Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2015 13:19 - Капанът в който ни набутаха "българи" !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1964 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 24.10.2015 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Той е свързан с тоталната ликвидация на българската държавност, унищожението и разпродажбата на България. Това започна с трите постулата, изложени и формулирани обществено от Тодор Живков- клипове първи и втори.
            Накратко казано: всичко се управлява от парите; социализмът е недоносче; държавата не трябва да участвува в бизнеса и е лош стопанин ( това е валидно и има действителен смисъл само за тоталитарната, еднопартийна държава, за намесата на партия в стопанския живот и производство)!? Трите постановки са напълно погрешни и те не се прилагат даже и в най-развитите капиталистически страни ! Те обаче са отлична база за приемане на неолибералния държавен модел и за трайно, икономическо завладяване на страната от чуждестранния капитал и бизнес! Роящата се синя, еничарска мъгла с помощта на чуждите капитали и интереси реално продаде България ! Напълно ликвидира българското производство, селско стопанство и услуги с което принуди да имигрира и прогони цвета на нацията, над 3 милиона квалифицирани, образовани хора в активна творческа възраст! Просто казано България бе приватизирана от шепа хора и превърната в евтин, разграден бърдак за целия свят, която може да бъде управлявана от ниско интелигентни и некомпетентни, партийни подажници- марионетки ! Липсата на пари, собствено конкурентно производство, пазари, ни направи напълно зависими от ЕС, НАТО, САЩ, направи ни една от най-бедните псевдодържави!
           Не поддържам изцяло политиката на партия АТАКА, не само заради детските, дразнещи, битови, етнически и религиозни изцепки на Сидеров, но и за това, че считат за годна днешната Конституция и система с представителна, партийна демокрация! Трябва обаче ясно да се отчете, че днес те са единствената партия, която открито показва грешките и лошия път, по който ни водят продажниците! Вижте тази особено важна поредица, изпъстрена със сравнения и показваща последиците от неоколониализма:третата поредица от клипове. Отделете малко време, важно е!
          Тъжно нали, може ли нещо да се направи, освен митинговата демокрация за която Тодор Живков с ирония говори в края на втория клип ! Вече гласуват само 30% от хората имащи право на глас, обвързани, платени, принудени, къде е демокрацията, кой овластява управляващите !? С този останал тук „матреал”, явно не може нищо да се измени, затова не бих се учудил, ако Бойко Борисов официално се обяви за Бог и си изгради преживе храм на мястото на бившия мавзолей !? В храма ще намерят подобаващи места  Цветанов, Плевналиев, Рашидов, Бъчварова ......, симпатизанти ще дават почетен караул....!?
          За да свържете краищата, сега си помислете и отговорете на въпроса: Какво би станало, ако всички ние и трите милиона прокудени българи имаме право да гласуваме по интернет !? Не подкрепям йезуитски формулирания референдум за електронно гласуване! Неговата цел е популистка и обратна, т.е. да не може да се гласува по интернет ! Разковничето е в тайната на вота и възможността за манипулация (сякаш сега не се прави) !? Има просто решение, електронния вот да бъде явен с възможност за обратна връзка и проверка ! За тези, които се нуждаят от анонимност и тайна да се запази паралелно и стария начин, с бюлетина и „тъмна стаичка”. Сега направете още едно ментално усилие: Представете си възможност за свикване на референдуми по „електронен” път, чрез интернет с тема: Смяна на представителната партийна демокрация с пряка, мажоритарни избори, отмяна на имунитета и финансирането на партии .... ! Напълно възможно, свръхдемократично, спасително за България и българите ! Против ще бъдат всички политически партии без изключения, защото са изградени на мафиотски принцип и обслужват лични и чужди интереси !
           Световноизвестен е индивидуализма на българина, максимата "моето си е мое, чуждото наше", затова реално сме в държавна ликвидация! Ако все пак  уважавате
и трепвате пред подвига и саможертвата на хилядите наши предци, ако ви пука за България, борете се, пътя е описан по-горе !


image










Гласувай:
6



1. zaw12929 - България е колония, подложена на ...
22.10.2015 12:16
България е колония, подложена на унищожаване от и всички либерални принципи на ЕС : например многопартийната система, за която нямаме възпитание ли?! - та имаме 300 партии- сега 42 000 кандидати за кметове. Така се намразихме партийно и се наложи принципа " разделяй и владей"
Програмите на Запада са добре обмислени отдавна и се обслужват с филми, книги- с всякакви средства : да вземем книгата " "Сблъсъкът на религиите" , която сега уж се сбъдва, а от този сблъсък между исляма и християнството печели, организиран е от друга религия и това не е будизма... а целите, както винаги са многопосочни: завладяване земи с богати залежи на газ; изпразване арабски земи, за разширяване Израел до Империя; превръщане Европа в окупирана от нарочно препращаните ни неграмотни с големи хрантутници територия... насаждане страх, шантажиране за налагане неизгоден договор в полза на САЩ. За всички има по нещо, а за българите беднота, упреци, даже и когато правим нареденото сме виновни, че го правим, даже и за Шенген. Като не сме там, защо ЕС не си пази границата с Турция, а ние сме по тяхна вина разграден дом и без право на мнение... спирам... най лесно е да се коментира, и какво се променя?!
Спирам до тук- аз се възмущавам, че стоим винаги в ъгъла на наказаните.
цитирай
2. zaw12929 - Вие сте прав за АТАКА: "са е...
22.10.2015 12:20
Вие сте прав за АТАКА: "са единствената партия, която открито показва грешките и лошия път, по който ни водят продажниците! " показва и пъта за решаване, а срещу него управниците са добре организирани, да го изкарат луд, а и той им дава поводи
цитирай
3. dedenze - Благодаря зя коментара zaw12929!
22.10.2015 13:43
Напълно подкрепям анализа и казаното от теб !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475285
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930