Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2015 14:28 - Възможен ли е нов Народен съд ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 4678 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 13.02.2015 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Мнозина, угнетени българи си задават този въпрос, а други, бардове, участници в геноцида и ликвидацията на България, тръпнат в очакване, подгонени от кошмари и шубе ! Трети с нетърпение очакват, някои лидери да умрат и да им прехвърлят цялата вина, по стара, българска схема!? Веднага искам да ги успокоя, Народен съд няма да има, нямаше да има и след ВСВ, ако победителите не бяха взели правилното решение, за световен съд над националсоциализма и хитлеризма, заличаването му от Земята! Странно е днешното твърдение, че в България не е имало фашизъм, още по- странен е опита за реабилитация на редица осъдени, видни хитлеристи, като Богдан Филов например!? Даже през 2009 г. има предложение за именуване на улица в София на негово име !? Явно българите имат къса, или въобще нямат историческа памет!? Забравят, че „великия учен, археолог” Филов е член на германската националсоциалистическа партия, ревностен радетел за включване на България на страната на нацистка Германия, създател и вносител на Закона за защита на нацията, обявил война на Великобритания и САЩ !? Какъв добър и "гениален" човек, учен, който малко се объркал в политиката и набутал държавата в нова катастрофа !? Де да беше само той, голяма част от имената им, тихичко са реабилитирани и изписани в мемориала на жертвите на комунизма! Дано българина разбере, че влизайки в политиката носи голяма, лична отговорност, защото решава бъдещето и живота на народа си ,  че рано или късно ще му бъде потърсена сметка ! ! ! Явно нацизма и националсоциализма, не се възраждат само в Украйна, те се разрастват и вирусите им пълзят навсякъде, което показва, че далеч не са изкоренени завинаги ! Народните съдилища не са си свършили добре работата, имало е прошка и снисхождение!?

image

 Така се стига днес до това !

 

 imageimage

 imageimage

 

          Българина обича да разчиства сметки, да прави помени, но услужливо, за силните на деня, не по чиста съвест и за обективната, историческа реалност! Забравя жертвите на монархофашизма, Септемврийското въстание, на Закона за защита на нацията, ПСВ, ВСВ и пр....
http://dedenze.blog.bg/novini/2015/02/01/kolko-i-koi-sa-jertvite-koito-pochitame.1334736
           Днес напълно са назрели условия за Народен съд над виновниците за най- голямата и мащабна - Трета национална катастрофа ! Част от параметрите са следните : Четирикратно увеличение на лихвените, държавни дългове, отрицателен, търговски баланс! Пълна ликвидация на българската промишленост и селско стопанство ! Икономически изгонени от територията на страната, чрез безработица и обедняване над 30% от българите! 50% от останалите тук са под прага на бедността ! Ликвидация на печалившите държавни производства във всички сфери! Унищожение на оръжия и закупуване на нови, влизане в НАТО! Разпродажба на безценица на чужденци, олигарси и ликвидация на важни  държавни, структури и фирми –Всички държавни банки,  БГА Балкан,  БТК, Булгартабак, Кремиковци, фармацевтика,битова химия, козметика, лека промишленост, рудодобив, електропроизводство и разпределение, медии, телекомуникации, търговия...! Затваряне на 1-4 реактори в АЕЦ Козлодуй, спиране строежа на АЕЦ Белене, газопровода Южен поток.... С дни може да се пише и добавя! Знаят се и имената на главните виновници, уж скрити зад партиите и защитени от престъпната Конституция и законите!
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/01/25/imame-li-dyrjava.1332946

          Да се върнем към тезата за предстоящ Народен съд !? Огромни, основателни причини има предостатъчно за подобен съд, но реално няма кой да повдигне обвинения и проведе такъв процес, защото т.н. три власти, у нас не са независими! Те са една и съща страна, участници в политическите, партиини мафии! Нашата най-нова история, поразително прилича на историята на САЩ, при първоначалното формиране на капитала, даже и методите и способите са едни и същи !? Това, което българската политическа класа пропуска от историята на САЩ е, че когато няма правосъдие, се появява „закона на Линч” ! Елементи от това обществено правосъдие са включени и днес в американската, съдебна система, чрез съдебните заседатели и тяхното решение ! Доста знакови, престъпни фигури на прехода, тук в България бяха линчувани, извършителите – неизвестни хора от народа ! Гладът, безработицата, безпътицата, унижението, огромната диференциация между бедни и богати, са лош съветник и водят до практическо формиране на народно правосъдие! Явно тази практика ще продължи , ще се разраства, тя е нужна пропорционално на престъпленията и предателствата на политическата класа !

image

 

 

             Използуваните укрития -партия, „наредиха ни от ЕС и НАТО”, „не знаехме”, са комуфлажни, смешни и недостатъчни, затова всеки политик и престъпник, трябва отлично да разбере, че лично отговаря за действията и бездействията си! С поемане на пост и политически ангажимент, вашата отговорност е неограничена, вече сте призовани в Народния съд, там не се търсят доказателства описани в закона, често моралните са достатъчни,  ако не днес, утре ще бъдете съдени задължително! Изхода на делото, зависи от вас и вашите действия !

 

image

Българската "Темида" не може да извърши Народен съд, но тези и без СДС, определено могат !

image



Гласувай:
7



1. dedenze - Пояснение : Тук се е появил т.н. германски тигър и освен минуса е омърсил постинга!
12.02.2015 18:18
Той определено е неонацист, опитващ се да реабилитира хитлеристка Германия, като много други за които пак е нужен международен съд! Има доста фенове в блог.бг и явно не е добре ментално, но в димутрацията се класира добре !
цитирай
2. mileidi46 - Точно!
12.02.2015 18:27
dedenze написа:
Той определено е неонацист, опитващ се да реабилитира хитлеристка Германия, като много други за които пак е нужен международен съд! Има доста фенове в блог.бг и явно не е добре ментално, но в димутрацията се класира добре !

Този е германски тигър,колкото аз съм кондолиза райс..(малките букФи са метафора:))
цитирай
3. dedenze - За хората които се интересуват от истинската история и ролята на САЩ във ВСВ!
13.02.2015 12:45
В САЩ, едва ли е имало "Народен съд" , нямало е националсоциалисти !? Но САЩ са зловещо, пряко замесени на страната на Хитлер с финансии, фирми, технологии и търговия, прочетете тук:
http://alternative0pinion.blogspot.com/2012/07/03.html
Сега остава да направите връзката с новите войни на САЩ, интересите в Украйна и фашизма !? С убежището на много нацисти дадено от САЩ, след ВСВ и тяхната отплата за гостоприемството- първата ядрена бомба !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481432
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930