Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2014 04:51 - Вашето тяло се рекалибрира
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1917 Коментари: 2 Гласове:
2



Поздрави, Аз съм Крион от Магнитната служба. Знайте, че където и да отивате, можете да го наречете както си поискате, но винаги има антураж с вас. Много ми е трудно да ви обясня какво означава фрагментация на душата, понеже звучи като нещо отрицателно, но всъщност е прекрасно. Вие винаги сте трима където и да отидете. Всъщност сте повече, но основната група се състои от трима. Единият е Висшият Аз, който е вашата сърцевина. Как мога да ви обясня Висшия Аз? Той е вашата същност, това сте вие. Той е онази част от вас, която вибрира по-високо. Той не е над вас, а по-скоро във вас, и този ваш високо вибриращ Аз отваря един портал, който буквално се явява съединение и ръкостискане с Духа. Това сте вие. Това е първият.
По-нататък, идва ред на съзнателния ум който представлява биологичния ви Аз. С него станаха двама. Колко са необходими, за да се сформира група? Разбирате ли? Има още и други, които се отнасят към квантовата ви природа и които вие едва познавате, включително полето около вас голямо около 8 метра. Човешкото същество е изумително.
Друга голяма част от вас е тази, която остава от моята страна на завесата и която вие тотално отричате. Вие гледате на нея като наставник или помощник, към когото сте здраво прикрепени. А всъщност това е постоянната ви връзка с Бог – винаги, където и да се намирате.

Искам да ви разкажа какво се случва на тази планета в настоящия момент и бих искал с първия си ченълинг за 2012 година да ви дам информация за това, което бих нарекъл атрибутите на енергията, която идва при вас сега. Тази енергия се променя. Тези, които стоят по местата си в тази зала, и онези които ще посетят утрешната ни среща, ще получат едно и също послание. Това е един от малкото случаи, когато аз ще повторя едно послание на същия език. Но това именно трябва да бъде повторено. Ще бъде направена и транскрипция така че много хора ще го прочетат.
След моето обяснение старите души ще знаят повече за опитностите, които получават и ще научат какво ги причинява. Цялата тази информация се дава с любов и тук няма място за страх. Вие се намирате на безопасно място.
Енергията, която посещава земята в настоящия момент, е дълго очаквана. Още древните народи са я предричали, а ние представихме в нашите скорошни ченълинги, даже и в тази страна, която вие нарекохте Перу, информация за промяната на онова, което нарекохме преместването на пернатата змия. [за пръв път представено в книга 8 на Крион, 2000]. Налице е едно действително преместване в полярността на мъжката и женската енергия на планетата. Северната полусфера, в която винаги е преобладавала тежката мъжка енергия, се променя. Южната полусфера, която не е била заредена по този начин, също се променя. А вие започвате да наблюдавате едно по-омекотено човешко същество.
В духовен план старите души са завършили вече този преход и при тях започват да текат промени на биологично ниво. Вие го очаквахте и ето той дойде. Този процес се усеща по цялата планета. Безредиците които наблюдавате по света в страни, където такива неща не са се случвали от стотици години, са резултат от тази промяна –това се случва, когато човечеството започне да става по-състрадателно, когато хората започнат да се стремят по-скоро да се обединяват, отколкото да се разединяват, и когато започне да се заражда ново мислене и нова мъдрост.
Плодовете на новото съзнание
Това ново съзнание ражда нови открития – по-развита наука, по-високо ниво на мислене и решения в областта на т.нар. базови общочовешки проблеми. Демографски взрив, бум в развитието на хранителна индустрия, водите, енергийното производство. При следващите две поколения, дори през близките 18 години, ще се наблюдава ново мислене, нови решения и нови открития. Извършва се преход и аз искам да ви кажа кой пръв ще го усети. Това са онези, които седят на столовете пред мен слушайки моя глас или четящи този материал, и които са били на тази планета толкова много пъти вече, че са свикнали със старата енергия. Стари души, вие започвате да си спомняте. Вие започвате да си спомняте какво е било много преди и какво би могло да стане отново. Стари души, ве започвате да се рекалибрирате и това е 3D клетъчна промяна.
