Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2015 13:30 - Народните будители и приспиватели
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 4459 Коментари: 10 Гласове:
12

Последна промяна: 02.11.2015 00:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           През 1922 г . се въвежда като официален празник, като в прокламацията подписана от Цар Борис ІІІ се казва : „Нека Денят на св. Йоан Рилски да се превърне в Ден на народните будители, в празник на големите българи, за да събуди у младите здрав смисъл за съществуването и интерес към дейците на миналото ни.“ В историята на другите народи няма такъв празник, той визира сънно състояние, от което някой трябва да ни буди!? Народният сън, с въвеждане на реформените актове в турската империя става непробуден! Налага се някой да го буди настойчиво, срещайки нежелание, предателство и животинско доволство! Българинът получава права близки до тези на турското население – право на собственост, търговска дейност, свободно придвижване, притежание на оръжие, образование тук и по света, един данък – десятък, училища на роден език, религиозна независимост и пр.... До днес има много хора, които казват, че е нямало робство, че сме били значително по- добре !? Не се отчитат вековете преди реформите, когато българите са били третирани напълно като роби, продавани на тържища, убивани и насилвани, помохамеданчвани... ! Доброто познаване на историята, дава обяснение за нуждата да празнуваме, зачитаме този празник, просветителите и хората почитани от него, защото те са дали живота и всички сили за да съхранят българското, културата, християнството, изглежда е било напразно...!?
           Днес българите пак не са свободни и независими, те имат единствената, пълна свобода да напуснат България и да продадат имуществото си на безценица ! Три милиона вече го направиха, прокудени икономически от безаботица и безпътица! За останалите тук недъгави, болни, стари, необразовани, племенни общности се навъдиха нови, продажни, партийни еничари и водачи! С методично, финансово, външно ръководство, те си изградиха непробиваема държавна, законова и медийна система, която ежедневно опростачва и приспива останалите тук българи! Всичко българско се подменя методично и унищожава с упоритост и бързина, тъпия Хелуин и не само той, заместиха българските празници, както и този на будителите ! Даже странният „учен”, доктор хонорис кауза, футболиста Стоичков се включи в това!?

imageimage

          Интересно по какви програми, днес в българските училища организирано се правят маски, изучават се „цивилизационните” ненормалности на Хелуин, даже в чуждите търговски вериги, превзели родната търговия, се предлагат тикви от Испания с цена над 5лв./кг. !? В това време народа приспивно гледа турски, сърцераздирателни сериали, зомбирано в унес, транс и инерция, гласува за новите партийни величия! Истинските, народни будители биха се обърнали в гроба ! "Народе ????" Той си спинка мързеливо и чака новите освободители, будители и "загрижени"овчари !?

image

          Много хора твърдят че няма предсмъртно писмо, оставено като послание от дякон Левски. Даже и да е така, този който е обобщил казаното от него е извършил добро дело, защото ако действително имаше подобно писмо, ако е имал такава възможност, Апостола на свободата щеше да го напише гарантирано ! Не спете хора, остава ви малко до края на българското, да го проспите не бива!

image

          Ех Апостоле ..., имало е образовани, добре подготвени, радушно възприемани за българи, като твоя палач и бъдещ управник хаджи Иванчо Хаджипенчович, вълци скрити в овчи кожи, техното генетично наследство днес управлява България ! Прости ни, че го допуснахме !






Гласувай:
12



1. injir - Целенасочено е унищожението. Д...
02.11.2015 10:03
Целенасочено е унищожението. Докато някоя капка не прелее чашата...
цитирай
2. dedenze - Изглежда българската чаша е бъчва injir!?
02.11.2015 11:07
Трябва бедствен потоп за да прелее! Всичко се дължи на надеждата за включване в мафията, разпределението на баницата, келепира и далаверата ! Столетия са ни разделяли, карали да се самоизбиваме и унищожаваме ! Днес е същото !
цитирай
3. zaw12929 - Поздравление за актуалния мате...
03.11.2015 20:39
Поздравление за актуалния материал: ПРЕДЛАГАМ:
Закон да постанови налагането на Хелоуин и други американски „празници“ в България за престъпление. Ценностите на Запада са шокиращи, добре замислени продукти за отлъчване от Бог превръщане хората в бездуховна маса, готова днес да облече маска на сатана, а утре да сее истинско зло без никакъв жал и съвест.

