Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2018 14:11 - Страшният път към нищото
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1742 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 18.03.2018 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Почти половин век, човечеството тича към регреса и нищото, независимо че в ръцете си държи смартфон и вече самоопределя пола си в повече от 30 разновидности !? Социалните и философски „науки” обслужват интересите на финансовия капитал и се опитват да излъжат 7 милиарда, обедняващи, експлоатирани и вегетиращи същества !

          Милиони години, хората са търсили верния път, по-добрия живот, преминали са през много общества, унищожения и заблуди. Лошото е, че заради властничеството и лакомията, хищничестката същност, независимо от зараждащия се разум, до днес не са стигнали до верния път ! Не се е формирал критерии за вярност и обективност, в повечето случаи всичко старо е било унищожавано и се започвало отначало. Единствено, натрупаното богатство е онаследявано и издигано в култ, като единствена цел !? Очевидната човешка деградация в края на 20 век, огромните оръжия за масово унищожение, наложи промяна на двуполюсния модел САЩ- СССР. За съжаление ефекта беше напълно обратен ! Военният съюз НАТО остана, САЩ стана империя – жандарм, опитваща се да погълне ресурсите на света и особено на Русия. Оказа се, че еднополюсния модел е регресивен и особено опасен за човечеството ! Просто казано за да има прогрес и устойчиво развитие е нужно „единство и борба на противоположности”! Това не е принцип измислен от хората, а природна, космическа даденост ! Слава Богу, че Русия, малко преди разграбването и унищожението, възвърна мощта си и мястото на международната сцена ! На мислещите хора стана ясно, че завладяването на Русия, не може да стане без тотален геноцид и унищожение на руския народ, което не е възможно  ! Екстензивното, бурно развитие в последните 100 години, определено се дължи на двуполюсния модел ! Въпроса е как това развитие и състезание да става без оръжия и милитаризъм, без апетити към чужди природни богатства и територии !?

          Нашите, продажни политици ни поставиха в услуга на ЕС, НАТО и САЩ. В хор, угодно, бълват змии и гущери срещу Русия, смешно пригласят на евроатлантите и техните интереси. Един от първите, като малък, но злобен пинчер, бе бившият комсомолски  деятел Плевналиев, поставен на президентския пост от партия ГЕРБ. Персоналните нападки, оклеветяването, оплюването на Русия се превърна в професия и висша медийна изява ! Днес в Русия се избира Президент, на всички е ясно, че това пак ще бъде Владимир Путин. Защото, за да извадиш страната си от гибелната евроатлантическа хватка, в условията на капитала, без КПСС и нейната идеология, да и върнеш достойнството и просперитета, когато всички евроатланти са против нея е голяма, уникална  заслуга и подвиг ! Бъдещото обществено, икономическо развитие принадлежи на Русия и Китай ! За съжаление, по стар български обичай, нашите ограничени политици, пак са избрали грешната страна и посока  !

image image
image
image




Гласувай:
5



1. alchemist - Винаги съм се чудил на тези, които ...
18.03.2018 15:34
Винаги съм се чудил на тези, които бълват змии и гущери срещу Русия, къде са били преди 10-ти ноември 1989 г и на кой са симпатизирали... Много ми е интересно какво са правили.
Да предположим, че Русия се разпадне - веднага ще нахлуят компании и фирми да правят бизнес. Тези люде, какво ще правят? Ще започнат ли бизнес или пак ще скандират глупости? Щом са български бай Ганьовци, може да се предположи какво ще направят...
Лично на мен тази антируска истерия започна да ми писва. Това е типичен начин за прикриване на провалите и некадърността на управляващите от доста векове насам.
цитирай
2. dedenze - Добре казано alchemist !
18.03.2018 15:58
Много от тях, тогава със същия ентусиазъм славеха СССР. Тъжна е констатацията, но бай Ганьовците нямат чест и достойнство, те не разбират тези морални понятия !За келепира и далаверата могат и продават майка си и баща си !? Това е страшното !
цитирай
3. danielita - Тази снимка на Ж.Желев ми е особено неприятна
19.03.2018 05:49
Как е възможно човекът, прозрял приликата между фашизма и тоталитаризма да не може да прозре истинските намерения на плана "Ран-Ът" и раболепно да им се кланя!?!
Той, ученият, народният човек, най-неопетненият и така да се заблуди че вълкът желае доброто на агнето!
цитирай
4. dedenze - Често я публикувам danielita и на мен не е приятна.
19.03.2018 10:32
Защото тя ясно изразява чуждопоклонничеството на българина и липсата на самостоятелност и достойнство !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467513
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031