Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2013 01:35 - Спасението
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 3022 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 31.05.2013 02:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Земята и хората трябваше да бъде унищожена и тераформирана отново. До това решение се стигна ето така:
http://dedenze.blog.bg/drugi/2011/11/26/losh-vkus.857026

          Старши модификатор М1Х5 беше заел поза, която се считаше за свъхпочтителна и реално означаваше – правете с мен всичко, което поискате . Риго ІV, бавно остави чашата и го погледна с изпепеляващо  пренебрежение и презрение.
         - Как се осмеляваш да безпокоиш, долен модификатор, нима не ти е мил живота? Да не би да идваш по време на вечеря, само да ми кажеш, че Земята още не е тераформирана ?
         - Безкрайни, пространствени извинения, ваше дизайнерско величие! Осмелих се в тази връзка, рискувайки живота си! – гласът на М1Х5 трепереше и странно мутираше.
         - Без лични, неоторизирани оценки, аз ще реша дали си рискувал жалкото си същество! Казвай, но повече от кратко !
         - Нося нова, земна храна, която най- смирено и учтиво моля да опитате и тогава да вземете величайшето си решение за моя живот и предстоящото тераформиране и унищожаване на популация от 7 милиарда.- модификатора почти на 4 крака постави стандартно упаковано блюдо пред Риго ІV. Дизайнера нервно и раздразнено завря питатора в интерфейса на блюдото. М1Х5 не беше пил вода от два дни, иначе напикаването от страх и напрежение му беше сигурно. Секундите му се струваха цели епони (1 епон = на 30 земни години).
         - Мм, да има нещо добро, докладвай ! – тази оценка беше разточителна и безценна. Модификатора облекчено въздъхна, но запази свъхпочтителната поза.
        - Ваше величие, всичко за унищожението беше готово, когато един от моите сътрудници попадна на няколко духовни еманации с неповторим вкус. Те бяха на млади индивиди с разгулен и безгрижен живот, минали през наркотици и какво ли не. Провеждаха размножителни процедури само за удоволствие и с развлекателна цел. На главите си надяваха здрави пластмасови торби, завързани или залепени около шията. Казват, че това умножавало сексуалното удоволствие многократно и до такава степен, че изпадат в щастие и са готови да умрат от задушаване, вместо да ги свалят. Това което ви предложих е еманация от душа, добита след подобна смърт!
        - Но това са редки единични случаи М1Х5, с колко блюда разполагате ?
        - За сега само с 6 ваше величие, но имаме програма с която да ги увеличим значително, плюс придаване на допълнителни екзотични нюанси.
       Риго ІV, скочи рязко, при което модификатора падна по гръб от страх.
       - Имаме рядко щастие, че наблизо има още двама галактически дизайнери! Утре за обяд подготви дегустация с кратко описание в Имперския форум, може ти и земната храна да оцелеете !
         Дизайнерите имаха неограничена власт, те не само диктуваха модата в етикета, храненето и поведението, но и решаваха съдбите на билиони в галактическата Империя. Императорското семейство, даже се страхуваше от тях,  бяха само 10 на брой и отговаряха за 3 галактики. Доброто беше, че броят им беше точно и законно фиксиран. Само императора можеше да ликвидира някой от тях и на негово място да назначи друг. Секторите за които отговаряха и работата им, рядко даваха шанс да се съберат повече от двама, трима на едно място. Затова улиците и сградите около форума бяха опразнени още през нощта и се охраняваха от цяла армия андроиди и спецполицаи . В залата два анихилатора, мисловно управлявани, обслужваха дизайнерите, които си разменяха протоколни любезности и пиеха амброзия, най -скъпия каталитичен букет от елементи за дълголетие.  М1Х5 след щателна проверка на блюдата влезе, по- скоро тихо пропълзя към тях в протоколната поза. След десетина минути Риго ІV нареди :
          -  Докладвай по същество нищожество !
