Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 15:18 - Мултикултурните различия и сюнета
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1791 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 29.09.2015 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

      

      Те са повече от много, понякога напълно несъвместими. Когато нарушават суверенитета на други култури и се опитват да налагат своите специфични правила над останалите, тогава стават и опасни ! Повод за постинга е публичното, масовото обрязване (сюнет) на 127 момченца на стадиона в Омуртаг!


image

 

 

            Обрязването стартира в Африка и се заражда в една от първите религии юдеизма, доста по късно се появява исляма, който превръща това във важен ритуал. Изразява се в изрязваане на кожата покриваща главичката на пениса, обикновено в ранна възраст. В природните условия на висока температура, оскъдна вода и невъзможност за лична хигиена, обрязването има определен смисъл. Основната цел на обрязването е да предпазва от заболявания, развитие и пренасяне на зарази, бактерии и вируси, после се превръща в религиозен фетиш и символ. В повечето разновидности на съвременния ислям, сюнета не е задължителен, а пожелателен ! В 21 век е напълно излишно, защото води до редица странични резултати. Природата е създала кожата на пениса за негова защита и тя изпълнява редица сложни функции – овлажнява, отделя секрети и пази особено чувствителните нервни окончания. Подобна защита имат и половите органи в животинския свят. Това не е излишен, а важен, нужен елемент, подобно на сливиците ! Тук няма да се спирам относно обрязването на момичета, това е дискриминационен, особено садистичен, варварски акт, напълно отхвърлен от цивилизованите хора !
           Физиологически и морално погледнато, обрязването съвсем не е безобиден, хигиенен акт! Първо, това е насилие над дете, оставящо психологически травми и променящо естествените сетива за цял живот, без осъзнато, лично съгласие ! Пениса загрубява и губи голяма част от важните ерогенни зони, понижава либидото! Секса става по-груб и продължителен (това прави много жени привърженички на обрязани мъже) ! Голяма част от обрязаните, търсят по- силна мускулатура и я намират в ануса на който и да е! Ето един откъс от пътепис:
        „- Калдър балдър вазелин мусун? - питат четиримата манафи, които ни посрещат на автогарата в Измир. Те са едри мъжаги с големи мустаци и естествено - чалми.
Предполагаме, че въпросът означава "Носите ли си вазелина?"
- Не - отговаряме ние в един глас и мигаме виновно като свеждаме поглед и разглеждаме върховете на обувките си...
- Защоооо? - реват мустакатите. - Не ви ли предупредиха?! Айде сега тръгвайте с нас. Ще ви водим в гората, да видите там какво има да става. На нас ще ни е чок гюзел, а на вас може да ви е, ама може и да не ви е. Мууув!”

          Да се върнем на религиозните, мюсюлмански традиции и постулати. Кратко казано, жената не е човек и няма националност, важното е, кой ще я „засее” !? Тя е материална, лична собственост, която се купува и пази от другите с изисквания към облекла, цветове, общуване, поведение и пр... Унизено, обслужващо същество, предмет, затова няма по-голямо унижение към мъж, от това да бъде оприличен като жена ! Извършването на насилствени сексуални действия с него, се приема като тежка обида и наказание, те са почти невъзможни за реализация, без обрязване и смазки ! Сега си припомнете клиповете от залавянето на Кадафи и нападателя на Доган – Октай, само мигове ни деляха да му спукат публично задника на сцената ! Разбирате ли т.н. мултикултурни различия !? Ние до известна степен познаваме културата и религията на нашите мохамедани и турците, но имайте в предвид, че те са форма на най- цивилизования и нефанатичен ислям в света ! Въпреки всичко, трудно преодолими различия има достатъчно, особено там където религиите заместват общочовешките ценности.

 

 

 imageimage
image

 

 

             Натрапената, уродлива, евроатлантическа култура също е неприемлива и провокира хората, тя често е неразбираема, отблъскваща, нехуманна и крайно дразнеща не само за ислямистите ! Истината явно е някъде по средата и е свързана с природните закони и общочовешки ценности ! В това трябва да се състои и човешката глобализация, не в пазарите и печалбите на шепа хора! Създателя, за милиони години не ни е направил сюнет, а ние защо го правим, нали имаме претенции за образованост и интелигентност !?

 







Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476045
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930