Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 14:56 - Всяко зло за добро ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 2789 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 25.07.2014 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

         Ползувайки тази робска, българска утеха, осъмнахме с правителство в оставка и предстоящо разпускане на НС. Летния сезон е в разгара си и „свръхуморените” депутати се нуждаят от многомесечна почивка, не че не бяха до сега в платена такава, разликата е, че тази ще бъде официална и узаконена надлежно! Нещо подобно на пир по време на чума и прехвърляне на партийните отговорности от единия в другия крачол!? Когато загиват хиляди граждани, обявяват се мобилизации и санкции между основните световни сили, ние хитро приложихме стратегията на храсталака и роба – да се снишим, докато бурята отмине! Днес се приложи и друга щтраусова хватка, служебното правителство не може да взема политически решения и реално няма  НС пълномощно да обявава война! След инструктажа на Б.Борисов и Цв. Цветанов в САЩ и ЕС, странното им неадекватно поведение, се остава с убеждението, че освен икономическите предстоят и военни действия!? Икономическите конфликти станаха политически и милиони хора твърдят, че сме пред прага на нова, световна война!? Нужно е, точно да се отчете факта, че България трябва да бъде принудително русофобски настроена до ксенофобия, използуват се всички средства, независимо че съвременна Русия няма нищо общо с комунизма и социализма, а споровете, апетитите са чисто икономически и териториални!  Три конфликта ни засягат пряко икономически и политически – неустойките и  изграждането на АЕЦ Белене, 7 блок на АЕЦ Козлодуй, спиране изграждането на газопровода Южен поток и войната в Украйна! Партия ГЕРБ и назначения от тях Президент директно като папагали повтарят официалното становище на САЩ и част от зависимия атлантически ЕС! Никой не се замисля и не анализира какви са българските интереси и необходимости! Резултатите не закъсняват – отлива на руски и украински туристи са най- малката, нищожна загуба в сравнение с другите морални, исторически, етнически, религиозни, кредитни, бизнес и финансови трагедии свързани с това! Мнозинството българи ясно виждат и оценяват тази гибелна за България политика, с основание губят доверието си в партии, държавни органи и институции! Констатира се явен, официален опит за реставрация и реабилитация  на хитлерофашизма у нас, като последен, пресен пример е наглия опит за възвеличаване и героизиране на Богдан Филов от екрана на БНТ !? Видите ли той бил добър учен, ама "малко" недалновиден политик- фашист, националсоциалист, личен фен и страстен привърженик на Хитлер и германската политика, осъден незаслужено!? Сега предстои паметник и название на улица, булевард, площад, град на негово име ? Една дума не се споменава, че това е човека радетел, официално подписал присъединяването ни към Тристранния пак (Рим-Берлин-Токио), вносител на Закона за защита на нацията ( по който со избити и депортирани хиляди евреи и българи), обявил война на 13.12.1941г. на САЩ и Великобритания (в резултат на което следват бомбандировки и хиляди мирни жертви)....
            Всичките тези неща се извършват от днешните политически партии без изключение, то бива угодничество и гъзомиярство, но днешното е чисто предателство и опит за прекрояване на историята и то не само с особата на Богдан Филов! В интерес на истината само партия АТАКА се опитва да назове нещата с истинските имена, но нарцисизма и налудничавите изцепки на лидера им, я хвърлят в познатата от историята несъстоятелност на националсоциализма!  Никой не пита обикновените хора за тяхното мнение и отношение по тези въпроси, така както не питаха за влизането ни в НАТО и ЕС. България е разделена, шепа хора формирали еничарска, продажна, политическа класа издевателствуват над изконните български ценности, религия и традиции! Те определено са малцинство, но с външна финансова и методична помощ, унищожават България вече 25 години, те даже не са и фашисти, защото тази идеология поставя общия интерес и цели над личните, те просто са предатели и продажници за лична облага! Утре предстои Ботев и Левски да бъдат обявени за терористи, гей браковете, хомосексуализма, проституцията, педофилията да бъдат легализирани и защитени със закон, да участвуваме във война с Русия ....! Политически, цинично ухилени ни поясняват, че друг път няма, че се грижат за нас и ако не ни изнася да имигрираме!? Всеки се пита, какво може да направим, да гласуваме ли за по-малкото зло и докога !? Това не е решение, най- добре е да бойкотираме предстоящите избори, защото ни е писнало да гласуваме за тъпи, продажни, партийни листи само с ДА!
          Пътят е ВНС, нова Конституция за независима държава с пряка демокрация, мажоритарни избори с нови избирателни райони и правила !

 


imageimage
image






Гласувай:
11



1. alchemist - Малко история на вересия...
24.07.2014 16:22
Крайно време е, много блогери да разберат, че Русия няма нищо общо с комунизма и никога не е имала. Ако американските банкери и германците не бяха съдействали(главно финансово) нямаше да има болшевишка(престъпна) "революция" на(д) пролетариата, нямаше да има комунизъм и милиони жертви. Който се пише комунист трябва много да обича Англия и Германия, че и "Капиталът" е писан от германец, а не от руснак ;) Руският народ, а изобщо и източноевропейците(без католическите страни) са изобщо лика-прилика - главно в робията си; винаги са били яхани от престъпници - без значение от политически цветове.
цитирай
2. dedenze - Благодаря alchemist !
24.07.2014 16:39
Поддържам това което си написал, в много мои постинги и аз съм го казал по един или друг начин! Податливостта на източно- православните, славянски народи, склонността към доверие и робия се дължи и на факта, че теоретичния комунизъм е близък до добродетелите заложени в нашата религия....
цитирай
3. germantiger - Питам моя бивш добър познат - алхемиста
24.07.2014 19:17
Ония убийци по лагерите или изнасилвачите на европа (източна) или тия дето ни учеха на руски език задължително и които извратиха историята ни - РУСНАЦИТЕ, те всички ли бяха германци и англичани?!

Тези които разстрелваха, тези които продължиха руската империя под комунистическа маска - тези всички неруснаци ли бяха?
цитирай
4. dedenze - Германски тигре в моите постинги си крайно нежелан !
24.07.2014 20:40
Не те изтривам за да могат и други читатели да се запознаят с глупостите които пишеш ! Руснаците не са ни учили на руски език, ние учехме различията в термините защото имаше богата руска, художествена и техническа литература в книжарниците! Що се отнася до руския език, той фактически е български даден от българите на руснаците преди векове !
Що се отнася до разстрелите, други народи са убивали и днес убиват безнаказано значително повече от руснаците, дрег е въпроса когато защитават Родината си, там милост няма за никого! Но ти нямаш Родина затова е трудно да ти се обясни! Не пиши повече, ще бъдеш изтрит !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474320
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930