Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 14:29 - Мони, върни се на бял кон !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3852 Коментари: 12 Гласове:
11

Последна промяна: 24.09.2014 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

       Преди години не можех да повярвам, че Соломон Паси, ще вкара България в НАТО !? Явно съм го подценил и зад него стой огромна сила, евроатлантически интереси и приятели ! Анализирайки днешното, плачевно състояние, до което е доведена България, оценявам, че само той може да ни спаси от изчезване и ликвидация!

 

image

          Моля го, със същия плам и енергия, с всички възможни и невъзможни средства, да се върне на бял кон в политиката, да направи така, че България да стане 51 щат на САЩ ! Това е всичко, за да бъде спасена геополитически и като местно население !
         Представяте ли си братя и сестри, заспиваме вечерта, а на сутринта всички сме с американски паспорти !?

image



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Като видя този дебил, направо се ...
23.09.2014 15:05
Като видя този дебил,направо се изприщвам...
Че те всички са дебили(политиците) ,и малоумните го разбраха,но да гласуваш 25 години за едни и същи престъпници..ни прави съучастници...
И това ни прави престъпни малоумници....
цитирай
2. dedenze - Съучастието и малоумството ни е повече от явно mileidi46 !
23.09.2014 15:18
Ако се замислиш реално, в хумора и сатирата има нещо болезнено вярно, спасението от нашенските дебили, избора на по- малкото зло е 51 щат на САЩ, до там я докарахме !?
цитирай
3. chavdar01 - ТОЙ НЕ Е ДЕБИЛ!
23.09.2014 21:05
ТОЙ ПРОСТО СИ Е ЕДИН НАРКОМАН НА КОКАИН!
цитирай
4. dedenze - Не знам какво е точно Чавдаре !?
23.09.2014 22:14
Но прекрасно си опече питката, преминавайки от трабант на самолет, от посредствен даскал на елитно лице на прехода!
цитирай
5. born - Защо се правите на неразбиращи или ...
23.09.2014 22:40
Защо се правите на неразбиращи или не виждате по името откъде идва чудодейното израстване на Паси от "посредствен даскал до елитно лице на прехода". Защо примерно неговото място не бе заето от - примерно "цар Киро" или Митьо Пищова ? Не съм привърженик на конспиративните теории за юдеомасонството, но в конкретния случай би могло човек да се замисли по въпроса. Поздрави.
цитирай
6. dedenze - Възможно е и това да е вярно born, мнозина го твърдят !?
23.09.2014 23:20
Обикновено се женят за хора от своята националност, Гергана е българка доколкото знам, но конспирацията иска жертви !? Много са лицата на прехода с подобно потекло, едно от тях, в сферата на финансите, съм срещал лично, беше депутат и загина при странни обстоятелства - Илко Ескенази. Друг път ще напиша за него...
цитирай
7. dimat - сам по себе и,Соломончо е нищо,
24.09.2014 23:45
но като еврейско "нищо",за гоите той става "нещо".Даже,"всичко".Въпреки упорито насажданите от реалността резултати,от една "конспирация",мнозинството от гойското стадо,не вярва в нея.Това показва две неща: едното,че "конспирацията" е много добре планирана и провеждана практически и второто,че самото "гойско" стадо е добре проучено в своята податливост за манипулации.Ако представителите на гойското стадо се бяха поровили в Юдаизма и особено в неговата квинтесенция,Талмуда,щяха да проумеят много неща от така добре скритата конспирация,за техния разум.За техните "очи" не говоря,защото те не гледат с тях.Ако все пак представителите на гойското стадо бяха попрочели нещо от тази човеконенавистна религия,щяха да разберат,че мерейки със своя "гойски" аршин,за основните човешки понятия,върху които се градят човешките(гойски) взаимоотношения,щяха да видят,че техния "свят" е коренно различен от този на "богоизбрания народ" и за който народ, други "човеци" не съществуват.Щяха да разберат,че лъжата,измамата,лицемерието,кражбата,изнудването и даже убийството ,в ценностната система на "богоизбрания народ",спрямо гойското стадо са изпразнени от своето съдържание,валидно за гоите.Ето защо,"гоят" не може да разбере "богоизбрания евреин" и точно поради тази причина не може да повярва в така наречената "конспирация".Замислете се,над един пример - "спасяването на "българските евреи".Вие бихте си помислили,че някой ви е благодарен за това(не става въпрос за лицемерни приказки,а за действия) и дълбоко ще се излъжете.Поразровете се и вижте колко и каква кал се хвърля върху България и българите от сегашните "български" евреи.Поразровете се.Много е полезно.Може би ще проумеете донякъде "божия народ".
цитирай
8. dedenze - Благодаря за коментара dimat!
25.09.2014 00:47
Трябва да призная, че не съм добре запознат евреите и гоите. Много неща се насъбраха по тази тема и много блогъри пишат по нея, така че ще опитам да бръкна по- надълбоко! Може би трябва да се почне от там, че Хитлер избиваше само по-бедните евреи, простолюдието, по- богатите не закачаше и те му съдействуваха и помагаха политически и финансово, така че т.н. холокост не важи еднакво за всички ! Тези по-богати, днес притежават финансовите ресурси на света! Мони, е само марионетка и ресурса му е добър, само за българската действителност !
цитирай
9. dimat - dedence,благодаря и аз,за разбирането.
25.09.2014 11:13
Бих желал към написаното от мен да добавя и акцентирам на следното:

