Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2016 17:13 - Пенсионер за бой се стяга
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 4882 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 27.04.2016 19:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Тук не става дума за продажните, унищожители партийци от представителната, мафиотска димутрация, за тяхната съдба, а за обикновения човешки живот, на който усилено вредят и пречат ! Месеци наред, с много труд и мерак си направих зеленчуков разсад, дойде време да го посадя, макар на чуждо село и място, до което ме допускат, срещу работа и поддръжка! Оправям се финансово сам, това не ми е необходимо за търговия, а за оцеляване ! Не съм се вкопчил в живота, обичам го, но само ако на никого не тежа, мразя просията и подаянията, справям се сам ! Не искам държавата да ми помага, единствения ми мерак е да не ме застрашава с политиката и действията си ! За съжаление това не е така, мързеливи, безнаказани и защитени от евроатлантизма, гладни орди ме спохождат, атакуват, даже в това забравено от бога село с 9-10 къщи и 5-6 нечитави обитали ! Не, не са само роми, те предпочитат по-големите градове, има от всякакви етноси ! Тук не става дума за някакви ценности, всички машинарии и пари, нося само със себе си ! Миналата година ми задигнаха стар, ръждясал варел, пружина за легло и криви стари пирони ..., за да ги предадат на отпадъци ! Явно става дума за подивели, оскотели и решени на всичко, рожби на демутрационните процеси ! Не вярвате ли, ами отворете който и да било вестник, телевизия, без казионните, на ден има по няколко инцидента и убийства !? Определено се страхувам от срещата с тях и едно, малко револверче, би ми донесло илюзорно спокойствие на принципа „Страх, лозе пази !” Да, ама не, не е разрешено, независимо, че не съм осъждан, имам здрава психика и дружелюбност към всеки ! Тогава се сетих, че като деца си правехме прашки и набрах темата в гугъла, наред с желаното излязоха и тези прашки :

 imageimage

Но определено не става дума за тях, а за тези :

 imageimage

            Умението за стрелба с четал - прашка , не се забравя ! Трябва да си пазиш палеца  и да стреляш на нивото на горната част от четала ! Това оръжие не засича, безшумно е, може да стреля и със съчми от стари лагери ! Ровейки в нета видях и по -опасен, пистолетен арбалет, само за 24 лева (има и с оптически мерник, при цени над 2000 лева ) Радостно е, че все още се продават свободно и не са ги забранили ! Има и спрейове, мятащи до 4-5 метра, всякакви гадории !

 image

            Разбира се, това не решава проблема и може да го усложни ! Затова трябва да има и схема за бягство, система от скривалища, оповестяване на други хора, които реално могат да помогнат, особено ако нападалите са повече от двама ! Полицията в селата не може да ви помогне, тя ще дойде след часове, за да констатира стореното, да опише труповете ! Особена, юридическа опасност се крие, ако увредиш нападателя и не прецениш с какви оръжия разполага , например нож, а ти му отговориш с прашка или арбалет, нямаш право !? Тъпият, античовешки закон, защитава престъпниците и предвижда диалог, уточняващ намеренията и въоръжението на среднощния нападател !? Сега си представете следния казус: Група ислямистки мигранти идват в обезлюденото село, режат ти главата да не шумиш и защото друговерците не са хора ! После хапват, пийват, пренощуват и на другия ден продължават пътя към европата !  Кой, как и кога ще ги хване се пита в задачата !

          Трябва ясно и точно да се знае, че българина е имал право да притежава оръжие даже и през турското робство ! Днес в „демокрацията” обаче НЯМА , сами си отговорете защо и защо политиците за които гласувате, не ви уважават и приемат за хора !

           Заменете думата партизан с пенсионер и ще стане напълно актуално !?






Гласувай:
9



1. apostapostoloff - В бой руковой мъи ступили с врагами,
27.04.2016 19:39
марш, марш вперьод, рабочий народ!
цитирай
2. dedenze - Някой знае ли как да се преборим с лудите в блога !?
27.04.2016 20:40
Писал съм и до админите, без резултат !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476958
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930