Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2013 18:21 - Аптеки на ужасите
Автор: dedenze Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3708 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 12.04.2013 02:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 
   

      От вратата забелязах , нещо не беше нормално, престраших се и влязох. Витрините и щандовете бяха отрупани с псевдо козметика, пасти за зъби и аксесоари. На входа пишеше „Аптека”, но лекарства не се виждаха. Беззъба, дебелана в мръсно бяла манта, примамливо се хилеше зад стъклената преграда. Пред нея, във вакуумирани упаковки имаше парчета от риба, някакво месо и много други, със съмнително съдържание. Миришеше лошо и по пода се валяха реклами на 5 вида Гинко, Котешки нокът супер стронг, Рога от северен елен, Артростоп Рапид, Камагра, Простамол Уно и десетки други по- непопулярни и рекламирани.
      - Работите ли с исулин –страхливо попитах. Бях обиколил половин София и навсякъде отговаряха отрицателно.
       - Ооо, с инсулин работят само аптеките на Софиянски, там е най –голямата далавера, те са десетина за цяла София – изгука дебеланата.
       - А вие какви лекарства продавате, имате ли тези- подадох тесте рецепти.
       - Не и тези ги нямаме, но имаме риба с Q6 мастни киселини, пуешко свръхдиетично месо, сушен магарешки бодил и на таблетки за простатата...Като ви гледам , на вас ви трябва, най –новия реактив за откриване на камъни в урината, преди да е станало късно. Само срещу 35 лева сами, ще определите имате или не. Имаме много, активни чайове срещу камъни, запек, диария и оглупяване !
       - Благодаря, нямам нужда – да не съм капо, поисках кутийка синапено семе.
        - Не мога да ви дам - изфъфли „ хубавицата” в бяло-  първо трябва да купите реактива, а семето, ще бъде бонус.
        Бях изгубил търпение и добрият тон. Зад мен имаше вече 3-4 клиента и поисках книгата за оплаквания.
        - Гинче, провикна се аптекарката, излез се оправи с този капризен клиент !
        Отвътре се появи застаряваща сексбомба с богато нацепена, неприлично къса рокличка, през която се виждаше еротично бельо, в черно и червено. През вратата подмамваше голямо легло осветено в мигащи оранжеви светлини, на четирите края на което, бяха окачени белезници и други неаптечни аксесоари...
        - Заповядайте вътре – палаво намигна и завъртя увиснало дупе Гинчето- Аптеката е на г-н Марешки , сега ще ви направя Тайландски масаж за 300 лева, а после ще видим от какво се оплаквате !?
        Разбрах, че тук ще ми вземат всичко, което имах и трябва да се спасявам.
        - Бихте ли ми станали свидетели – обърнах се към другите чакащи. Аптеката за секунди опустя, дебеланата гледаше страшно и отвори преградата, сексбомбата пристъпи енергично напред. Блъснах я панически и побягнах навън....
         Събудих се, бях уморен, изтерзан и плувнал в пот. Толкова реалистичен сън не съм сънувал до сега. След обяд със страх влязох в новата, квартална аптека на Марешки. Две сексапилни, облечени хубавици ме посрещнаха от входа, вече бях решил да се предам в обятията им, когато сънуваната картина се повтори с малки изключения, 90 % от аптеката беше заета от козметика, пасти, четки, сапуни и аксесоари, чайове и хранителни добавки, нямаха инсулин, нямаше риба и месо, но имаше голяма реклама за тайландски масаж в съседния вход, истински лекарства почти не се предлагаха, а „кардио” аспирина на Софарма гонеше цена от 7 лева....

imageimage
image





Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ?!
11.04.2013 20:27
?!
цитирай
2. dedenze - Ами жив съм още Чавдаре ! Не схващаш ли ?
11.04.2013 20:34
След този реален сън, до месец Марешки сигурно, ще стане "депутатин"!? След това в аптеките, може да се продават ракия, плодове и зеленчуци !
цитирай
3. kassandra - Клевета
12.04.2013 11:05
„кардио” аспирина не е на Софарма,а на Актавис.А снимката е на Ацетилин Протект който е около 3.50 и е на Софарма...Една грешка дори и неволна е като лъжа,която дори да е малка говори зле за останалото...
цитирай
4. dedenze - Де това да е грешката и клеветата бих се извинил и приел kassandra !
12.04.2013 12:36
Опитвам се да погледна нещата от сатиричната страна, затова се допускат и хиперболи и метафори. За аспирина, ето тук по- подробно:
http://dedenze.blog.bg/drugi/2012/03/25/aspirin.927885
И двете нашенски фирми са един дол дренки и едни от най-големите световни печалбари с нискокачествени продукти ! Печалбата е особено голяма тук в България, подобно на ел. енергията, което ги нарежда сред фирмите извършващи геноцид с държавна протекция !
Ходим де ходим, пишем разкази, но все на политика ни избива, нали Чавдаре, явно тя е в основата на днешното тъжно състояние !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476468
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930