Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 13:24 - Болното бъдеще
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 2722 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2016 01:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

         Човекът се е самоопределил като най- разумното и висше същество на планетата Земя !? Всъщност, той е най- опасното и развито животно- хищник, живеещо в определени, користни общности, намиращи се на върха на хранителната верига ! На всичко отгоре, т. н. хомо сапиенс има едни от най- вредните инстинкти, като добива и унищожава повече храна и материали от реалните нужди, ликвидирайки необратимо ресурсите, флората и фауната на планетата. Хората са наясно с подобно хищническо поведение,  неговите последици, налагат свободен отстрел и унищожение сред други видове като лисици, вълци..., но не реагират срещу собствените си действия !?
           Мнозина биха възразили на тези голи истини, противопоставяйки извънземен или божествен произход на човека !? За съжаление нещата са далеч по- прости и тривиални. Хищническата същност на човека е заложена в неговите животински инстинкти и се демонстрира ежедневно – желание за власт, за притежание, за величие, показност, лакомия, мързел, опростачване, преосигуряване, насилия, развлечения. Обществените, властовите и управленски системи са напълно подчинени и адаптирани към тези неща ! Монетарната система е ярко доказателство за това, при която парите сами правят повече пари, водят до тежки икономически, социални кризи, обедняване и самоунищожение. Капитала е заложил всичко на животинските инстинкти, той крещи отвсякъде – вземай заеми, купувай, потребявай, сега се живее, преследвай модата и лукса, защото го заслужаваш, защото си умен, силен и проспериращ, а реално си един недъгав и умствено ограничен глупак !? Така под 3-4 % богаташи, реално притежават света и хората включително.  
           21 век бележи най- високото постижение на капитала – ликвидацията на опитите за развитие и реализация на комунистическите идеи ! Той вложи в битката трилиони долари и продължава да влага, докъто тази теория бъде заличена от информационните носители и умовете на хората !? Успеха е очевиден, даже и в българския, политически живот. Обявявят се за лоши комунисти, хора които доказано днес, са утвърдени, идейни капиталисти, фашисти и пр....Пропуска се максимата и главния отличителен белег, че за идейния комунист материалното, лично благополучие, няма никакво значение, стойност и не може да бъде цел ! По- ограничените умствено, нека сравнят имуществото на днешните управляващи с това на бившите от Политбюро и ЦК на БКП и дано им светне ( въпреки че малко от тях бяха истински комунисти) !? Т.н. преход към демокрация, е нищо друго, освен престъпна кражба на държавна собственост и преразпределение на благата, водещо до геноцид и ликвидация на българската държавност ! Нашенските политици не знаят и не искат да знаят, що е пряка демокрация, държавен капитализъм, продавайки необезспокоявани народа и България !
           Ликвидацията на соц. лагера дообогати много хищници ! Врагът го няма, а е пълно с бомби и оръжие, с огромни военни, производствени мощности !? Машината построена от капитала, не може да бъде спряна и затворена, милиони ще останат без работа и препитание ! Така логически се стига до нуждата и неизбежността на Третата световна война ! Мнозина се надяват да оцелеят в нея, дано, но нека не забравят точната прогноза на Айнщаин „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война, но Четвъртата ще се води с тояги и камъни.” Що се отнася до българите ние от 26 години сме в криза по-голяма от сирийската, с повече мигранти и жертви за които даже няма и статистика ! Оцелелите тук се побъркаха и нищо чудно да сложат и изберат за Президент – Митьо Пищова, човек от народа, разкрепостен евроатлант, фен на евроатлантическите „ценности” !

       image          
              Не се гневете братя и сестри, даже и в САЩ е така ! Сигурен съм, че той бързо ще се сработи с техния президент и ще участвува активно в световния ВИП Брадър ! Това, че са по-богати е предимство, една баба съветваше "Общувай с по- богати, поне едно кафе ще те почерпят !". Тя не отчиташе факта, че кафето няма да бъде бадева !

image




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Надеждата ми е в изборите за стане ...
29.10.2016 17:32
Надеждата ми е в изборите за стане промяна, да се обединим срещу ЕС, защото Европейският съюз днес се управлява от изключително посредствени, дори глупави хора, които доказаха, че са напълно способни да продадат не само душите си, но и суверенитета на държавите в ЕС, заедно с тяхното население и природни ресурси, на световния корпоративен и военно-промишлен капитал, имащ за свой център Америка.
Поздравявам Ви за присъствието и за точните ви и актуални коментари. Лека вечер!
цитирай
2. dedenze - Благодаря zaw12929 !
29.10.2016 18:26
Споделям мненията и надеждата ! Ние ще направим всичко което зависи от нас, дано и други направят верния избор, да излязат от овчедушието !
цитирай
3. milady - хубав постинг
29.10.2016 18:32
много разумен и премерен
но,загубихме надежда за тази клета наша Мутроландия
поздрави!
цитирай
4. dedenze - Благодаря milady !
29.10.2016 18:43
Надеждата умира последна, а Мутроландия трябва пак да стане България и хората които я докараха до това дередже да бъдат погребани завинаги !
цитирай
5. danielita - Браво деденце!
30.10.2016 22:47
Дълго липсваше в блога. радвам се че пак си тук- актуален и критичен, истински народен будител (ако все още има народ). Поздравявам те с утрешния празник, а аз като истински глупак, ще празнувам тук Халлоуин.
цитирай
6. dedenze - Благодаря danielita !
31.10.2016 10:33
Гъзомиярите, без национално достойнство тук също празнуват Хелоуин, молове са пълни със съответните аксесоари, даже и училищата поущряват децата за честване с маскировка !? Явно отдавна те няма, България е продадена, а останалите хора тук са зомбирани и превъртели, тях не можеш с тъпан да събудиш, защото реално са в будна кома !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476927
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930