Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 13:37 - Превъртялите българи
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4161 Коментари: 12 Гласове:
9

Последна промяна: 13.09.2015 00:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

           Една, официална, ужасяваща статистика ме накара да напиша този постинг . Твърди се че над  20 % от българите имат ментални проблеми и са потърсили лекарска помощ!? В действителност са много повече, защото напълно лудите не разбират състоянието си и не търсят лечение ! В омразният предхождащ строй, техния брой беше значително по- малък!? Явно т.н. „демокрация”ни направи луди всички, десетки хиляди се самоубиха, милиони избягаха по света ! Хората станаха бездуховни като машини, зверове, борещи се за оцеляване и пари!
           Това състояние е резултат от безнаказаното, престъпно управление на държавата от марионетни послушници вече повече от 25 години ! Главните грешни постановки са всеизвестни, но никой не смее да ги покаже и анализира, (особено медиите) пазейки си подхвърленото, вмирисано кокалче!? Прочетете наивната, угодна и пожелателна нова Конституция, дописвана и пробита на хиляди места, не оставате ли с убеждението, че тя защитава престъпниците, оневинява и снема задълженията на политиците и властта !? Опитайте се да си отговорите на основните въпроси: Кой и защо избра представителната партийна демокрация пред пряката, пропорционалния партиен избор пред мажоритарния!?( не квакайте преди да се запознаете, пряка демокрация се приема, че има в САЩ, Канада, Англия, Австралия, Швейцария....) Кой и защо избра частното производство за единствено и толерирано, само частната собственост за неприкосновена, разпродаде и приватизира на скраб даже и печалившата с утвърдени пазари държавната промишленост и собственост, пусна световните акули безвъзмездно и направи България колониална държава от „четвъртия” свят!?( в много европейски страни, както и във възхваляваната Германия, държавния сектор в производството и икономиката е над 50 %) Кой изгони над 3 милиона българи чрез безпътица и безработица по света !? Кой  ликвидира и защо кооперативното, селско стопанство и го замени с пълен внос на съмнителни храни !? Кой тихо и упорито приватизира, прави платено и частно образованието, здравеопазването, енергопроизводството, военната промишленост!? Кой и защо подмени българската култура, традиции, език с тези на американопитеците!?  Може да се изброява още много, вината е на всички партии, които унищожиха държавата и я превърнаха в евтин бардак! Не дами и господа за тези неща старата БКП не е виновна! Новата наречена БСП и самообявила се за неин приемник е дясна, капиталистическа партия и няма нищо общо с комунизма ! Зад тези партии стоят съвсем конкретни личности, които всички познават и знаят, но никой не е порицан и осъден! Кой направи така, че България да няма собствен път, интереси, цели, вътрешна и външна политика, не е ли смешно да пита новите господари как да реагира !? Не е ли страшно родните управляващи да са марионетки, готови да хвърлят българите във война с Русия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия ....!? Виновните са едни и същи, те формират т.н. управлявана отвън политическа класа и са само няколко хиляди, знаят се поименно !
            Сега разбирате ли защо полудяваме масово, не се ли досещате какво трябва да се направи, малко от нас има какво да губят. Много хора днес се обявяват за евроатланти. ( визирайки политиката и културата на Европа, САЩ и НАТО) Атлантите по библейски митове и легенди са били големи и могъщи хора с извънземен произход. Те са можели да управляват и контролират природните явления. Има хипотези че те са създали и днешния човек. По някакъв начин са се самоунищожили. Днешните евроатланти просто са едни умственоограничени дрисльовци, подчинени само на парите, онаследили единствено склонността за самоунищожение! В последните 30 години се опитват да управляват и контролират света цинично и крайно неуспешно. В резултат на всичко това цари бездуховие, пошлост, безумие, фалшиви ценности и добродетели, регрес и застой в науката и развитието! Доказателството, след малко време в раздел политика.

 


imageimage


Тук много подхожда народната песен " Не ме гледай бачо Иване, че съм гола и боса, най ми гледай......" За съжаление я няма още в Ютуб, по- старите да ви я изпеят! 



