Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2017 15:18 - Ослепително блестим от тъпота ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 4922 Коментари: 13 Гласове:
14

Последна промяна: 03.01.2017 00:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

 

       Предизборните агитки стегнаха редиците и влязоха в надпревара по надлъгване и мерзост. Малка група облажили клакьори, слушаха с престорен възторг, последното приветствие на най- слабия и смешен президент. Други с лист и цветни моливчета бяха започнали да запълват 240- те места на новия парламент, групираха ги и мечтаеха за 1-2 места повече, да са лично в поне едно квадратче! Бяха готови на всичко, да продадат майка си и баща си, да станат евроатланти, еничари, но да са в платената политика ! Някои уж имаха професии, но от тях келепира и далаверата бяха нищожни, друго си е политиката, "куче влачи, диря няма " ! Новата 2017 г. им дава последен шанс да се нагушат с държавна баничка, да уредят родата и децата ! Гювеч още 4-5 години, след тях потоп, мажоритарен избор и пряка, безпартийна демокрация ! Те са  мафиотно организирани партийци, защитени, платени, привилегировани конституционно отвсякъде, предпазени даже и от самите себе си !

image

 

            Края на 2016 г. ни сервира бедствия, аварии и политически издънки ! Най- много пострада ГЕРБ с поредица от смешни и тъпи действия ! Вожда Борисов получи бързи евроатлантически указания и започна предизборната къмпания ! Смело без противогаз, по скиорска шапчица цъфна в Хитрино и научи пожарникарите как се гаси пожар ! Наоколо припкаше почти цялото правителство и демонстрираше уникална загриженост ! Москов така и не разбра разликата между полипропилен и пропилен, не знаеше, че може да попита Гугала за това !? Бъчварова лично отцепи успешно периметъра и нахрани скитащите животни, но неможа да разбере защо колите и къщите са размазани отгоре надолу ! Намериха се и изкупителни жертви – машинистите на злополучния ешелон ! Трезви като краставици, колективно полудели и развили в малката, крива гара 80 км/ час с тежкотоварната, взривоопасна композиция от най- малко 15 цистерни, скорост която е трудна и за прав жп участък !? Това става при положение, че трябва да спрат и пропуснат идващ насреща пътнически влак !? Две седмици по-късно по най-сигурните пътни артерии заваля сняг, верижни катастрофи оставиха на пътя стотици коли почти за денонощие !? Спасителя Борисов пристигна с медиен гръм и трясък и оправи всичко, с малка лопатка в ръце наоколо припкаше и Лилето !? Бойко първо попита хората: „Накъде сте тръгнали в този сняг !” Те сконфузено се извиниха и който можа потегли обратно, а други пеша през поляните ! За щастие България не е Русия, Норвегия, Финландия , където вали по 2 метра сняг при – 40 0 С и няма изненади и задръстване !? Свръх късмет е, че терористите, на връх Нова година, сурвакаха турците в униформи на Дядо Мраз, а нас ни пропуснаха ! Даже и фоерверките бяха по-малко, скъпички са !
image

 

           Блянуваната частна икономика носи взривове, аварии, безотговорност ! Русия не е виновна за българските муниции в Сирия, в ръцете на терористи и фундаменталисти, за жертвите в частните фирми за обезвреждане на боеприпаси...! Много може да се изброява, но един основен въпрос остава без отговор ! Защо премиера и министрите, придружени от казионните медии, отиват първи на местата с бедствия и аварии, лично дават акъли и команди !? Нали сме правово и законодателно уредена, европейска държава ! Имаме служби, техника и платени фирми и хора, овластени, отговорни за това и длъжни да вземат бързи решения, къде са те !? Не провеждат ли платена от държавата предизборна агитация и демонстрация на фалшива загриженост !? Те са истинските виновници за трагичните резултати и несгоди, защото не се провели превенция, контрол и наказали истинските отговорни лица ! Глобите на КАТ, винетките, таксите, данъците растат, а резултати няма !? Първо защото са мафиотни партийци, второ защото са некомпетентни за заеманите постове, трето защото на практика не им пука за хората ! Те изградиха защитена и непробиваема партийна класа от уж професионални, нечитави, неподготвени, страхливи, марионетни и неможещи политици, довели ни до просешка тояга ! Неолибералната идиотщина за отсъствие на държавата във всички сектори, дава пълна възможност да я управляват даже и неодушевени предмети !? Едно от най-големите престъпления днес е стремежа да се възползуваш користно от необразоваността и наивността на хората, това обаче не само че не се счита за престъпление, но даже се и поощрява ! В заключение не е само ГЕРБ, Нинова, Сидеров да станат премиери, нещата ще са същите, може и по-лоши ! Системата е сбъркана скъпи сънародници, рибата се вмирисва от главите на охранените държавно партии ! Днес е нужен референдум за пълна забрана на политическите партии в България ! Дано Новата 2017 г. ни донесе тази радост и възможност !

