Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2016 14:02 - Евроатлантическият разстрел на България
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 5494 Коментари: 13 Гласове:
17

Последна промяна: 15.01.2016 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            „Никой не е пророк в собствената си страна”е една от християнските, религиозни сентенции, за това не вярвайте на мене, четете, слушайте и анализирайте, представителите на родните партии ! Те ще ви кажат всичко, по- подробно, чрез критиката си един към друг ! Въпроса не е в развитието на новия задаващ се вот на недоверие, който започна от протестите за винетките, сланината, ракията... и прерасна във вот на недоверие към всичко ! Същината на нещата са скрити в пълното изясняване, осветяване и разкриване на виновните, за нерадостния и тежък живот ! Кой създава омразата, безпътицата, ожесточението, пошлостта, опростачването и унищожението на народ и държава !? Кой е напълно безнаказан и защитен от Конституцията !? Кой направи България за 26 години колониална, подчинена, бедна държава и подложи българите на страдания и геноцид !? Кой, как и защо ни разделя етнически, племенно и социално, така че 50% от останалите тук хора, да живеят като животни под прага на бедността !? Не ви ли приличат водачите на българските партии на тези вождове :

image

            Българската държавност беше „елегантно” ликвидирана, кой го допусна и съдействува за това, не ги забравяйте, това са всички политически партии на прехода без изключения,  зад които някои мародери станаха приказно богати, възползуваха се от мафиотската страна на т.н. представителна, партийна демокрация ! Те, които днес за срам и смях пред целия свят, са в над 50 партии коалирано представени в НС !? Те, малката, многопартийна група съвременни еничари, които без да ни питат, ни набутаха в НАТО и ЕС, подчиниха ни евроатлантически, тъпо ни глобализираха, обслужвайки  геостратегически, милитаристични, чужди интереси и продадоха българите и България ! Те не се срамуват и разкайват за действията си, обратното –гордеят се с тях !? Отново гласуваха с ДА, за продажбата и на българското небе !? Четете, безплатно е, но моля и мислете :
www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/01/14/2685566_chujdi_samoleti_shte_mogat_da_ohraniavat_vuzdushnoto/
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/10/02/kratko-rykovodstvo-za-unishtojenie-na-dyrjava.1155115
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/01/25/imame-li-dyrjava.1332946

           Днес битката е за предсрочни избори, опростачения и манипулиран народ, пак няма да разбере, че това не решава нито един български проблем ! Пак ще тръгне в ръце с единствената бюлетинка ДА, за да избира по-малкото зло, мислейки че участвува в някакъв „демократичен” процес, зависещ от неговия манипулиран глас !? Решават се само партийно- мафиотски такива, защото нито една партия не може да промени нищо съществено, без пълната ликвидация на т.н. обществен модел и строй, защото практически държавата има външно, користно управление !!!!

image

           Даже и този самоизмислен, харизматичен бог, имунизиран против съчувствие, чест и достойнство, се накъка яко и сега маже !
           Изход има, но за него е нужен интелект, решителност и себеотрицание ! Забрана на политическите партии, пряка демокрация с мажоритарен вот за всички управленски нива ! Излизане от НАТО и ЕС още преди техния разпад ! Право на оръжие, задължително военно обучение и задължение за мъже и жени, организация на отбраната подобно на Швейцария ! Сигурно ще бъде трудно, няма да има изобилие в магазините, обратното ще има ембарго, но това е единствения верен път за възстановяване на Родината ! Другото е бавна агония, ликвидация, изтребление и унищожение, набутване в резервати, което се върши със страшни темпове и усърдие !


image

          Един от бъдещите резервати, в който на туристите ще се показва автентичен, български фолклор, нестинарство, а екскурзоводите ще разказват увлекателно за изчезналата българска нация и култура !
          Вслушайте се в думите на този марш, за геноцид и предателство няма прошка и давност ! Смъртта за Отечеството е върховна чест и достойнство, заслужава си неизмеримо повече от евроатлантическото вегетиране !






Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Ето още една прясна илюстрация на казаното:
15.01.2016 18:43
Гербистката министърка на енергетиката - счетоводителката Теменужка каза: "Около 30% от населението на България попада в групата на уязвимите потребители и по тази причина е нужна методология за защита при пълната либерализация на електроенергийния пазар"
Преведено на български език това означава: Повече от 30% от хората няма да могат да си плащат сметките за ток и трябва да получават унизителни помощи и подаяния ! Те са точно тези, които с лишения и труд, построиха АЕЦ Козлодуй и българската енергетика с днешна цена на киловат под 5 стотинки ! Т.н. либерализация на електроенергийния пазар означава повишаване на цената, защото освен ЕРП -тата се въвежда още един гладен, евроатлантически лапач - либерален посредник !? Същевременно има идеално решение, приложено в много държави - пълно одържавяване на този стратегически сектор и единствен собственик - България !!!!! Т.н. либерализация, отдаване в нечисти частни ръце, става по нареждане на ЕС, а нашите партийни управници го приемат с удоволствие, както леките жени приемат безразборния секс !?
Не съм в състояние да разбера, що за животно и изрод трябва да си, когато вървиш срещу народа си, когато се кефиш от унищожението и унижението му !?
цитирай
2. danielita - Моето уважение, Дедензе, към всичко, което пишеш!
15.01.2016 19:58
Но само с писане няма да стане. Народът не знае какво да прави. Трябва нов Левски да ходи по градове и села и да разяснява твоята платформа и да събира подписка за Велико Народно Събрание, забрана на партиите, нов избирателен закон и т.н.
според мен ти трябва да напишеш в един постинг какво трябва да се направи и да го публикуваш навсякаде кадето може. Трябва да обявиш също че търсиш съмишленици, готови да събират подписи и разясняват идеите ти. народът е узрял но няма политическа култура. А аз съм много далече и много непозната за да помогна. Трябват ти популярни личности, търси ги. Ето Слави Трифонов например използва 2 точки от твоята платформа, трябваше да се свържеш с него и с всеки друг, който изповядва някои от твоите идеи. Жив и здрав!
цитирай
3. dedenze - Ех скъпа danielita !
15.01.2016 21:05
Явно си много далече, ако се роди нов Левски и тръгне по градове и села, рискува да бъде премазан на пешеходна пътека, обран за 20 лева, бит и убит без особена причина! Идеите не са само мои, те са идеи на по-голямата част от българите попаднали в глобалния, мултикултурален капан ! Личността която предлагаш- Трифонов е добре платен, хитър шоумен, работещ в американска телевизия и освен за създаване на популярност и имидж, не го бива за народни дела, не прави и партия, камо ли да участвува в управлението ! Той не е против партийната представителна демокрация, НАТО и ЕС, престъпната Конституция, плеяда юристи му пазят задника ! Положителното е, че в неговото шоу има много сатира и истини важни за хората ! Има патриотични организации, но не са достатъчно активни, контролират ги яко! Днес словото не е свободно, могат лесно да те ликвидират и набутат в затвоера, само заради по -предното изречение ! Благодаря за пожеланията, независимо от здравето и възрастта, в революционната ситуация ще бъда на барикадите и в борбата за българското, с чест ще си найда гроба !
цитирай
4. kvg55 - Написаното има смисъл. Ще го про...
15.01.2016 22:06
Написаното има смисъл. Ще го прочете един, втори, ще се замислят, постепенно ще прозрат истината. Това ще става бавно и продължително, но заблудата ни е дълбока. След като народът и времето не са родили нов Левски, значи все още няма нужда от такава личност. А може би той вече се е родил, но още не са създадени условията за да се прояви. Засега в България нищо не може да се случи, преди да се е случило в някоя от водещите страни в Европейския съюз.
цитирай
5. dedenze - Поддържам добрия анализ kvg55 !
15.01.2016 22:21
По- добре малко песимизъм, отколкото дебилен, позитивен идиотизъм ! Бих добавил, че тези въпроси бързо би решило и ускорило всяко природно бедствие за което хората нямат готовност, не дай Боже да се случи, но историята доказва действието на подобна обединяваща сила ! Тук в България бедствието вече е дошло !
цитирай
6. mileidi46 - Народа трябва да е на площада с, , ...
16.01.2016 02:10
Народа трябва да е на площада с ,,кирки камъне и дърве"както на Шипка са се били нашите герои,а не да мрънка зад компа ,деденце...
Народа трябва да отмъсти на тези самозабравили се лумпени,дето му отнеха достойнството и хляба...
Условията няма да се появят от месията,ако не ги създадем...
Смели сме само,когато плюеме някого,а е дошло време сами да се ,,самоплювнеме" в лицето...От народа всичко зависи..знаеш,че винаги съм го казвала.
няма друг такъв робски манталитет по света,както българският..
Жалко.
цитирай
7. dedenze - Вярни констатации mileidi46!
16.01.2016 02:32
Вярвам, че и това ще стане някой ден, условията бързо назряват ! Не знам дали знаеш, но българската полиция е над 80000 въоръжени мъже ( три пъти повече от армията ), като защитава и обслужва, само интересите на властвуващите, не е неутрална ! Така че с кирки, камъни и дърве не става ! Не трябва да забравяме, че цвета на нацията, решителните и активни хора, бяха изгонени икономически и с безработица - над 2,5 милиона души !!!! Днес повече от всякога е нужна идейна и обединяваща организация, даже и партия, с платформата на Атака , но без Сидеров и нацизма, с ясно желание за промяна на Конституцията и строя с пряка демокрация, партийната, представителна "демокрация" се провали напълно и окончателно !
цитирай
8. appen13 - Трябва да се създаде "Политически фронт за НАЦИОНАЛНО ОСВОБОЖДЕНИЕ на България"
16.01.2016 12:56
dedenze написа:
Вярвам, че и това ще стане някой ден, условията бързо назряват ! Не знам дали знаеш, но българската полиция е над 80000 въоръжени мъже ( три пъти повече от армията ), като защитава и обслужва, само интересите на властвуващите, не е неутрална ! Така че с кирки, камъни и дърве не става ! Не трябва да забравяме, че цвета на нацията, решителните и активни хора, бяха изгонени икономически и с безработица - над 2,5 милиона души !!!! Днес повече от всякога е нужна идейна и обединяваща организация, даже и партия, с платформата на Атака , но без Сидеров и нацизма, с ясно желание за промяна на Конституцията и строя с пряка демокрация, партийната, представителна "демокрация" се провали напълно и окончателно !

