Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2018 16:45 - Завръщането на матриархата
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 6069 Коментари: 6 Гласове:
14

Последна промяна: 10.03.2018 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Десетки години съм се чудил, как разумните хора приеха,че генетичните, човешки изменения са нещо нормално и необезпокояващо !? Не само, ами генерираха множество закони, конвенции, в тяхна защита, реклама и публичност !? Измислиха странни думи и генерираха над 30 вида нови хора !? След дълги размишления стигам до извода, че това се дължи на прехода от патриархат към нов матриархат. Нещо доста очевидно, но срамно премълчавано от управляващите, политически и биологични „мъже” ! Но зад всичко това стои бягството от действителността, което се постига и с бягство от биологичния пол!

 imageimage

 

           Доказателствата за това, са в много сфери, ще започна от сексуалната: В старите български поговорки за потентността на мъжа се казва „Гладен може, но кахърлия не !” Към това добавете и сексуалните различия между двата пола и факта, че една жена може да има дневно множество оргазми, а мъжа е скромно ограничен. Това е и една от причините за ревност и силова охрана на т.н. собствена жена ! Класическата женска същност изисква раждане на дете от силен, сигурен, обезпечаващ спокойствие, дом, средства ... мъж ! Секса е на второ място, но е нужен периодически и регулярно, наричан съпружеско задължение. Стреса при жената се „лекува” със секс, психически се елиминира и игнорира, докъто при мъжа се натрупва и разраства до състояние на безизходица ! Може да се вземе пример от мигрантите, свежа, необременена с евроатлантическите проблеми кръв ! Техния радушен прием в огромната си част е продиктуван не от състрадание, а от чисто сексуален нагон, основно от биологичните жени !? Културните различия и насилия се тушират с езиково и сексуално обучение, което е факт в много страни на ЕС!

 

 image

 

          Тук се заражда елементарния въпрос, кой създава стреса ? Бясното, експанзивно развитие на техниката, трудно се застига от хората и образователните системи, изисква големи, семейни инвестиции. Автоматизацията измества работниците с ниска квалификация, намалява заплащането и увеличава безработицата и конкуренцията . Нараства екипната работа, бързата преквалификация и високата дисциплинираност.... При тези нови изисквания, мъжът се справя по- трудно от жената ! Жената притежава и други лични оръжия, които намаляват влиянието на стреса и дават допълнителна увереност. В много случаи, защитавайки децата, тя става искаща, агресивна, язвителна, безчувствена и неразбираща мъжките проблеми, което води до насилие и силово отстояване на позиции, при по- ниско интелигентните хора. В колониалните държави, без промишленост, жената по- лесно си намира работа, но на по- ниска цена ! Към описаното, ако прибавим майчиния инстинкт, картината става по- пълна !

 

 imageimage

 

           Жената успешно навлиза във всички сфери на живота, като по този начин осигурява бъдещето на човечеството. Вече почти няма мъжки професии, занаяти , тя успешно управлява държави, НС, Парламенти по целия свят. Публичността, изявата, сцената, общуването, кокетството са в кръвта и, като природни дадености. Това е сигурен път към матриархата ! Но по-умните и мислещи жени, едва ли искат това, това което искат е, мъжете да не бягат от отговорност и да не се крият зад полите им !

           Най- простото решение е да смениш пола, сега това е лесно и поущрявано ! То е и решение за самотници, които искат да оставят наследството си на еднополови приятели. В България това все още не е популярно, но външната атака е неистова и свързана с промяна на законова база за това. Явно е свързано с ликвидацията на българите и държавата !  Молби за смяна на пола са подали само 20 души !? Вижте какво става в НС по повод Истанбулската конвенция, жара с който продажниците на националните интереси я защитават. Начина по който „невинно” я представят !   Ето какво казва по този повод един по- умен от мен човек:

http://bultimes.bg/prof-ivo-hristov-bulgariya-e-pred-istorichesko-izpitanie-ogunem-li-se-nyama-vrushtane-nazad/

           Това е здравият разум, хомосексуализъм е имало и ще има и у нас, но заради шепа генетично увредени хора, не е нужно да променяме законите и Конституцията. Жените и децата у нас са напълно защитени от законите, а тяхното спазване е задължение на всеки, било то и „джендър”, обявил се за марсианец  !

 






Гласувай:
14



1. radostinalassa - Пълнолетните да си сменят пола
31.01.2018 19:29
Но да дават хормони на деца, това е престъпление.
цитирай
2. vojvodata - според Дарвин е така - нормално е
31.01.2018 20:00
а ако си християнин (вярващ) , требе да го приемеш. Щото например Христос нема xY hromozoma - nema kak da ima, нали Мария е върджин, има само XX, а се има за мъж....
цитирай
3. apostapostoloff - Опять
31.01.2018 20:03
говорить Москва. Молодец!
цитирай
4. saankii - бре,тъпунгер!
31.01.2018 20:38
тук говори..Дойчланд..
ударен в главата дядка,проваляш всяка дискусия
изчезни..
цитирай
5. apostapostoloff - Склерозиралите бабички
31.01.2018 20:55
няммат думата. Особено простоватите, слугинчетата.
цитирай
6. dedenze - Привет съблогъри и съблогърки, благодаря за коментарите !
31.01.2018 21:20
Само на т.н. тъпунгер не благодаря, той е луд джендър, предполагам с манафска ориентация. Обича известността, членува в ГЕРБ и понеже никой не го чете, драска и овунява постингите на другите хора !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468231
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031