Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2016 13:19 - Циганора и геополитиката
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2291 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 25.04.2016 13:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

         Веднага искам да кажа, че управляващият България циганор, въобще не разбира от геополитика ! Не става дума и за поговорката "Дай на глупавия власт и му гледай сеира !"  Тук става дума за продажни, хитри, безродни, нискоинтелигентни същества, които са по- страшни от глупаците ! Няма да разглеждам фосилните горива и полезните изкопаеми богатства, а географското местоположение и перспектива ! В това отношение България е на едно от първите, отлични места за живеене ! Стратегически това е добре оценено от финансовия капитал, затова се колонизира и изкупува с бързи темпове ! Изкупува се пряко и коствено, тихо и без афиширане, на смешни, минимални цени ! Това определя и членството ни в НАТО , ЕС, при положение, че сме изостанала, бедна, самоунищожена държава и не можем да бъдем партньори на развитите европейски страни по никакви показатели ! Целта е безкръвна асимилация и изкупуване, защото при капитала няма безплатен обяд и приятелска помощ ! Много циганизирани българи не могат да си обяснят интереса към България, други партийци явно и директно ни продават, на голяма част не им пука, живеят по цигански, ден за ден !   
          Основната причина се крие в затоплянето на климата и тектоничните промени. Независимо от опитите за общи световни мерки, при неконтролируемите действия и интереси на капитала, този процес не може да се спре и овладее ! Научните изследвания и прогнози са ужасяващи, базират се на доказани факти и наблюдения ! Първата видима и осезаема от всички опасност е глобалното затопляне. Това води до постоянни, резки и бързи климатични промени, бури и урагани, обилни валежи,  температурни промени до 30-40 градуса в рамките на няколко денонощия. По-страшният, дълготраен ефект е свързан с топене ледовете на земните полюси и повишаване нивото на моретата и океаните. При тези темпове до 40-50 години, под нивото на водата, ще останат хиляди населени места с милиардно население. Африка ще стане напълно пустинно, бедно място с невъзможен живот, особено след края на фосилните горива . Климатичните промени са свързани и с промяна посоката на океанските течения като Гълфстриим, Ел Ниньо ... Така Англия , Скандинавските и Балтийски страни са застрашени от полярни студове !

 image

 

          Климатичните промени са свързани и с тектоничните, те също се активизират многократно ! Прогнозата е за мащабни промени, потъване и разрушения в Северна Америка, Япония, Китай и пр.... Огромна опастност се крие също в най-големите, газови находища в Русия и Иран. Не само тектоничните изменения могат да ги доближат до повърхността, размразяването на почвата след затоплянето също ! Газът в находищата е втечнен, под голямо налягане и излизайки на повърхността ще се взриви и запали с гибелни последици за целия свят ! Тези неща са отлично и подробно известни на финансовия капитал, управляващ и притежаващ планетата ! Но лакомията и гонитбата на печалби противоречат на мерките за обща сигурност и хуманизъм ! За наука, екология, изследвания капитала реални пари няма, има само приспивна имитация на някаква дейност ! Принципа е ще му мислим, когато се случи и вече е късно ! Работи се основно по оцеляване на богопомазаните, като се търсят по-сигурни и защитени места за живот !
          Никой не може, не иска да каже днес, колко чужденци имат имоти в България и вече си живуркат тук !? Защо „демократичната” политическа класа прокуди читавите българи, а останалите постави под прага на бедността и ги принуди да си продадат земята и дома !? Разбирате ли скъпи сънародници, защо България вече не е на българите !? Не виждате ли кой и как ни причини това, той не е дошъл от Марс ! Ако не ви е все още ясно, прочетете обвиненията и хронологията, мислите ли, че това е пресилено : http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761

           Никога не забравяйте и собственото си съучастие пред урните, бюлетинката с единствено ДА на нея ! Разбрахте ли, че времето не е и не може да бъде ваше !? „Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи !” „Сееш ли ветрове, ще жънеш урагани !”

 image

 

 

 

 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - " Напротив- не искаме да ра...
25.04.2016 13:56
" Напротив- не искаме да разбираме защо България вече не е на българите !?" Кой и как ни причини това, не е дошъл от Марс !
Не говорите ли на хора, попаднали в дълбока кома, докато ги... третират като животни в кланица...
Не е за вярване?!
цитирай
2. dedenze - Да това е странно поведение на обезверения самоубиец zaw12929!
25.04.2016 14:23
Имам чувството, че във въздуха и водата са ни сложили химикал за безразличие и апатия !?
Целта на евроатлантите е ясна и оправдава даже такива средства !
цитирай
3. milady - много добър анализ, колега/ както винаги. .чета те с интерес...
26.04.2016 08:41
dedenze написа:
Имам чувството, че във въздуха и водата са ни сложили химикал за безразличие и апатия !?
Целта на евроатлантите е ясна и оправдава даже такива средства !


при цялото ми уважение, за климатичните промени
можем да поспорим..някой ден.
Хубав ден и Весели празници!
цитирай
4. dedenze - Благодаря milady !
26.04.2016 11:42
И на теб пожелавам всичко най- хубаво и много здраве !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467773
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031