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - те са предимно журналисти- болни ...
12.09.2015 17:53
те са предимно журналисти- болни мозъци!
цитирай
2. dedenze - Възможно е zaw12929.
12.09.2015 17:58
Недъгавите, платени журналисти станаха толкова много, че може да покриват 20 % от населението !?
цитирай
3. aip55 - Венсеремос...
12.09.2015 18:22
Прагматична розова кал на примитивните демократи примати...
Вижте сега какво ще ви кажа: през февруари всички ние СВАЛИХМЕ това продажно правителство Герб.
Днес то пак е на власт, а руският народ сипе огън и жупел срещу всички нас.
В руските форуми се лее зловещо отвращение към всички българи - заради политиката на дясната сган.
Ако искаме свободата си, трябва сами да си я извоюваме, братлета!
Сами! Защото Русия в момента е в обсада и хич не й е до нас. Ама хич!
Така че: стига сте чакали вече дядо Иван, ами запретнете ръкави!
Битката си е наша! И победата зависи от всеки един от нас!
Единни срещу ГЕРБ и мафията!
Венсеремос!

И никой да не ни краде Венсеремос-а, щото мечка ще го гази.
цитирай
4. dedenze - Венсеремос aip55 !
12.09.2015 20:03
Поддържам написаното от теб и твоите констатации! Да си помогнем сами, тогава и Бог ще ни помогне !
цитирай
5. alibaba2 - Абе деде
13.09.2015 07:46
склерозирало
ти случайно да помниш чи в любимите ти времена в сигур в любимата ти държава обявяваха хората с друго мислене за луди и ги затваряха в лудници? Чи и сига го праят!
Тапанар нещастен!
цитирай
6. born - склерозирало ти случайно да п...
13.09.2015 09:06
[quote=alibaba2]склерозирало
ти случайно да помниш чи в любимите ти времена в сигур в любимата ти държава обявяваха хората с друго мислене за луди и ги затваряха в лудници? Чи и сига го праят!
Тапанар нещастен!
Този тип освен, че е един нещастен луд онанист е и един мноооооооооого прост
/щях да напиша човек/ бабаит. Бабаит е изнасилвач на баби.
цитирай
7. dedenze - Приказни алибаба, номер 2
13.09.2015 11:11
Не бих ти отговорил, но ти си ярка илюстрация за евроатлантическо, може би платено превъртане ! Някои ги наричат троли, на мен по ми харесва канални плъхове!
За това става дума уважаеми сънародници в постинга, това е резултата на прехода, разбирате ли !?
цитирай
8. alibaba2 - Не бих ти отговорил, но ти си ярка ...
13.09.2015 11:24
dedenze написа:
Не бих ти отговорил, но ти си ярка илюстрация за евроатлантическо, може би платено превъртане ! Някои ги наричат троли, на мен по ми харесва канални плъхове!
За това става дума уважаеми сънародници в постинга, това е резултата на прехода, разбирате ли !?


Ми нам къв ти се струвам ама ти си фосил. А нъл знайш де е мястото на таквиз кат теб? Щом ти аресва повече да си музеен екпонат...Бъди!
цитирай
9. born - Колега, няма място за убеждаване на ...
13.09.2015 14:37
Колега, няма място за убеждаване на откачалници, освен бой по манерката по макаренковски. Явно бабата2 е била изпускана от майка си на земята като малка и е паднала на главата си, при което нещо там в този деликатен орган се е разместило. Оттогава с израстването нищо не се е променило и простакът-дебил си е останал на байганьовското ниво - напопържай околните да ти стане кеф. Подобно комплексари намират изявата си в този начин на общуване - виртуално, тъй като при директно подобно държане ядат бой .
цитирай
10. dimat - Сега ще изкажа едно мнение,след което ще се нахвърлите върхуме!
16.09.2015 22:11
НЯМА ДРУГИ ВИНОВНИ ЗА НАШИЯ ОБЩ ХАЛ,ОСВЕН НИЕ САМИТЕ!!!

НИЕ - ВСЕКИ,КАТО ИНДИВИД И ВСИЧКИ,КАТО ОБЩЕСТВО!!!

ВСИЧКИ ОНЕЗИ,КОИТО ИЗБРОЯВАТЕ И ОТ КОИТО ХОРОВО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ,СА СЛЕДСТВИЕ ОТ НАШЕТО,НА СТАДОТО ПОВЕДЕНИЕ!!

Хайде сега попсувайте ме!На воля!

Вие нямате никаква вина,за това,че:

-политиците вече 26 години ви лъжат в очите,съвсем директно и нагло и вие продължавате да си ги избирате.

- политиците и свързаните с тях олигарси ви грабят,но вие покорно си траете.

- нароиха си безброй партии,абсолютни копия една на друга,но вие,като малоумни решихте че те са различни и те спокойно ви владеят,манипулират и ви се подиграват,чрез "законите" и "институциите" чрез които се борят(съвсем успешно), с вас.

