Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2013 22:25 - В помощ на USA !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2106 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 05.12.2014 00:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

          Скъпи, нови, стратегически партньори,

 

 

            Пиша ви това писмо от името на група пенсионери сащофили, които гледайки предаванията на БНТ се възгищисахме напълно от трагичното състояние на стратегическия партньор. Независимо от информационното затъмнение с въвеждане на цифровата телевизия и липсата на сигнал, успяхме да разберем за вашите страдания от уста на уста. Административната, финансова криза ни подплаши напълно, особено с твърдението, че ще засегне и други държави. Подобни намеци винаги са засягали основно България, за това молим за повече подробности  и номера на банкови сметки, по които да изпратим дарения! Като добри християни, нищо че не сме протестанти и католици,  даваме и ризата от гърба си в помощ на новите братя !( правили сме го от 1879 до сега, за всички, преди тази дата сме били под турско робство, което вие наричате управление) Не че имаме пари, пенсиите ни са най- ниските в света, но отлично знаем, че останали без водач, даже и не стратегически, хептен сме загинали. Ясно, че без война в Сирия и Иран (пък и на други места, подлежащи на демократизация), се намирате в много, затруднено положение ! Дължите на света нищожните 17 трилиарда долара, (това е около 10 Българии със земята и хората), а ние, само 50 милиарда от които държавни само 15 милиарда, затова ще помагаме кой с квот може! Готови сме да ви изпратим и домашна ракия, която вие наричате бренди! Наскоро ни цифровизираха, голяма част не приемат нищо, независимо, че имат сет топ бокс, но си предаваме упорито най- важната информацията с огньове и дим, подобно на индианците. Бабите са готови да се откажат от трипъл екшън пауър гел и пантен оил терапи, за да дадат своя принос в помощта за вас. Старите и нови, нашенски агенти на ЦРУ и ФБР се отказват от 6 поредни, месечни възнаграждения. Пенсионерите ни са  отлично, военно обучени и са готови достойно да умрат като наемници, под ваш флаг ( нашата армия е бутафорна и не ни иска), вместо да си отидем марцина, болни и изпуснали се в гащите, без социална и обществена подкрепа и грижа ! Поддържаме концесията за шистов  и всякакъв газ, американски АЕЦ или ЯЕЦ , както предпочитате, така ги наречете ! Елате и ни овладейте напълно с ваши управляващи, ние ви правим евалла ! Получавате и мощната подкрепа на всички гейове и хомосексуалисти, особено след призива на вашия нов посланник гей, по време на гейпарада в  София!

           

   
         Само едно ви молим, натиснете нашите дръвници, да въведат и в България, вашия прекрасен закон за притежание на бойни оръжия !
            Абсолютно ваши, български пенсионери !

            Речник:
възгищисан – уплащено отвратен, погнусен, ужасен
квот – (народно) каквото
хептен – напълно
евалла – (турцизъм) браво, признание
дръвник – пън за цепене на дърва или рязяне на глави, бездушно пособие, политик
марцина - безполезно, напразно

Англоезичните думи се владеят от всички, включително от депутатите в НС и не е нужно пояснение, който има затруднения, да пита в най близката партийна централа ! Това е първия език, който изучиха безплатно с държавни пари в работно време, отскоро се говори, че сега тайно учат китайски !?

 


image


image
 

 Неповторими, братски, стратегически грешки на миналото :

 



image
imageimageimage



Гласувай:
9



1. mileidi46 - :)))))))))))))))))))
08.10.2013 03:17
Лелеееееееее....падна ми чейнето от смях...:))))
То си е за плач,ама така си ги наредил,че Обама ще глътне цигарата ако го прочете!!Браво!!
В десятката!!Поздравления!:)))
цитирай
2. aip55 - Супер си
08.10.2013 08:30
Деденце.
Възгищисан, но не и пищисан!
Квот, такоз е!
Дано не е хептен напразно!
Евалла на нищетата ни!
Дръвник е пожарникар без каска значи (умен политик)!
И накрая, дано не е хептен марцина постинга ти!!!!!!
цитирай
3. dedenze - Благодаря mileidi46 !
08.10.2013 12:11
Плач, смях все емоции, ако му го прочетат на Обама цял месец трябва да му разясняват смисъла на написаното без гаранции за резултат!
цитирай
4. dedenze - Е чак супер, не съм aip55 !
08.10.2013 12:13
Но супер болнав да, сега събирам пари за ремонт на един оцелял зъб ! Със здраве !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476680
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930