Промяната на новата енергия, за която говорим, няма да е промяна от рода на езотерическата магия на Нова Епоха. Вместо това вие ще я видите ясно проявяваща се в правителствата и в науката. Ще я наблюдавате по цялата планета като енергия която се движи в посока, твърде различна от онази, която всеки очаква. Бавно. Казах ви го и преди. Бавно и постепенно, ще има държави които са били в изолация от годни и които ще се отворят за света. Наблюдавайте внимателно, запечатайте картината сега, защото тя никога вече няма да е същата. Бавно и постепенно, те ще се присъединят към останалите от вас, и техните деца ще срещнат вашите деца, и вие ще разберете, че имате много общи неща и че причината не е била в ниската енергия, както погрешно ви е било внушавано преди.
Рекалибрация на биологията
Рекалибрацията на старата душа ще бъде обект на утрешния ни ченълинг. Искам да знаете какво можете да очаквате и с какво някои от вас вече работят: Рекалибрация. Вашата биология следва да се измени. Тя трябва да абсорбира, асимилира и да работи с, както и да бъде част от една по-мека енергия. Ако това предстои да се случи, трябва да настъпи рекалибрация на сърцевината, на самия център на енергията.
Онези, които са изследвали енергийната решетка около вас, знаят за калибрацията.
Вие знаете за балансиращите енергии необходими на човека да започне самостоятелно промяната. Вие знаете за обновяването на своето тяло, как клетките се делят и как всеки вид клетки във вашето тяло, вкл. мозъчните и сърдечните клетки, се възобновяват. Те са проектирани да се възпроизвеждат и ако умрат, или се разболеят, да могат да се възстановят. Отново ще ви го кажа: О, човешко същество, не ти ли се струва странно, че морската звезда може отново да възстанови лимфната си система, а ти не можеш? Не ти ли се струва странно? Това ще се промени.
Е добре, ако всичко се обновява, не ви ли се струва странно, че една болест може да започне да променя начина по който мисли човекът, а учените ще ви кажат че мозъчните му клетки започват да умират или да се променят, или да се направят така че човекът даже да изгуби спомена за любовта? Къде е тук обновяването? Къде е възстановяването? Не така е устроена ДНК, скъпи мои. Клетките са проектирани да се върнат обратно към оригинала и да създадат нови, свежи клетки. Ето така са устроени! Вашата наука ще осъзнае това, и вашите духовни тела ще осъзнаят това, и онези които седят сега на столовете трябва да се рекалибрират за да могат да функционират по съответния начин.
Рекалибрацията протича автоматично. Не е необходимо да молите за това. Ще ви го повторя. Това се случва поради факта, че вие сте стари души и поради причината да сте тук. Но калибрацията е това, което сте очаквали и което започвате да си спомняте сега. И все пак, може би не е точно каквото очаквахте, а?
Никак не е комфортно! Сега, когато започнем да ви разясняваме атрибутите, които бих отнесъл като по-малко позитивни, някои от вас ще научат каква е посоката и какво ще изпитат по време на рекалибрационния процес. Засега това касае само някои от вас, не всички. Всяко отделно човешко същество има свой собствен уникален път, по който ще преживее тези неща по свой собствен и уникален начин. Така че няма общ списък с неща, които ще се случат по пътя на старите души. Вместо това има потенциали, заложени като симптоми на рекалибрацията, които старите души е възможно да изпитат – тези които са тук на тази планета и са готови да се придвижват напред.
Списъкът
Някои ще получат световъртеж. Това е един от атрибутите на рекалибрацията. Това е всичко и то ще отмине. Тревожното е, че заедно ссветовъртежа ще получите и дезориентация и може да се стигне до припадък. Какво да правите с новото познание? Номер едно – знайте, е не сте пипнали някаква ужасна болест на мозъка. Номер две – вървете много внимателно! Има ли за вас значение това?