-създадоха си закони и правила,чрез които ви държат в желязната хватка на техните институции и вие чинно им се подчинявате,докато за самите тях тези закони и правила не съществуват.Вие гледате,клепате с очи като мишка в трици,"възмущавате" се пред чашката и под юргана и чинно си ги изпълнявате.

Как мислите?Къде сте вие?Съществувате ли?Има ли ви,или ви няма в тази действителност,която считате,че ви е виновна?!

Ами,че тя е просто собственото ви огледално отражение,в което така упорито не желаете да се огледате.

Защото,може би,несъзнателно ще се видите,такива,каквито сте и ще се ужасите от себе си.

Обаче,дерзайте!Вие имате едно мощно средство,за да не видите това - собственото ви нежелание,което изключва изцяло разума ви.

А "човек",така или иначе вижда само с разума си!
цитирай
11. dedenze - Интересно мнение dimat, но много наивно!
17.09.2015 02:10
Болшинството хора действително нямат никаква вина, особено тези с по- малки интелектуални възможности и образователен ценз. Малко са тези които могат да дадат ефективен отпор! Вие не сте във състояние реално да прецените срущу кого трябва да е борбата ! Четете и анализирайте повече, ето ви един жокер: Твърди се че в България има регистрирани и работещи над 35000 (не грешка няма тридесет и пет хиляди) НПО, финансирани отвън , отговорете си защо и с каква цел!? Явно гените ни са продажни, защо при сърбите не е така !? Евроатлантическата отрова ни е впръскана, 4-5 % оценяват това, имат си и партия "Атака", но се дънят на тема националсоциализъм и грешно одобряват наложената Конституция, която определя статуквото. България е ликвидирана тихо и "конституционно" от шепа национални предатели, създатели на основните закони и взели неизплатими, обвързващи, държавни кредити, подписали колониални договори, поканили акулите тук ! Почти никога в човешката история стадото не е имало думата, просперитет и прогрес има само там, когато попадне на добри пастири ! Такива тук няма !
Нима мислите, че някой, с някакви средства можеше да озапти евреина Соломон Паси и "Царя", силите стоящи зад тях и да предотврати членството ни в НАТО !? Руснаците не успяха да спрат Горбачов, ние ли, при положение че 30% образовани българи избягаха от тук !?
Критика винаги приемам но обективна, градивна, информирана и умна ! Лично аз не съм гласувал за партия и политически боклук от 20 години до днес, защото не симпатизирам на партии и се боря за пряка демокрация и пълни мажоритарни избори !
цитирай
12. dimat - dedene,
17.09.2015 08:44
Нека приемем,че моето мнение е наивно.А какво е твоето,и не само твоето?

Седите ,образовани(не като мен,нечелия) и трупате ли трупате факти.

Е и какво от това?

Вие виждате причината за всичко това,срещу което се възмущавате в него и не желаете да видите себе си не само,като съучастници,но и като негови създатели.

Кажи,кой от изброените от мен факти е измислица,да не кажа,лъжа.

Хайде,моля,изброй ги.

Изтъкваш,като основателна причина някаква необразованост на част от населението.Значи,щом си "необразован",готово,може да си правиш каквото си искаш и си оневинен.По тази презумпция,всеки крадец,всеки убиец трябва да не бъде съден и наказван,защото той просто не вижда вина в себе си.

Само,че доколкото ми е известно юридически е узаконена постановката,че "непознаването на законите не освобождава от отговорност".

Дали го знаете това,или не,"те" ви съдят въз основа на него.

Ако считате,че не са прави,защо го търпите?

Изброяваш ми много факти,които са си просто факти.Те са такива,с РЕШАВАЩОТО НИ УЧАСТИЕ В ТЯХНОТО СЪЗДАВАНЕ.С РОБСКОТО НИ УЧАСТИЕ!

След като ги изброяваш,замисли ли си се,какъв е смисъла от това?

Ще добавяш все нови факти,докато те трупайки се,ще затрупат и ликвидират обществото и всеки от нас.

Абсолютна безмислица е цялото това трупане на факти.

Е,както и да е.При такова "мислене",такъв ще е краят на стадото.Това,че тук таме има хора прогледнали и видели своето и на обществото участие в създадената действителност,не могат да променят нищо.

Не става с една шепа прогледнали,в океана от слепци.

Може да се счита,че всичко е свършило със страната ни,а както показват събитията,не сме сами.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476435
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930