната, партийна безотговорност, трябва да се смени с лична отговорност, а символите не бива да се унищожават ! Света и живота се развиват по спирала и един ден, пак може да потрябват за сравнение и размисъл !

     image    

               






Гласувай:
2



1. dedenze - Явно коментарите са много трудни !?
25.11.2016 17:26
Защото българина обича да се дели,уж партийно, но не на идеологическа основа, той е с всеки който му подава даже и оглозгано кокалче ! Гладен е, но го мързи да оправи местото където обитава, предпочита да мигрира, да слугува на други, а после да реве !
цитирай
2. tota - Не, не е трудно за коментиране. Н...
25.11.2016 23:47
Не, не е трудно за коментиране. Напротив, редно е да има ясна гражданска позиция за театъра, който се разиграва вече 27 години. Театър с добри сценаристи, но със слаби актьори. Само дето сценаристите не разбират едно, че вече няма накъде? Това решение цели да отклони вниманието на обществото от зреещите проблеми, за които трябва някой да отговаря. Мачкан е, много е мачкан народът ни, затова приема този унизителен и мизерен живот...Той вече се стопи. Но си прав, че обича да се дели. Или като онази сентенция на шопите: Аз да съм добре, а Вуте да е зле. Прав е и проф.. Патър Мугафчиев в прозрението си, че българинът се обединява под бича на нещастията. Явно, малко са нещастията...Дали?
цитирай
3. dedenze - Благодаря за коментара и анализа Ати !
26.11.2016 12:10
Трудно е лечението на наследството от миналото ! Но тези които сме го осъзнали трябва да участвуваме, кой с каквото може ! Защото живота на роба е безмислена, никому ненужна вегетация !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478440
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930