Малко известно е, че до 50-те години на ХХ век празник Хелоуин в САЩ не е отбелязван и е въведен чрез медиите (филми, телевизия и тн.) с рекламиране и манипулиране на обществото. Това е празникът с който САЩ рушат религиите, защото е ден на дявола, на злото, на магьосничеството. Пренесен в Америка от магьосниците и е разпространен от окултисти, като поне привидно е успял да се превърне в светски празник, на който зарибяват децата и младежите, за да може по този начин те да съгрешат към Бог За хората, които не са ориентирани и не са наясно с духовната страна на нещата и няма кой да им ги обясни, Халоуин изглежда просто като един карнавал, но за съжаление положението е доста сериозно. Децата и младежи са въвлечени в честването на Хелоуин не поради друго, но поради незнание, както е писано: "Народът Ми загива от липса на знание. подлъгани от неразумни хора да участвате в подобна глупост посветена на демоните, винаги можете да застанете пред Господ, да се покаете и да искате Той да ви прости и да ви ръководи, за да не съгрешавате пред Него.

В САЩ Хелоуин става повод да се създаде Църква на сатаната наречена още Църквата на Уика от Антон ЛаВей през 1966 г.: ритуално си обръсва главата на валпургиевата нощ и я обявява за ден първи, година първа. През 1969 г. ЛаВей издава и Сатаниската библия, определяща за най-важен сатанински празник Хелоуин.

Който се склони да работи за налагането на Хелоуин или го чества- работи за каузата на сатаната, срещу Бог. Умишлено с наближаването на Хелоуин в англоезичния свят медиите започват промиването на мозъци с интервюта по списания, вестници и телевизия с вещери и вещици, които обясняват, че "хората имали грешна представа за вещерството и колко е хубав този празник". През втората половина на 90-те започва масирана реклама на вещерството с филми и дори се стига до това да пуснат на пазара тинейджърски шампоани с реклами правени от вещици.
цитирай
4. zaw12929 - ИМЕННО ПЛАТЕНИТЕ ГРАНТОВЕ ОТ &q...
03.11.2015 20:52
ИМЕННО ПЛАТЕНИТЕ ГРАНТОВЕ ОТ "Америка за България" в медиите в
медийната система, ежедневно опростачва и приспива останалите тук българи! Всичко българско се подменя методично и унищожава с упоритост и бързина, тъпия Хелуин и не само той, заместиха българските празници, както и този на будителите , който в медиите се рекламира с всякакви материали. Докога ще търпим това явление?!
цитирай
5. dedenze - Благодаря за коментара zaw12929 !
04.11.2015 16:13
Тези сатанински и други гнусотии, се въвеждат от нашите продажни партии ! Те докъто властвуват, никога няма да спрат това опростачване, промиване на мозъци и манипулиране! Още по- малко ще изготвят и приемат закон против т.н. евроатлантически "ценности" ! Единствен изход е да създаваме народно опълчение !
цитирай
6. pvdaskalov - * ! *
04.11.2015 17:53
"С методично, финансово, външно ръководство, те си изградиха непробиваема държавна, законова и медийна система, която ежедневно опростачва и приспива останалите тук българи!"
Едва ли може да се каже по точно и ясно!
Поздрави, Деденце!
П и е р
цитирай
7. elcho - Извинете ме,че плача докато пиша този коментар.
04.11.2015 23:43
Ние сме толкова смачкан Народ,че докато вие пишете на " Кирилица ",аз пиша само на Български език !!!
цитирай
8. dedenze - Благодаря приятелю Пиер !
05.11.2015 00:55
Да си жив и здрав и още много години да четем постингите ти !
цитирай
9. dedenze - Няма за какво да се извиняваш elcho!
05.11.2015 00:59
Докъто писах и аз отроних няколко сълзи! Мнозина твърдят, че българите имаме мисия, която скоро ще се осъществи, може би първо трябва да се очистим от политическите, ръководни боклуци !
цитирай
10. elcho - Аз съм монархист,
06.11.2015 08:35
защото не ме е срам, че съм имал велики Канове и Царе от които сме давали кръв и на други народи.Защото аз си намерих пра-пра подителите си и техните родове, а Германците още си търсят своите. Защото още търся монархия по целия Атлас, която да живее зле, но немога да открия такава, дори и в най затънтените кътчета по света. Но човек неможе да си избира родината и затова съм тук при Вас, но не очаквайте политически коментар от мен, защото няма да направя такъв, защото всички млади хора днес знаят, че ние произлизаме от Бойко Борисив и неговият Род.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3483055
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930