Има и друго. Няма да спите спокойно, сънят ви ще е по-неспокоен от обикновено. Ще се пробуждате по няколко пъти през нощта. Някои от вас вече са го изпитали, така че знаят за какво става въпрос. Това е от рекалибрацията
Първият въпрос, който човек задава, е "Колко дълго ще продължава това?" Отговорът е колкото, толкова. [смее се] Мисля, че схванахте идеята. Рекалибрацията ще продължи толкова, колкото е необходимо, а ако се съпротивлявате – ще продължи по-дълго. Ако се противите, всички тези неразположения ще продължат да се случват. Приветствайте ги, и вървете с тях. Кажете на клетъчната си структура, че вие разбирате и че сте избрали да се движите в избраната от вас посока, а не срещу нея. Това щe ускори нещата и скоро всичко ще отмине.
Всяка отделна биология [човешка] от тези тук в залата е различна и сега ще насочим вниманието ви към една тема, която не сме разглеждали от известно време насам, но вие трябва да чуете това. Каква храна е добра за вашето здраве, се определя почти напълно от вашето Акашовo наследство. Къде сте прекарали последните си животи? Може би в Азия? Може би в Индия или Тибет? Или пък на северното полукълбо? Всяко от тези места и култури се характеризира с различна храна, която се е грижила за поддържане на телесното ви здраве и баланс. И ето ви сега на Северното полукълбо, в настоящия ви живот. Искам да знаете, че вие сте в значителна степен повлияни от диетата с която сте били свикнали[през миналите си животи].
Може да сте били вегетарианец. Може би ядете само сурови зърна. Следователно, вашите клетки жадуват за съответната диета, за да се балансират. Разбирате ли? Има и такива, които идват основно от Северна Америка и Европа и които никога не са се хранили по начина, по който го правят в Азия или Изтока. Следователно тя няма да имат проблеми с типичната храна на мястото, което обитават. Чуйте: Не съществува универсален отговор на въпроса: "Как трябва да се храня с оглед на духовното ми здраве?" Няма никакви "трябва." Вместо това има ясни сигнали от "вродената" част от вас, която ви показва кои храни са най-здравословни за вашето тяло. С други думи, слушайте клетките си!
Но защо ви говоря за това сега? Защото много хора ще ви съветват какво да ядете, за да корегирате смущенията, които изживявате по време на рекалибрирането ви. Затова сега най-отговорно ви казвам: игнорирайте ги. Вместо това, навлезте навътре и позволете на Акашовите ви записи да ви посочат кое е добро за вас. Не се изненадвайте, ако някой от вас получи алергия от някои храни, които винаги е ял. Казвам ви: Вашето тяло се рекалибрира. Този атрибут ще ви е необходим да се движите напред, понеже за да достигнете мястото, накъдето сте се запътили, е добре да бъдете балансирани с най-голяма мъдрост.
Много от вас вероятно не харесват някои преработени храни тъй като не сте привикнали към тях по продължение на своя Акаш. Разбирате ли какво ви говоря? Обаче ако имате намерение да извличате шаманска енергия от дълбините на мъдростта, което между впрочем сте се научили да правите през вашето историческо минало, и сте го правили многократно, някои неща ще се появят заедно с нея – като например вашата балансирана диета, и вие ще трябва да се справите с нея. Не се противете.
Очаквайте нещата да се случат. Те са тук заради вас – да виждате и усещате. Вижте ги в истинската им светлина: рекалибрацията. Можете да кажете следното: "Скъпи Дух, благодаря Ти за тази рекалибрация, за това че се грижиш достатъчо за мен, та да знам аз къде искам да отида и какво искам да правя." Скъпо човешко същество, това, как ще се рекалибрираш сега, ще определи до голяма степен следващия ти живот. Няма да ти се наложи да минаваш през това отново – никога. Акашовото наследство е много повече от генеология на онези човешки същества, от които сте произлезли [родителите]. Вие го заете това. Един унаследен Акаш представлява сбор от нещата, които сте преживели през миналите си животи независимо от гените на родителите ви. Понякога има някои силно доминиращи и тежки неша, с които трябва да се справите. Седящите пред мен и слушащи моя глас започват вече да се справят с тези неща. Има и още едно нещо: Очаквайте миналите неща да излязат на преден план с цел изчистване.
