Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2017 14:20 - Кой и как ни направи проститутки !?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 3183 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 26.01.2017 14:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Това е плод на извратената форма на човешки отношения, наречена развит капитализъм ! Обяснява се много просто с факта, че всичко е стока изложена на „свободен”, световен пазар ! Идеологическата основа на този процес, който днес властвува по света е новата форма на финансов, международен фашизъм, наричана неолиберализъм ! Пропагандира и реализира примамлив но фалшив обществен строй даващ свобода на придвижване, работа, учене, производство, търговия, финансиране и пазари ! При пълно отсъствие на държавни, контролни и регулаторни функции ! На практика търговията, пазарите, производството и финансирането не са свободни и са пряко подчинени на големите монополи, световни фирми, като шанса да се пробие статуквото от група (даже и богати) личности  е контролиран и нищожен ! Липсата на държавност и национална защита, продава и колонизира, прекроява картата на света с икономически, заробващи средства ! Категоричен пример за това са държавите от бившия соц. лагер, тяхното икономическо състояние и промишленост !
           Човешкият труд, включително и интелектуалния, е стока, която се продава на т.н. „свободен” пазар и е чиста форма на принудителна проституция ! Няма свобода и на този пазар, контролиран е, за една и съща работа днес се заплаща по-малко в сравнение с миналото ! Освен унижението, за което си учил и готвил много години (почти четвърт от живота), нямаш друг избор, за да оцелееш, трябва да се продадеш ! Проституцията е труден, тежък занаят, но може безизходно да се преглътне, ако не водеше до много по- страшни последствия. За да се развива капитала са му нужни опростачени, немислещи и контролирани потребители. Така проституиращият, връща обратно заработените пари, колкото по-бързо, за глупави неща, толкова по-добре ! Медиите на капитала, насочват и адмирират консуматорското общество, потреблението и производството нараства значително над необходимото, стоките стават нетрайни и бързооборотни. Резултата се изразява в бързо  унищожение на планетарните ресурси и нарушаване на екологичното равновесие ! Подменят се човешките ценности и добродетели с извращения, които водят към регрес и самоунищожение !

 image

           Снимката е с женски състав, но по страшен и голям в сферата на проституцията е мъжкия, политически състав !

           Българският, неолиберален пример в това отношение се изразява в 3 милиона квалифицирани кадри, подготвени със средствата на българите, които работят на проституционен принцип за други държави ! Освен крайна мизерия и нищета, тук вече няма и квалифицирани работници, което става пречка за промишлено и социално развитие ! Всеки нормален човек знае, че за да има заплащане и прогрес, трябва да се произвежда нещо и продава, ако не е конкурентно за световния, монополизиран пазар, поне за вътрешния ! Знаят го и политиците, но нашенската партийно- представителна демокрация не иска и няма интелектуалната възможност да го направи ! Тук корупцията, мафиотщината и геноцида са защитени конституционно и са единствените, които растат бурно и необезспокоявано ! Надали има друга държава в света, която с вдъхновение да ликвидира, разграбва и разпродава на скраб, печаливщото си държавно производство !? Вече внасяме и електроенергия !? В политически план ни направиха и курви на повикване, разликата е, че на проститутките поне им плащат ! Примерите си дайте сами, като почнете от американските военни бази ..... !?

image

          Тъжно е българи, не свивайте рамене, вашия враг са партиите, за 27 години са съдебно регистрирани, за келепир и далавера, над 1000 !? Утре пак ще ви наюрят задължително към урничките с бюлетинка ДА в ръце, независимо от вашата воля и резултата от референдума ! Борбата с проституцията започва с мажоритарен избор и пряка демокрация, за един по- достоен живот !

         




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Хич да не ти дреме-
26.01.2017 14:51
капитализъмът от ден на ден все повече загнива. А ти не мисли за проститутки, за да не ти се развие пъпът!
цитирай
2. dedenze - Одъртя, ама я обичаш тази професия апостолче !
26.01.2017 15:01
Вчера сТошо, днес с Бочето, плащат ли добре ?
цитирай
3. dedenze - Проституиращите партийци отговориха на удара !
26.01.2017 16:36
Шубето е голям страх, но е честно като пишете минуси, да обосновете защо, кое не е вярно !?
цитирай
4. apostapostoloff - Аз съм заможен рентиер и
26.01.2017 18:28
не работя за когото и да било, дърто! 29 години не съм си мръднал пръста и живея от имотите и парите си. Не че ти дължа обяснения, ама ти съобщавам това, за да страдаш още повече.

Така е то- едни се наживяхме, а други се настрадахте. Такъв е животът.
цитирай
5. dedenze - Радвам се за теб апостолче, живей !
26.01.2017 18:35
Явно многото пари водят до тежка форма на шизофрения !? Мнението не е само мое, а на всички блогъри при които си дриснал !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468214
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031