Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 16:36 - Къде са истинските българи !?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 3212 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 03.03.2016 19:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Историческите науки се позовават на писмени и археологически източници, които в много случаи са неверни, защото записвача хронист, често обслужва интересите на властниците, а не обективната истина. Затова има и друга, народна истина, която се предава чрез митовете, легендите и спомените на хората. На тази карта е показана България малко след времето на Цар Симеон, при който територията  е била по- голяма ! Става дума за почти три столетия в които българите са живеели заедно с другите етноси по тези земи в една държава с близък език, религия, писменост, култура със смесени бракове и социално- битови отношения!

image

          Това което днес наричаме България, значително се различава от миналата реалност и даденост. От държава с водещо и значимо европейско присъствие, днес тя реално е едно жалко, подчинено подобие ! Т.н. Трета българска държава е плод на европейската воля, орязана в степен да не бъде политически и военен фактор в Европа ! Това е България след Берлинския договор 1878 г.. Във всички съседни държави остават много хора с българско самосъзнание, много от тях са прогонвани, изселвани, избивани и претопявани, съпътствани с бунтове, въстания, изземване на имоти, геноцид ... Тези проблеми не са решени и до днес.

image

          В състава на Третата българска държава след съединението влизат само 3,1 милиона души ! Това са хора оцелели след 5 вековното робство, дали последни, неизвести, свидни жертви в редиците на българското опълчение  към руските , фински и румънски войски освободители ! След това идва ПСВ и Нойския договор, който окончателно ликвидира военната и всякаква независимост на България ! Само резултата от ПСВ – 140000 убити и 276000 мигранти към Румъния и Сърбия !? Броя на жените превишава броя на мъжете, за какви мъже става дума също е ясно, младите, силните, смелите са избити ! Така стартира един нерадостен път на ново робство с нови жертви във ВСВ и политическите борби ! Формира се тактика на оцеляване чрез политическа проституция, губи се достойнството и честта, българщината ! Няма идея за самостоятелно развитие, за независимост и просперитет, започва ликвидацията на държавата, ужас за който са виновни управляващите продажници !

image

         Пътя е повече от очевиден и известен, срамен, казано с прости думи, ние сме със всеки по- силен за деня, ако той е марсианец, ние сме с него ! Ето хронологията – Хитлер- Сталин- Брежнев- Буш- Обама .... Всички са посрещани като наши най- големи приятели- братя, после сме им сърбали попарата с войни, репарации, изолация, експлоатация, миграция, бедност и жертви !

imageimage
imageimage

image

image

          Идва още една, до болка позната, хистерична и "загрижена" за нас спасителка, поредния еничар вече се е подготвил ! Защо така бе българи, братя на изчезване, защо нямате чест и достойнство, като прадедите, защо се продавате като леки, евтини гейове ! Сърбите явно носят повече прабългарски гени – не тръгнаха с Хитлер, нито със Сталин и Брежнев, нито със САЩ, изтърпяха и войните срещу тях и останаха НАРОД ! Не са само те, в Македония, Украйна, Молдова ... има милиони българи, пазещи езика, религията, културата, милеещи за българското, само тук в България са на изчезване !? Съгласни са с великотурските интереси и претенции, наричат позорно робството с евроатлантическото определение - съжителство  !?

image

          Честит тъжен празник 3 март на останалите, оцелели българи, как не са го отменили нашите "избраници",още не знам, дано успеем да се спасим от продажниците и предателите !






Гласувай:
10



1. dedenze - В чест на празника БНТ скромно се отсрами с показване на митинга -заря !
03.03.2016 22:19
Даже беше споменато и участието на руските войни във войната !? Зарята беше повече от скромна, няколко секунди, сигурно няма пари за фойерверки, пък и наблизо е командния пункт на НАТО, току виж помислили, че Русия ги напада !? Говорителя постоянно и досадно поясняваше всяко действие, като в тъп, американски филм, където на публиката се пояснява, кога е тъжно, кога смешно и кога трябва да се аплодира ! ........
Да те е срам, че си българин !
цитирай
2. mileidi46 - Пълна деградация приятелю. . То ...
03.03.2016 23:23
Пълна деградация приятелю..
То няма какво да се казва повече..
За резил сме пред целият свят..
Лека вечер..
цитирай
3. dedenze - Благодаря че се отби милейди !
04.03.2016 00:01
Така е, добре че се намират все още нормални, ангажирани и мислещи хора като тебе ! Масата е потънала в страх, ужас и отчаяние, предала се е !
Всичко най-добро за тебе и любимите ти близки хора !
цитирай
4. kush11 - Има надежда. Народът започна да се ...
04.03.2016 16:39
Има надежда. Народът започна да се пробужда откак започнаха да профанират историята му. Още малко и болшинството ще стане на крака. Аз вярвам в това от вчера.
цитирай
5. dedenze - От твоите уста в божиите уши Куш !
04.03.2016 16:44
Така ми се иска преди да умра да го видя ! Надеждата последна си отива !
цитирай
6. kvg55 - За разлика от политиците и БНТ, н...
09.03.2016 13:20
За разлика от политиците и БНТ, народът на Шипка показа, че тачи националния си празник и освободителите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475370
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930