Изчистване на миналото
Може би не сте се справили достатъчно добре с уроците от предишните си животи и чувствате, че настоящият ще бъде по-успешен? Разбира се, че ще се справите, защото Земята има нужда от това. Не е необходимо да се поддавате на страха. Вместо това си кажете: "Аз приемам рекалибрацията. Няма значение какво става в моето тяло в настоящия момент, то може да си отмине. Ако не е подходящо, нека си отминe. В момента аз стоя тук като божествена частица на тази планета – мъдра, навременна и заемам полагащото ми се място. Това е моят момент. Моя клетъчна структура, чуй какво ще ти кажа: Ако има нещо не по реда си в този момент, позволи му просто да се отмие. Позволи му да се отмие оттук заедно с всичко ненужно. Позволи му да си отиде, защото изглежда не се вписва в ситуацията в момента, и не резонира с енергията на Божията любов. Позволи само на състрадателните неща да навлязат в моето съзнание." Тези думи може и да се окажат трудни да бъдат изречени от някои от вас.
Добрата новина
А сега нека разгледаме нещата, които можете да очаквате на физическо ниво и които няма да са чак толкова трудни.
Номер едно: Предстои ви да се справите даже с най-вредните навици, които сте имали някога през живота си, и то да се избавите от тях много бързо. Това е една нова енергия на коопериране с енергията на светлинния работник. Схванахте ли това? О, нека спрем за момент и да си поемем дълбоко дъх, понеже в момента си имам работа с онези, които слушат гласа ми и четат тези редове, и които са преминали през хиляди години на преследване, страдания и мъчения. Има и такива, които са били изгорени на клада. Причината за това е, че енергията, която сте донесли на Земята, не се е вписвала в енергията на земята по онова време. Святи мъже и жени са били карани да излекуват някого за миг, а след това да се хвърлят от скалата в края на селото. Страхът – това е бил пътят. Но ето че вие сте тук. Аз ви познавам. Вие се върнахте отново. Обаче сега тази планета започва да се движи по такъв начин, че всичко което сте донесли на планетата със своите Акашови записи, започва да влиза в контакт с новата енергия.
О, поемете дълбоко дъх, защото започва едно постепенно разширяващо се проявление на новата енергия – не веднага; не днес; не в този час; но много-много постепенно. Този квантов часовник започва да се движи във вашата посока. Земята получава една по-мека, емоционално наситена енергия. С нея сте били родени. Тя е инструмента, с който разполагате. В миналото такава енергия е изглеждала странно и проявленията й са се приемали за слабост. Били сте заклеймявани за такива неща. Някои от вас са били отлъчени от семействата си. Аз знам кои сте вие. Казвам ви, че в тази нова енергия, е възможно да гледат на вас по различен начин наблюдавайки как излъчването ви става по-меко, без дори да знаят, че всъщност се променят самите те.
Нещата започват да работят както никога досега. Имате ли навик, с който искате да се простите? Например, начина по който мислите или по който се храните? Или това, което вкарвате в тялото си? Или това, че пушите? Че се убивате сами и знаете това? Скъпи мои, чудесно знаете за какво ви говоря. Искате ли да го промените? Казвам ви: вашето тяло реагира по много по-различен начин на това, което правите в тази енергия отколкото когато сте го правили преди.
Чуйте: На никого от вас, стари души, мъдри души, не е позволено да казва: "Аз пробвах, но то не работи." Ако говорите така, то ще бъде като едно дете, което не знае какво говори. Вместо това кажете: "Този път аз знам по-добре. Ще го осъществя, защото тялото слуша. Това е моето време”.
Енергията на сътрудничество и как да я използваме
Ето какво носи новата енергия: сътрудничество. Нещата се случват по-добре и протичат по-добре. Те ще се движат напред вместо назад. Когато изкажеш на глас желанието си какво искаш да имаш в живота си и процесът започне, много от вас започват да виждат положителните промени още начаса. Ключът е в синхронността. Отидете на мястото, където нещата ще се случват. Не се опитвайте да възнамерите нещо, а след това да се покриете някъде и да чакате да се случи. Разбирате ли? Там ще намерите отговорите, защото наоколо ще има и други, крачещи със своето решение в главата! Те се нуждаят от вас, вие се нуждаете от тях. Не се изолирайте. В хода на рекалибрацията съществува тенденция към изолиране, защото не се чувствате съвсем прави.