В момента НЯМА държава "България" !
Има евро-германско КОЛОНИАЛНО ГАУ "България", отдадено за доразграбване от Берлин и Брюксел на една НАЕМНА ТУЗЕМНА ОКУПАЦИОННА АДМИНИСТРАЦИЯ рекрутирана от Герб- МУТРИ и МУТРЕСИ, и подкрепяна и ЛЕГИТИМИРАНА от БСП, АБВ, "Патриотичния фронт" и т.н.
цитирай
9. dedenze - Без съмнение трябва appen13 !
16.01.2016 13:33
За това първо са нужни по-млади и активни родолюбци ! След това е нужна идейна платформа, като база може да е тази на Атака, но без излишен нацизъм, религии и етносни вражди, с ясно желание за промяна на Конституцията и отхвърляне на неолибералния модел, чрез пряка демокрация ! Волен Сидеров е нарцистично облъчен, подобно на Борисов, той счита, че ако спечели изборите, ще реши чрез партия проблемите, затова не е подходящ за дело, което засяга и променя изцяло държавното устройство и изхвърля партиите от живота ни ! После е нужна организация със заклети членове, събиращи се за броени часове, готови на всичко за "националното освобождение", проверени чрез митинги и конкретни задачи !Това трябва да е дело на всички българи, с българско самоопределение и съзнание, обединени в името на България ! Днес това послание, трябва да стигне до всички родолюбци, без разлика във възраст, религия и етнос ! Подробно да се обясни на по- необразованите с достъпен език и средства ! В десетки постинги съм описал как и какво да стане, разпостранявайте, публикувайте от ваше име, нямам никакви материални и авторски претенции ! Стар и болнав съм за да водя, не са ми нужни пари, живея скромно, но стрелям все още точно и предпочитам да умра за кауза България, а не в леглото !
цитирай
10. vitalian4v - Просвета!
16.01.2016 14:56
Въздигането на народа и страната ще дойде единствено чрез просвещение и проповядване на национализъм още от най-ранна възраст!
От човек на човек,организация между хората,народна организация за просвещение на заспалата ни нация!
Когато един народ ползва патриотизма си за просперитет и е просветен,то тогава има величие и благоденствие!
Първо народа да се осъзнае и когато цялата нация е готова-ще вземе властта,и тя ще бъде такава каквато трябва да е-народна-депутатите са представители на народа,следователно изпълнители на неговата воля,негови слуги!
Глас народен-глас Божи!
цитирай
11. dedenze - Правилно, това е теорията vitalian4v, но практиката е съвсем друга !
16.01.2016 15:33
Защото това не е възможно в държава управлявана, евроатлантически отвън ! Глобализма и мултикултурализма ни забранява да проявяваме патриотизъм и национализъм ! Отворете учебниците по история, география... и ще се хванете за главата от изопачаването на историческите и човешки истини ! Разчита се в рамките на 1-2 поколения, мозъка на българите да бъде напълно промит да нямат род, език и култура ...! Децата в 4-5 клас вече не знаят кой е Ботев, Левски... !?
цитирай
12. pvdaskalov - * ! *
19.01.2016 18:56
"Не съм в състояние да разбера, що за животно и изрод трябва да си, когато вървиш срещу народа си, когато се кефиш от унищожението и унижението му !?"
Ако ги попиташ, Деденце, що тъй, те ще ти кажат "Ами, навсякъде е така: партиите се боричкат, а бизнесът и народът крепят бюджета."
Но тъкмо партиите съсипаха бизнеса - производство и пазари, както и платежоспособността на народа. Тъкмо те, борейки се кой да вземе властта (Знаем защо!), всъщност провалят държавата.
Значи опираме до необходимостта от най-строги закони и спазването им срещу бездействието, саботажа и междупартийните борби, допускани с користни цели.
Абе, господа властимащи, ако сте на фронтовата линия да защитавате границите на България, пак ли ще се групирате по партийна принадлежност? И на фронта ли ще спорите кой е по-по?!
Я кажете, господа управляващи, при какви условия получаваме европейски помощи и ако решим да излезем от ЕС, какво ще се случи. Ще трябва ли да връщаме полученото до тук?
Деденце, чудни са твоите постинги, продължавай, но мисля, че нещата са непоправими. Всички тези борци за власт ще се обединят, ако бъдат застрашени от отстраняване, но дотолкова и дотогава, докато им се размине бурята.
Винаги твой
П и е р
цитирай
13. dedenze - Благодаря за добрия и верен коментар Пиер !
19.01.2016 21:06
Докъто продажните ни политиците имат финансовата подкрепа отвън, все така ще е ! Когато я загубят ще хукнат да търсят нови "стратегически " партньори с букетчета в ръце, на които да се слагат сервилно и недостойно, продавайки българите и Родината си ! Да си жив и здрав !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467385
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031