Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 16:49 - Женският модификатор
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.06.2013 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Този разказ е продължение на:

http://dedenze.blog.bg/drugi/2013/06/05/zemnata-ferma.1117449


           М1Х5 не вярваше, че протонната вана против отрицателни емоции, може да бъде толкова ефективна. Беше в презряла възраст от над 400 земни години, познаваше и знаеше почти всичко, със степен на секретност 11, от 12 възможни. Последната беше само за старшите дизайнери и охраната на императора.  Колосите живееха от 300 до 900 години и това зависеше от йерархията в обществото и основно от храната и напитките, които можеха да си позволят. Модификаторите, чиято основна задача беше създаването на ферми и отглеждането на качествена храна, бяха привилегировани, защото безплатно изпробваха и окачествяваха храната, като понякога опитваха неща, които и Императорския двор не беше вкусвал! Тази привилегия изискваше уникални знания, възможности и тежка, напрегната, отговорна работа, малка награда за всичко това е дълголетието, ако не те анихилират до тогава. Йерархията подобна на кастовите общества, не разрешаваше на колос с по- нисш ранг да се жалва, занимава и оплаква на друг, освен на прекия си началник. Неговия бог беше старши дизайнер Риго ІV и живота му принадлежеше изцяло, среща с по- висока инстанция, можеше да стане само със съгласието и участието му. Като старши модификатор, той също имаше хиляди подчинени за които беше превъзходителство и единствен бог. Според правилата, женския, младши модификатор бе допуснат точно в указаното време, падна в свръхпочтителна поза и тихо, но ясно, изрече:
         - М13М17 на вашите услуги, ваше превъзходителство - индикацията се съобщаваше устно само от уважение, защото автоматично се генерираше и запаметяваше директно в зрителната матрица на всеки колос.
        - Разрешавам този разговор да бъде свободен, без етикет и приоритети малката. – М1Х5 се приближи и бързо инжектира целестин, който сваляше волевата и умствена съпротива. Знаеше, че може да чуе неприятни и забранени неща, но го интересуваха само истинните, неподправени ценности изпълващи мозъка на модификатора.
         - Аз не съм и помисляла да ви лъжа, но вашето решение винаги е най – правилно – разтреперано каза „малката” само на 150 земни години. Целестина действуваше, зашото се изправи без да иска разрешение,  скромно приседна край малка масичка и сама си наля сок от плодов букет.
        - Разкажи за еманациите от души, загинали щастливи в състояние на оргазъм, това което не можеш да споделиш, според официалния протокол !
        - Дълго е, да включа ли синтезатора на мисли ? – М1Х5 неодобрително кимна, колосаната бързо схвана и добави – Да, той винаги оставя достатъчно, контролни следи! След първите дегустации, лесно констатирахме причината, щастието е напълно илюзорно, подобно на наркотик и се предизвиква от опиянение с въглероден диоксид. Диоксида после сублимира в атмосферата и остава плътна, духовна субстанция, без следи от наркотични вещества. Допълнително съм сигурна, че сексуалното удоволствие на човеците, в значителна степен превъзхожда това, което ние познаваме от филмите и мозъчното въздейстиве !? Силата на изживяването придава рядък, неповторим вкус и води до определено пристрастяване. Донесла съм ви малка мостра за да се убедите сам !
         - Пристрастяване ? Оценяваш ли какво казваш, това може да е много опасно ? Даже си рискувала и нарушила протоколите с тази мостра в напълно съзнателно състояние без инжектиране на целестин ?
         - Казах ви, че не е нужен, отлично си давам сметка, че живота ми ви принадлежи, уважавам ви и изпитвам към вас, странно чувство, подобно на човешкото за харесване и привличане !
         М1Х5 гледаше уплашено и се свлече в подобието на стол. В главата му нахлуха хаотично всички, възможни знания за историята на човеците и колосите. Връзката беше явно в генната модификация, преди стотина квинтона колосите са се размножавали по същия начин и сигурно със същите емоции, а може би и по- силни. Имаха по- едро телосложение и по- сложно устроен мозък. Днешните земляни бяха стигнали, според развиващата се тяхна „наука”, до извода, че най- важният, полов орган е мозъка, но явно не беше достатъчен, участието на другите органи бе подценено !? Бързо взе подадената мостра и включи естетора, даже не  разпита за съдържанието. Тялото му се изпълни с усещане за ситост, фин аромат, нежен вкус примесен с нещо мечтано, романтично и ефирно...