Простудните заболявания
Склони сте да се простудявате повече. Защо се случва това? Но пък се възстановявате по-бързо – защо става така? За човешкото същество простудата винаги е била рекалибрация на биологичния процес. Да се простудите е необходимо и затова не можете да „лекувате” това. Трябва да преминете през него. Общите простудни заболявания се явяват една циклична възможност за саморегулиране на имунната система. Знаете ли това? Поради тази причина общите простудни заболявания не се лекуват с хапчета. У вас има рекалибриращо устройство. То изгражда системата по такъв начин, че да ви помогне, и това трябва да се повтаря от време на време. Не се изненадвайте, когато се простудите, просто си кажете:"Е добре, не мислех, че ще се случи, понеже скоро минах през подобно нещо.” Това е рекалибрация.
Това бяха нещата, с които искахме да ви запознаем, за да знаете какво се случва и да не се страхувате.Съществуват и много положителни неща представляващи една наистина положителна енергия, която навлиза на планетата и предоставя нови възможности за човечеството. Това е една енергия, която подкрепя светлинния работник. Свърши вече плуването срещу течението, скъпи мои.
И така, всички вие сте различни и аз знам кои сте. Ключът е в отдаването. Вие не можете да правите всичките тези неща просто така, и вие го знаете, нали? Когато се отдадете на постигането на нещата, от които се нуждаете в живота си, Вселената разбира това. Когато получите знак от моята страна на завесата, аз ще ви кажа нещо което вие вече може и да знаете. Ние нямаме часовник. Така че аз говоря в в момента.
Виждам енергия в залата, и знам кой е тук. Виждам старите души. Говоря на вас в момента. От вас зависи как работи вашия часовник и колко дълго продължава осъществяването във вашата реалност. В моята реалност то вече е направено… вече е завършено, за да могат най-силните потенциалности да се осъществят. Можете ли да погледнете на нещата по този начин? Можете ли да си отидете оттук с цялата работа свършена от вашия ум?
Какво да очаквате в духовно отношение
Какво можете да очаквате в духовно отношение? Тази рекалибрация е с цел да пребивавате на тази планета в здраве и щастие без драматизъм и страх. Това, което си спомнят старите души, е потенциалът на настоящото време.
По-рано в своите послания (лекции) моят партньор ви спомена, че една от най-големите мистерии за него е защо за старите души са толкова важни въпросите за самоуважението. В своето невежество той не можеше да разбере, защо това се случва с тях. Ще ви кажа: Това е така, защото в продължение на стотици години с вас са се отнасяли лошо! Всеки път, когато сте правели две крачки напред, са ви заставяли да направите крачка назад – понякога и пет. Какво да очаквате тогава след толкова години? Много малко. За много от вас, дори в самото начало, гласът отвътре проговаря: "Знаех си, че това ще се случи." Нямате големи очаквания, нали? Това е така, защото в старата енергия всичко което правехте, срещаше съпротивление. Всичко. Всеки път, когато ви се искаше да направите положително предположение за нещо, което би могло да помогне, ви беше казвано, че сте изгубили. Всеки път, когато видехте духовна мъдрост в един разрешен проблем, никой друг освен вас не я виждаше. Те не се интересуваха. Вие отново и отново се чувствахте изолиран. Когато нещата ставаха напечени, вие търсехте решение. Другите основно търсеха оръжие. Казваме ви, че това ще се промени.
Така че в духовен план вие трябва да се заобичате повече и сега имате шанса да го направите, защото във вас има една вселена, наречена клетъчна структура и съдържаща трилиони частици ДНК.
Тези частици започват да реагират на вашите инструкции. Може да се каже, че ръцете на вашата клетъчна структура са развързани и клетките ви казват: "ОК, ти си шефът. Какво да направим?"
