Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 16:46 - Номерът на българската китайка
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3320 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2015 12:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Номерът на китайката е нарицателно понятие, за него има много вицове (позното и като отмъщението на китайката, вица е подходящ за постинга но е циничен, затова го потърсете в Гугъла), термина произхожда от цирковото изкуство след ПСВ. Този номер е свързан със свръхгъвкавост на тялото, наречена конторсия и е особено атрактивен. Изпълнявал се е основно от азиатки – китайки и така е влязал като определение със световна употреба.

image

         Тук  обаче, аз ще ви занимавам с политическото, цирково изкуство, и отмъщението на българската китайка, която ни спретна един, особено тъп референдум ! За него резултатите вече са известни и аз ще ви ги дам в човешки, а не партиен, заблуждаващ стил! Право на глас имат 6,886 милиона българи, на рефередума са гласували 2,169 милиона или 31,5 % активност ! За електронното гласуване с ДА са 1,507 милиона или 22,16% от имащите право на глас ! Не е нужно да си ясновидец, този резултат се очакваше, даже и от Президента, ето и моя постинг от 19.10 .2015 г.:
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/10/19/pravilata-na-izbora.1400607
         Както вече съм пояснил по-горе, този референдум не води до законодателни изменения и за НС има чисто информативен характер !!! Повече от ясно е, че става дума за популизъм в чист вид, защото няма разумен човек, който да не иска електронно гласуване, но референдума е така направен, че това да не стане и виновен да бъде народа ! Да не стане и да не може в близките, следващи избори да се въведе, с което да се лишат от гласуване милионите имигранти ! Да не може и да се повтори по рано от 6 месеца !!!! Започвате ли да разбирате номера на българската китайка !? Пак искам да повторя, че опасенията за електронно манипулиране на вота са напълно основателни, хакерската атака над сайтовете на ЦИК са нагледна и категорична демонстрация ! ЕЛЕКТРОНО, СИГУРНО, ГАРАНТИРАНО  ГЛАСУВАНЕ  ПО ИНТЕРНЕТ  Е  ВЪЗМОЖНО  САМО  ПРИ  ЯВЕН  ВОТ  С  ВЪЗМОЖНОСТ  ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И  ПРОВЕРКА  НА  ВОТА! В това няма нищо обезпокояващо, за тези които държат и се нуждаят от тайната на вота си, да остане паралелно системата с бюлетините, която се практикува днес ! Добре е да си помислим- кой се нуждае от анонимност и таен вот !? Още повече с явен вот по интернет да може да се искат референдуми, сега искането пак е явно но на хартиен носител! Вижте какво реално стана:

imageimage
imageimage
image

          Нашата, евроатлантическа, българска китайка, освен номер, спретна и отмъщение ! Хиляди българи бяха набутани в зала „Арена” и държани под стража в продължение на две денонощия! Стотици потърсиха медицинска помощ, имаше аборти и смъртни случаи ! Пишеха по прозорците и на трансперанти отчаяни послания, „помощ”, „спасете нашите души”, „заключени сме”! Роднините им носеха храна, лекарства.... Сега остава китайката да се появи по медиите с тъпата си усмивчица и лицемерно да заяви : Нали ви казах, електронното гласуване му е майката, а вие нещете! Зад него ще бъдат и титаните на прехода, които ни водат към ешафота, те ще го подкрепят във всички глупости, той е тяхно, уникално творение ....

imageimage




Гласувай:
4



1. freeoldmen - Резултатът от референдума не е изненада, безспорно.
29.10.2015 18:31
Съвпада и с гласоподавателите в Естония, която единствена ни се дава
за пример като страна, разрешила гласуване по Интернет.
Там гласът си дават по Нета между 20 и 25% гласуващи, при възможност да го правят около 90% избиратели.

А и забележи какъв беше въпроса за референдума.
Никъде не се споменава Интернет, само електронно гласуване.
И сега този резултат развързва ръцете на законотворците в парламента
да внедрят машинно ел. гласуване, като машинките се вкарат от близки
на властта "бизнесмени"...
Пей сърце, всички са доволни.
цитирай
2. dedenze - Множество парламентарни тикви не разбират проблема freeoldmen !
29.10.2015 18:51
Т.н. машинно гласуване е ужасяваща глупост и има единствена цел обогатяване на партийни кръгове ! Машинките и резултатите, могат да се манипулират безпроблемно също! Няма да забравя по Тошово време, когато се въвеждаше т.н. икономически механизъм. Хората се смееха "Няма страшно, щом е механизъм, все някога ще се развали !"
Партийците се правят на тъпи и невменяеми, те напълно разбират какво и как трябва да се направи, но не им изнася, не искат ! Причината е проста, има опасност от преразпределение на баницата и отпадане от сладката, народна хранилка !!!! Кагато не си човек и имаш психиката на куче, ще се биеш за кокъла докрай !
цитирай
3. zaw12929 - За изборите - нямам нерви да разбера ...
29.10.2015 21:18
За изборите - нямам нерви да разбера що за дързост? Няма нищо случайно Така се организира не само фалшифициране, подготовка да сложат нова комисия и успех на президентските избори
Заслужава си четенето на постинга : Поздравявам ви с песента на Слави „Няма такава държава“ Лека вечер!
цитирай
4. dedenze - Благодаря zaw12929 !
29.10.2015 21:55
С нетърпение чакам официалните резултати от ЦИК, тогава ще стане ясно, че на партиите вече не им трябва и народ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476680
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930