         - Да става каквото ще, нямам време за губене, ще наруша всички правила, трябва да стигнем до край в изследването, а после ще изтрия паметта ти ! Сега се съблечи бавно, със земен маниер и ела, предпологам че след години наблюдения знаеш и можеш! - смело нареди М1Х5 , тя се усмихна виновно, повече от недопустимо, като насочи учудения му поглед към ампулата с целестин. Експеримента продължи с часове, двамата изглеждаха като деца открили шоколад и сладолед едновременно.
         - Сега разбирам М1Х4, за когото след екзекуцията твърдяха, че е имал връзка с храната, жена от фермата със земен произход ! – замислено каза М1Х5 и тихо промълви – Хубаво, е меко казано, при това без торби и задушаване !? Ами сега, какво следва и какво ни чака !?
         - Без страх, превъзходни мой, та ние всеки ден живеем в очакване, че някой превъртял в ерархията може да ни унищожи, само защото няма подходящо настроение, даже и ти си способен на това спрямо мен например. Сигурно вече си мислиш, че за собствената безопасност е по- добре да ме анихилираш и без целестин го знаем? Пропускаш засега най- важното, даже и храната във фермата го е разбрала вече !
         - Не се изхвърляй, пази си по-внимателно живота, много си разрешаваш, окуражена от срамните дествия които извършихме, за които цялата цивилизация на колосите ще ни порицае и ликвидира ! Но казах, да стигнем до края, какво пропускам ?
         - Нещо което може да промени света ! То е..., че каквото ядеш в него се превръщаш, рано или късно! Не напълно научно, но просто обяснено, всички клетки на нашите тела се сменят десетки пъти за един живот, храната носи своята, генетична микроинформация, неизучено, еманационно въздействие и щем, нещем ни променя по свой образ и подобие. Примитивните, земни учени например смятат, че с помощта на водорасли и растителна храна, могат да създадат хора с хлорофил в кожата, които ще се хранят само със слънчеви лъчи. Ние, повече от точно знаем, че това е напълно възможно, ако се пипне зона 132ЛНП 34 на ДНК, такава е храната получавана в едни от най- старите ферми !
         - Цял живот и мен са ме занимавали подобни въпроси, но знаеш че йерархичната система не може да се измени, нещата така закостеняха, че вече няма и форуми за научен спор и мнения. Споделянето с колеги е рисковано, ще се приеме като опит за подстрекателство, предателство и преврат! Само едно изречение пред Риго ІV и той ще включи анихилатора без да се замисли !
         - Знам, напълно ми е ясно, но ако си съгласен нека да опитаме, по- лошо няма да стане, просто няма накъде, старата цивилизация на колосите вече е съсипана и деградира. Плана е прост, но изисква време. Да започнем с Имперския двор и Риго ІV, нека аз да избирам подходяща храна за тях, а останалото, ще свършат самите те !
         - Явно съм те подценил, в това има голям смисъл, нека да формулирам основната насока и пътя, имаме на разположение 5 земни денонощия, след това Риго ме праща  на Алфа 12. Може би и там има какво да се добави като „вкусова подправка”!?
         М13М17 се засмя, обгърна нежно раменете на превъзходителството, целуна го със земен маниер и прошепна в ухото му:
        - Не трии паметта ми, силна съм,  няма да ти навредя, ако стане напечено, преди да кажа дума, ще си отида и без анихилатор от този свят. Земните го ползуват отдавна, нарича се отрова и действа необратимо, за 2-3 минути, а телата са ни почти еднакви, ето тук, пипни, в ръба на униформата е! Пред другите стриктно ще спазвам етикета и тъпата йерархия ! - М1Х5 беше уплашен и ужасен, но за първи път почувства , че не е сам във Вселената, изпълваше го благодарност и привличане, не спази йерархията, не се възпротиви, беше му незапомнено хубаво и приятно, много по -ценно от протоколната  глупост, в която липсваше тази неизвестна досега за него нежност, топлина и смисъл, успя да каже:
         - Добре, съгласен ... !

следва продължение

imageimage





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476111
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930