Ключът към самодостатъчността
Самодостатъчността е програма! Това е информация, придобита с опита, и е нещо, което се научава. Можеш и да се де-програмираш! Достатъчно е да заявиш на себе си какво желаеш. Например: "Скъпа клетъчна структура, аз заслужавам да бъда тук. Това е моето време. Имам неща, които другите искат. Това е моето време. Аз съм важна част от плана на земята. Заслужил съм си нашивките. Това е моето време. Скъпа клетъчна структура, освободи ме от ненужните, емоционални наслагвания, които ми пречат да вървя напред в моята сила и красота. Силата и мощта, с които аз говоря, произтичат от онази способност да сътворявам състрадание и светлина където и да отида."
Клетъчната ви структура ще се усмихне, че ви подаде ръката си, която толкова дълго ви е чакала, и ще каже: "Ние сме твой партньор в това съ-творяване. Да вървим."
Дискомфорт?
Рекалибрацията. Нейните атрибути обещават да бъдат предизвикателни и прекрасни. Как ли ще ви се хареса изведнъж да станете по-просветлени и да разполагате с повече информация? Да почувствате много по-силно, че сте част от Бог, макар и с настинка. [смее се] Когато падате, трябва да се засмивате. Това е биология. Необходимо е време за промяната – месеци, а понякога и повече.
Докато се оправяте с въпросите на рекалибрацията и дискомфорта, знайте защо сте тук. В същото време приветствайте онова, което е във вас, което е по-състрадателно и което вече започва да работи в живота ви. Ще става все по-добре.
Свободната воля и пълната картина
Оттук нататък всичко зависи как приемате това послание и как се отнасяте към него. Тоест, вашата свободна воля избира какво да се случи. Ако игнорирате посланието, ще се случат много малко неща. Все пак вие сте стара душа и имате право на свободен избор.
И накрая, ще повторя един от общите въпроси, касаещи рекалибрирането: "Крион, казваш, че енергията на Земята се измества. Това означава ли, че цялото човечество ще го усети? " Да. Цялото човечество ще го усети. Вие ще го наблюдавате в начина по който ще се елиминират и реформират правителства. Ще го наблюдавате в различния начин на мислене. Ще го видите в това, за което моят партньор ви е казвал, че е възможно – новото мислене.
Режимите, поддържащи старата енергия, няма да се обновяват, а ще решат коренно да се изменят. Общества, които са просъществували по определен модел през последните 1000 години, внезапно ще вземат решение за промяна. През следващите две поколения сътрудничеството и обединението ще се превърнат в правило. Ще дойде ден, когато вие ще се обърнете назад към днешния ден и ще кажете: "Какви варвари сме били." Това е промяната.
За сроковете и бъдещето
Аз стоя от моята страна на воала сега. Нямам часовник тук. Просто ви казвам, че това виждам. Виждам една напреднала планета, с нова наука. Виждам една планета, на която няма постоянни болести и където чистата вода е в изобилие. Виждам време, в което всички хора имат гарантиран достъп до електричество и то не е скъпо, време в което всеки може лесно и добре да отоплява дома си. Това са всички неща най-силни потенциали в квантовата супа на проявлението. Но не мога да ви дам часовник.
Това, което мога да ви кажа е, че Земята се рекалибрира сама и че ще има проблеми. Някои от тях ще бъдат политически, а някои ще доведат до влошаване на рекалибрационните атрибути, като земята ще усети това. Ще станат ли всички просветлени? Не. Вие съставлявате по-малко от един процент от човешкото население, стари души, и вие ще запалите искрата в мрака. Казвал съм ви и преди: Вие сте станали носители на огъня насред тъмнината, където и малко светлина позволява да се вижда по-добре. Такава ви е работата, само дето ще става по-лека.
Аз говоря в момента. Не мога да ви дам часовник. Моля ви да разберете мъдростта на това когато напускате залата. Вижте потенциалите, не новините от деня и ако нещата не се случат утре, скъпи човешки същества, във вашето бързо разгръщащо се съзнание – не се ядосвайте. Бог е търпелив; имайте и вие търпение. Нима не си струва, след като сте изживяли всичките тези животи и сте стигнали до тук, да дадете на този живот шанс?