image




Гласувай:
14



1. kuschel - Страхотен материал, браво! Ист...
01.01.2017 15:26
Страхотен материал, браво! Истината трябва да се казва право в очите.
цитирай
2. dedenze - Благодаря kuschel !
01.01.2017 15:32
Прав си за истината, но тя е за политиците е като светлината, ако дълго гледаш в нея, ще те заболят очите !
цитирай
3. leonleonovpom2 - Честита Нова Година!
01.01.2017 15:39
Хубав анализ, особено ми хареса за сервилността на министрите!
Още кралят Слънце е казал, че министрите трябва да са по-умни от него
Защото работата е за тях, а славата - за него
Обратното е наистина смешно Министър да не може да върши работата си
А при нас е така...
Хубава Нова Година!
цитирай
4. apostapostoloff - Виновен за цялата тази галимация е
01.01.2017 16:03
Изтислав! А бе, дърто, ти познаваш ли го тоя пергиш? Не ми останаха крака да го търся тоя Изтислав, за да му го натутурузя. Ама чувам, че бил хванал гората. Дали е така, а?

А на изборите Бойко пак ще ви го тури! Целио! Барабар с макарите!
цитирай
5. dedenze - Честита 2017 г. и на теб leonleonovpom2 !
01.01.2017 16:28
Благодаря за коментара и подкрепата !
цитирай
6. dedenze - Добре дошло смешно ми Апостолче, бойковистче !
01.01.2017 16:31
Отдавна не си къкал в коментар !? Да ни веселиш през цялата Нова година ! За макарите не се бой, те са напълно фалшиви, като цялата му мънзарка работа !
цитирай
7. kuschel - Абе, шарли, ти пак си един месец след ...
01.01.2017 17:19
Абе, шарли, ти пак си един месец след събитията. Тая тема вече хвана мухъл.
цитирай
8. stariatb - И отвътре и отвън...
02.01.2017 11:02
" В заключение не е само ГЕРБ, Нинова, Сидеров да станат премиери, нещата ще са същите, може и по-лоши ! Системата е сбъркана, скъпи сънародници, рибата се вмирисва от главите на охранените държавно партии !"
Фактор са и "помощите " отвън, от всички цветове и всички посоки на света и почти винаги в наша вреда -бих добавил аз.
цитирай
9. dedenze - Благодаря за добрата добавка stariatb !
02.01.2017 11:13
"Помощите" много приличат на действията на Баба Яга по угояването на Хензел и Гретел ! Нашенските тъпчовци въобще не го разбират ! Тошовия дълг от 9 милиарда долара стана над 50 милиарда за 25 години, интересно как и защо се случи !? Още по-интересно къде се похарчи, инвестира ли се в нещо, или се изпапа и изкъка !?
цитирай
10. zaw12929 - Отличен анализ. Не се вижда краят на ...
02.01.2017 13:23
Отличен анализ. Не се вижда краят на това външно и вътрешно робство. Лакомията за власт стигна космически размери
Пожелавам здраве, надежда за добруване в 2017 година!
цитирай
11. dedenze - Благодаря zaw12929 !
02.01.2017 13:56
Всичко най- хубаво и за теб през Новата 2017 г., дано поне ни доближи до края на външното и вътрешно робство !
цитирай
12. planinitenabulgaria - Моето мнение се припокрива с това на товаришка ЦАВ - отличен АНАЛиз!
02.01.2017 15:58
Не одообрявам мазохизма. Удрям и убиваам. Никакви дискусии с олигофрени. Един свекавиичен междувеждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.
Поздрави с музикалния превод на статията Ви:
https://www.youtube/watch?v=PVITY6IyGEI
цитирай
13. bezistena - Браво! А партиите съвсем скоро ...
03.01.2017 03:45
Браво!
А партиите съвсем скоро време ще изчезнат,и не само в България,а в целия свят, защото това е заложено в следващата дарителска програма на Дядо Мраз!!
Подаръците на Дядо Мраз ще изненадат всички,и най–вече възрастните!
Бъди благословен и давай все така напред!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466993
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031