Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2020 18:09 - Третото хилядолетие
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 2419 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 10.01.2020 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Обещах да продължа темата от предишния постинг, който създаваше чувство
на обреченост и гибел на хората.Мнозинството търси спасител и добър овчар, на
който предано да се подчини, без да оцени, че съществуването на такъв е невъзмож
но и глупаво.Казано в друг контекст, Левски точно е прозрял, че "който ни освободи, той ще ни пороби" отново. Науката не е агресивна и е набутана в ъгъла от интересите на капитала, религиите, мистиката и вярата в някакъв извънземен разум. Третото хилядолетие се определя от футуролозите, с победа на разума, но за сега, няма подобни симптоми. Опита за реализация на комунистическата идея, стана утопия, заради незрялостта в умственото развитие на хората.Днес няма Данковци, които със сърцето си да осветят пътя на хората, както и жертвоготовни комунисти, избивани и осмивани от простаците, няма и няма да има !Така стигаме до простия извод,че хората по целия свят,трябва да прозрат истината,че няма кой друг да им помогне, освен те сами да го сторят. Вече има много примери по света, как независимо от патроните,водните струи, газовите атаки, активните хора побеждават !

image

     В предишния постинг обърнах внимание на механизмите за масова измама и подчинение,които основно се базират на лъжата, необразоваността и скриването на важна информация.Това води до масово оглупяване и отклонение на вниманието от важните неща изискващи бързи решения! Държавните ръководства са подчинени на много външни фактори, финансови зависимости и условия, при които волята и желанията на хората са на последно място! Това важи в пълна сила за по-малобройните и бедни народи. Помислете си у нас за народната воля относно НАТО,Ф16,военните бази и пр... Хилядите медиини хватки, чуждиците, термините, вече са недостъпни и измамни за повечето българи. Когато беше създаден Интернет, хората повярваха, че ще получават евтина връзка с целия свят за споделяне на новини, идеи, знания и технологии. За по- малко от 5 години, капитала го превърна в рекламна клоака и изпълни с невярна и тъпа информация. Стана средище на нагли измамници и мошеници. Независимо от всичко, това е мястото, от където трябва да се черпи информация. Това е длъжен вече да прави всеки човек, сам да определя поведението и бъдещето си, да се
обединява световно, идейно и действено,защото на боговете и на богатите, въобще не им пука за нас ! Това го вижда всеки мигранта, племето, народите. Възродиха се старите теории за пренаселването, за изчерпване на земните ресурси, расовите и религиозни конфликти. Света се подготвя "теоретично" за нуждата от нова война за преразпределение и прочистване на света !? Реално това ще нахрани ненаситните военни комплекси с нова кръв, пушечно месо и безумие!

image

     Ние членуваме в ЕС,толкова ли е трудно,вместо лобистки, тъпи и смешни общи
закони и правила, да се гласуват очевидно най- важните? Критерият са природните закони, които не може да променяме, тук обаче не е само екологията и защитата на животните. На първо място трябва да е защитата на хората от грешна,подвеждаща и невярна информация ! За  тези, които по-трудно схващат ще дам примери: При наличие на синекурна комисия за защита на потребителите с мрежа в цялата страна не можеда допускаш многократна реклама по БНТ на устройство за обезкосмяване, което изпраща " мек импулс по косъма" защото това е невъзможно /няма открит такъв импулс/. Не може в учебника по география за 6 клас, да пишеш.че населението на САЩ се състои от местно население и мигранти, местното население е избито и изтласкано на юг, като са формирани няколко резервата за туристическа ятракция. Пропуснати са освободените бивши роби, нежно наричани днес афроамериканци !? Пропуснато е да се каже, че територията е обсебена насилствено и безвъзмездно /днешния Манхатън е купен от индианците за 24 $/  Ако днешните и минали действия на САЩ се покажат истинно и честно, едва ли някой ще ги подкпепи, освен нашите гъзомияри. Като световен жандарм, САЩ е най-големия световен длъжник /23 трилиарда $/, икономически владетел на света. Истината е изключително важна и
обяснява много процеси в света. Русия и Китай са единственйте държави,които могатда противостоят на САЩ. За сега Путин скромно казва,че еднополюсния модел в света е невъзможен, но не може да предложи друго решение, руснаците трудно ще излязат от годините на застоя и диктатурите , от милионите човешки жертви ! Така, че не чакайте, информирайте се, борете се, разума и обективната истина да победят за бъдещето на човечеството ! Силата е в обединените усилия на разума !

image






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - За много години!
10.01.2020 18:43
Явно Левски е прозрял, че масовият българин предпочита вафлички, а по-послушните и шоколадчета от Александър II, Франц Йосиф, Стамболов, Фердинанд; а по-късно и от Адолф Хитлер, Сталин, Георги Димитров, Вълко Червенков, Тодор Живков; а след прословутите "промени" и от американските президенти. Т.е. това е инфантилизъм и въртене на опашка пред по-силните на деня(Какво ще ми дадеш, ако направя това?). Но не всички българи да такива. И в това е надеждата.
цитирай
2. apostapostoloff - И в наши дни има хора като Данко!
10.01.2020 19:21
Цялото прогресивно човечество разчита днес на Владимир Владимирович Путин!
цитирай
3. dedenze - Благодаря, за много години и на теб alchemist !
10.01.2020 20:09
Знам,че има и други българи замесени от по-добро и истинско тесто,без ГМО и евроатлантически добавки и подмамки ! Трябва га ги тачим и пазим от продажнйте боклуци! Но надеждата е във всички нас!
цитирай
4. dedenze - Иронията ти е очевидна apostapostoloff !
10.01.2020 20:20
6 месеца не бях писал нищо, за което моменталната ти поява в моите постинги ми прави чест!? Нямам илюзии "вълкът козината си мени,но нрава никога".
цитирай
5. danielita - Третото хилодолетие
11.01.2020 07:38
Подминах предишния ти постинг, защото пак се опитваш да клъвнеш емигрантите (неоснователно, разбира се, но това е тема за друг разговор).
Този постинг ми хареса, особено легендата за Данко. Радвам се, че не си забравил този герой от детството. В съвремието такива герои няма или са принизени до Батман и Спайдър мен. Но има премерена саможертва, каквато се случи тези дни. Дълги години генерал Касим Сюлеймани сновеше между куршумите и отстояваше идеите на арабския свят. Накрая "империята на злото" го уцели. Много телевизии показаха какво е бил той за народа си и как хората искрено скърбят за него. Но иранчани проявиха разум (не страх) и не подпалиха нова война. Има надежда, както ти казваш, силата е в обединените усилия на разума.
Светът вече е наясно, главното зло идва от неолиберализма, но още не е създадена нова идеология, която да го замени. Все още не е написан новия "На крак о парии презрени". Дано да е по наше време. А на България ще и трябва още повече време за да почне да вярва на почтените хора и да се обединява около тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466974
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031