Има в залата такива, които се питат колко дълго ще живеят, поради това което се случва в момента. Знаете за кого говоря. Ще ви кажа, че потенциалът който виждам, отговаря на един много дълъг живот. Все още има и такива, които може би ще кажат:, "Да, но..." Без значение какво ви казвам, някои ще си имат извинение, защо нещата не работят. Това са старите енергии, които ви говорят. Рекалибрирайте се! Започнете да виждате възможното и го накарайте да се случва.
Квантовият фактор
И накрая това: Колкото по-навътре в атомната структура и микро света навлиза науката, а след това изучава вселената и макро света, тя ще започне да забелязва тяхното единство. Вашите учени започват да виждат, че няма случайност в това, което изглежда случайност в 3D реалността. Вместо това, те наблюдават разумен замисъл. Това означава, че в онези атрибути, които вие наричате сътворение, съгласно които е бил създаден света, са били предразположени към живот, към състрадание. Това което виждате, е създадено от ръката на Бог. Не може повече да се отрича наличието на Създателя.
Обръщайки се навътре и започвайки работа със себе си, Аз бих искал да видите същите неща у вас. Време е да проумеете, че вие не сте случайно явление. Вашият живот не е случайност. Нещата, които се случват с вас, не са случайни. Тук работи система, която може да бъде насочена и програмирана и ре-програмирана. Това е проявлението.
Това е в крайна сметка урокът на човечеството – да създаде една излекувана земя; да я направи мирна; да посети места, които никога не си е представяло, че може да стигне – съвършени и здрави. Това е началото. Аз нямам часовник. Но аз виждам най-силните възможни потенциали и ги давам на вас като на мои партньори. Възможностите, които ние виждаме, са много по-големи, отколкото през последната година. Ако светлинните работници преминат леко през рекалибровката, ще могат да ускорят процеса. Не му се съпротивлявайте.
И така, вие напускате това място и живота връща нормалния си ритъм, рутина след рутина. Възможно е да се обърнете назад няколко минути след като сме се разделили и да кажете: "Бих искал да можех да направя тези неща.” Толкова е лесно да се върнете обратно в старата енергия, без да осъзнаете кой сте. Ето защо е необходима рекалибрацията - за да не мислите по този начин. Това, което се случва в многомерно състояние, трябва да се изпълнява в съзнанието извън времето и пространството. Просто крачейки по тази планета и поддържайки светлината, вие създавате енергия, каквато не сте и знаели че носите в себе си. Затова ние бихме искали да живеете в здраве, без излишен драматизъм и страх. А онези, които смятат, че не правят нищо за планетата и им се струва, че живеят в черно-бял свят, пръскат цветове около себе си.
Така че, поставете си цел, ако искате, защото хората обичат да правят това. Но нека ви кажа първо: Много от вас вече са достигнали изменения просто като са били живи и изпълнени със състрадание към другите около себе си. Някои от присъстващите в залата са учители; някои са канали, а има и лечители. Някои не се интересуват от случващото се, и аз зная кои са те, но това съобщение е за всички. Вие се намирате в точката на разлив на потенциал, заради който аз съм тук и сега. Затова съм тук – за да помогна да преминете през моста. Поздравления за това, че стигнахте толкова далеч.
Старата енергия ви дърпа назад, скъпи мои. Очаквайте това, но този път предвкусвайте победата. И ще я постигнете. За сега, 2012 е началото на удържане на тази възходяща тенденция. Така да се каже, светлината вече се забелязва и посятите толкова отдавна семена вече започват да дават плод.
И това е така.
Ченълинг, Алберта, Канада, 7 януари 2012
Превод: Т.Узунова




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. astrojozi19 - ИСТИНА........
21.12.2014 23:25
МОГА ДА КАЖА САМО БЛАГОДАРЯ !
цитирай
2. palada - И аз
22.12.2014 09:36
Благодаря за посещението!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 226958
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930