Прави ли им впечатление на "гоите",как се насъскват религиите по света,една спрямо друга(носителите на религиозни убеждения),без значение коя,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДНА - "ЮДАИЗМА".Сякаш за световните медии,теолози ,журналисти и коментатори,такава религия не съществува.Нищо няма да се прочете за нея на официално ниво.Аз самият никога нямаше да разбера за тази религия и да осмисля събитията в Света в светлината на нейната инвазия всред човечеството,ако не беше Интернет и свободния(засега) обмен на мнения.И аз бях мущрован и зомбиран от официалната пропаганда и даже образователна система.Ако се поровиш по-задълбочено,ще разбереш същността на конспирацията в "светлината" на Юдаизма.Това е конспирация,инфилтрирана в същността на всеки евреин,още на битово ниво.Още от пеленаче е задействан този конспиративен механизъм.Мнозинството от евреите даже не го виждат като такъв.Как да го "видиш",като това си ти самият.Това са и окръжаващите те.В основата на тази конспирация стои насадения у евреина религиозен постулат,за "единствения богоизбран народ".И че всъщност това го прави и единствен "човешки" народ.Всичко останало е "гои",т.е,нещо по-долно и от добитък,с които "те" не само могат,не само религията им позволява,но даже са задължени да "използват за целите си",както си искат.Всичко написано в "десетте божи заповеди",пробутано и на гоите-християни чрез Библията В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА ЕВРЕИТЕ.Те маркират взаимоотношенията само между тях и въобще не се отнасят за гоите.И сега забележи парадокса - гоите,възприели едно свое поведение,на основата на тези заповеди могат много умело да бъдат използвани от евреите,в услуга на техните подмолни деяния.С други думи,искат,или не,чрез едни,сами по себе си хуманни постулати,участват още по-дейно в замислената и провеждана от евреите конспирация,която въобще не е такава,ако само човек приеме да понаучи и осмисли много от явленията в обществения живот тук и навън.
цитирай
10. born - Много пъти съм установявал, че на ...
25.09.2014 21:44
Много пъти съм установявал, че на света освен черно и бяло съществуват още много варианти на комбинацията от тези два цвята. Пиша го във вразка с крайните разбирания /и изказвания/ за това, че всеки евреин е богоизбран, че всеки руснак е комунист /или алкохолик/ и прочие. Хората са си хора и това, че една група от тях е в състояние да манипулира големи групи не означава , че всички са такива. Просто във всяко стадо си има мърша, готова да предава и продава, какъвто е случая с визираната от автора персона.
цитирай
11. dimat - Наскоро прочетох,едно много полезно четиво!
26.09.2014 18:08
Може да влезете в блога:
budha2.blog.bg/drugi/2014/06/03/kastova-sistema-na-vsichki-evrei-sa-cionisti.1270344

препоръчвам ви го.
цитирай
12. dedenze - Прав си born, когато твърдиш, че във всяко стадо има мърша !
26.09.2014 20:47
Но при богатите и успели евреи мършата преобладава, Става дума за голям, организиран отбор, а не за малкото, марионетно мишленце Мони !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478443
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930