Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2016 13:58 - Издайническият език на тялото
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3896 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 23.01.2016 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              Не само психиатрите, а и много обикновени хора, даже и повечето животни, ясно разбират езика на жестовете, мимиките и тялото! Преценката е обективна и с висока степен на истинност, защото те се правят инстинктивно и трудно се поддават на контрол и манипулация, особено при по- продължително общуване ! Преди полиграфа и химическото снемане на волевите задръжки, това е била и техниката за разкриване на престъпления и лъжи ! Не съм специалист в областта, но само от жизнения ми опит, мога да определям сравнително точно, какво иска да ни издаде и каже тялото ! Вижте и сами се убедете в това :

image
            Поза на пълно подчинение, благоговеене и покорство ! При кучетата се изпълнява с лягане по гръб ! Пирата Ран и хората от делегацията са смутени и учудени !


image
 
           Поза на военно подчинение пред главнокомандващ ! Който е служил в армията знае, че това е една от уставните пози при командата - мирно или при присъствие на командир с по- висок чин ! Тялото се накланя напред, ръцете са по шева на панталона, дланта е свита в юмрук, но не за удар, е с изнесен палец отпред ! На фотоса пред българските светини, може да се види и напълно фалшива, приветствена, протоколна усмивка, която се прави с мимика и стиснати зъби ! Ръкостискането е по-силно от нормалното, понякога болезнено, което се демонстрира от изпъкналите кокалчета на дланта ! Извършва се демонстративно с подрусване до края на журналистическите снимки. Виктория е изпаднала в задоволство, което определено я разхубавява !

image

              Насмешка и социално превъзходство ! Е к`во, студено ли ви е на снега, пак ли ще искате нещо ?

image

             Изчервяване от прикрит гняв, когато не можеш да кажеш и направиш директно, това, което искаш !

image

            Демагогия и обмисляне на изказване ! Погледа не е в събеседника, блуждае, а жеста отклонява вниманието и казва "ето вижте сега" !

image

          Опит за поучаване и заплаха, с елемент на религиозна принадлежност в жеста - показалеца нагоре !

           Стига ви толкова за днес, независимо, че начина на гласуване и избора ви показва, слабо познаване  езика на тялото ! Какво остава за пъклените планове и техните реализатори !

image




Гласувай:
7



1. freeoldmen - Отлично си ги хванал на фото
23.01.2016 14:27
днешните и вчерашни лъжци и мерзавци!

Не е лошо, като отново показват някой от тях по телевизията, човек да
изключи звука и само да ги наблюдава.

Ще открие много неща...
цитирай
2. dedenze - Здравей и благодаря за коментара freeoldmen !
23.01.2016 14:37
Отдавна го правя, много е забавно и безпогрешно познавам какво са казали, без да мога да чета по устните ! Особено лесни за разпознаване са изказванията на евроатлантите, даже не е нужно да се гледа българска телевизия, може да се мине с американска или брюкселска !
цитирай
3. kvg55 - dedenze,
23.01.2016 19:28
Направо си завършен психолог по жестовете. На мен също са ми правили впечатление някои жестове. Особено размахването и соченето с пръст,
който жест е строго забранен за политици. Ленин никога не е размахвал пръст.
цитирай
4. dedenze - Това което казваш kvg55 се отнася за добрите политици !
23.01.2016 20:40
Разумните хора считат, че това е труден занаят, който трябва да се изучава усърдно и после да се практикува. Има доста училища по- света които дават знания, обучават в маниери и поведение, за обществени прояви и реализации ! Тук нещата са тотално сбъркани, защото всичко се избира с партийни листи и далавери ! Много пъти съм писал и твърдял, сигурен съм, че в НС може да се вкара даже всякакво животно, не човек, стига да е в избираема партийна листа и да му се сложи име !
цитирай
5. apostapostoloff - Забрави едно:
25.01.2016 19:41
Взаимният другарски контрол предпазва от нещастни случаи! Хвърлянето на отпадъци и плюенето по улиците е принак на низка култура.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477202
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930