Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2015 11:56 - Съдебната уйдурма
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2206 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.09.2015 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


           Какво единство братя и сестри в Народното събрание, какъв консенсус, вече на партиите не им е нужно Велико народно събрание, те могат без него да правят всичко, каквото си пожелаят ! Ревете сънародници от умиление, веселете се ! Не, че до сега бяха разединени, под носа на всички българи, направиха НАТО и ЕС владетели на България, пак съвсем законно и пак без ВНС ! Даже тихичко вкараха в Конституцията текст, че законите и разпорежданията  на ЕС и НАТО, стоят над законните български !? Реално няма и т.н. опозиция, нямаше и когато влизахме в НАТО и ЕС ! Народа, никой не го пита, няма референдум по основните въпроси, права и свободи, той е набутан дискретно в кинефа за непушачи (грижат се за нашето здраве), пък и много, много да не се мярка пред западните партньори, да не разваля политимиджа на партиите !? Българският народ, не е нужен на никого !!!!


image

 

 

            Какво става днес ? Новите сайбии и бюрократи ни принудиха да правим „риформи” според  наредбите на някаква, уж европейска, венецианска комисия и правосъдие !? Така в България ще се изкорени организираната престъпност, корупцията и държавата ще стане „Рай”!? ВЕрвайте, наивни прокудени, огнетени, бедни и оредяващи българи, продажните ви политици го твърдят ухилени и доволни ! Те са лоялни към всяка евроатлантическа глупост, директива и наредба, състезават се в угодничеството, бият се за бакшиша , като пиколо пред скъп хотел! Внушават ви, че това е поредното, огромно постижение на ибрикчийската, българска „демокрация” ! Угояваните паленца на чуждите НПО, радостно подлайват и подкарват стадото към кланицата! Активно ни внасят нов народ от мигранти и пришълци !?

image

 

 

           Всички съвременни „демократи”, партийци и управляващи днес са евроатланти, сащофили и русофоби, не са българи ! При тази реалност, възниква един интересен въпрос: Защо се занимават с наивно законотворчество, за което нямат ментален капацитет, а не приемат законодателството на САЩ 1:1, без излишни адаптации, или поне частта, третираща съдебната система!? Нали се приема единодушно, че в САЩ има най- добрата форма на демокрация, че е най-развитата държава в света, наш най-голям стратегически партньор или това е поредната лъжа и измама!?

image

 

           Доказано е, че съдебната система на САЩ е добра и ефективна, много подходяща за нашата действителност ! Само маркирам, вие четете повече и от други източници: Решението за виновност се взема с единодушие от група независими съдебни заседатели, тогава се произнася съдията! Срока за наказание – затвор е без лимит за годините, според извършените престъпления (независимо, че може да надвиши продължителността на човешкия живот)! Има ефективна смъртна присъда ! За повтарящи се престъпления, рецидиви, наказанията се увеличават с геометрична прогресия !
           Сега си отговорете сами,защо това не се въвежда в България, защо се крием зад ЕС, кой има интерес от тъпи, козметични промени, а не от истинско и ефективно правосъдие !?

image







Гласувай:
5



1. dedenze - Не мислете, че със съдебните "риформи" всичко свършва !
27.09.2015 19:02
Лъжете се, подобни, при това конституционни промени предстоят в здравната, образователната и пр... системи ! Няма друг известен в историята път за колониална, несъществуваща, продадена държава !
цитирай
2. danielita - Съдебната уйдурма
28.09.2015 00:03
Обра ми точките с "кенефа за непушачи"
Добри идеи имаш, деденце, но няма кой да ги изпълни. спомни си какво си учил по Исторически материализъм едно време : власт имащите не се отказват от властта сами; за да се промени нещо съществено трябва да има революционна ситуация и т.н.
Като нахлуят мигрантите, ще я има, тогава ще видим.
цитирай
3. dedenze - Дано стане безкръвно и без революции danielita !
28.09.2015 00:27
Пък и тези "революционерите", зарязали материалното в името на хората, от 100 години методично, ги трепят и асимилират, няма ги, много оредяха, уважават ги само посмъртно и то от "кумова срама" !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467926
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031