          Модификатора беше успял да направи кратък филм с най- съществените неща, беше  разделил всички блюда на три, равни части, носени от три кулинарни робота. Дизайнерите внимателно започнаха дегустацията, всяко блюдо се съпътствуваше от пълно и подробно описание на продукта. Суетяха се, пробите продължиха повече от час, сменяха питателите пред всяка проба, така се натрупа пред всеки сериозен куп, но никой не смееше да ги докосне.
         - Е, ваши величия, неотразими дизайнери и колеги ? – първи заговори Риго ІV. Лицата им бяха тренирано каменни и никой не можеше да определи предварително, каква е оценката.
         - Признавам, че за първи път опитвам нещо добро с подобен вкус. Особено интересен бе вкуса на проба 4, която е щастлива еманация на душа, получена  при смърт по време на садо-мазо сексуален акт !? - първи реагира Куло 1.
         - Май сте спасили Земята и 7 милиарда отгледани души, но дали всички ще дадат подобни резултати, доколкото знам, това там се приема за ненормално и извращение, как ще ги заставите да го правят !? – тихо процеди Боби 2 .
         - Даже и да не е в масови количества ще се продава доста добре и скъпо. Обръщам внимание на проба 2, която е резултат от хомосексуален, еднополов акт !? Трябва да отчетем и факта, че се спестяват огромни разходи по тераформирането и отглеждането на нови създания с духовна субстанция! Модификатор, какво ще правите по нататък, ако одобрим храната !– угрижено запита Риго ІV.
          - Ваши величия, ние сме започнали известна подготовка, за наша сметка разбира се. Първо масово популяризирахме и рекламирахме секса при кислороден глад, това даже измести част от твърдите наркотици повреждащи и придаващи отвратителен вкус на душите. Възползувахме се от стреса и застоя в духовното развитие, безпътицата и отрицателните емоции, самотността и деформираната психика. В целият, земен свят въведохме и узаконихме хомосексуализма, даже направихме модни течения в които с паради, порно и демонстрации се привличат масово хора.! Въведохме законодателство за отглеждане на деца от хомосексуалисти и отнемането им от нормални, но бедни семейства, което ги побърква масово и ги кара да се размножават безразборно и без регистрация на децата!  Изменихме внимателно, чрез генна модификация, някои традиционни храни, при което хормоналния баланс се изравни и много индивиди вече сами не могат да се определят от кой пол са ! Липсата на път и цел, стреса, страха и несигурността им оставя секса, като единствено положително развлечение ! Стига се даже до там, че не е нужен и партньор, наблюдавани са случаи при най- младите в които умират от задушаване маструбирайки ! Зачестилите самоубийства от безизходца, чрез медиите ги канализирахме да стават поне с щастливи финални мигове – кислороден глад по време на секс. Допълнително се разработват и скоро ще бъдат в продажба фармацевтични продукти като таблетки, лубриканти, антизачатъчни, които ще спират дишането при еякулация и оргазъм ! С малко повече усилия съм сигурен, че ще постигнем нивата за добив на качествена храна, съпоставими с тези преди 2-3 епона !
           Три зелени светлини осветиха реверите на дизайнерите, това беше знак за обобрение, рядко с такова единодушие за кратко време, думите и оценките, както винаги се пестяха. М1Х5 скръсти молитвено ръце в знак на висока благодарност и на заден ход се изнесе от залата. Имаше всички, нужни средства и пълномощия, полета за Земята беше планиран за утре! Куло 1 наля на всички амброзия и измърмори:
           - Наздраве ! Това блюдо с еманацията на педерастките души не ми допадна много, но какво да се прави – вкус приятели няма, ще има клиенти !?
           Всички, дизайнерски величия бяха направили рядко срещани физиономии, които се тълкуваха като смях и развлечение !


imageimageimage

imageimageimage




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - За да се
31.05.2013 16:10
съкрати населението на планетата Земя е необходимо едно от следните две неща:
- Световна ядрена война.
- Изчерпване на нефта и природният газ.
цитирай
2. dedenze - Да alchemist, но ако е вярно фантастичното ми хрумване, съкращение на населението не е нужно !
31.05.2013 16:51
Нашата овча тъпота и стадност, много прилича на поведението на отглежданите за храна животни в нечия ферма !? Кой може да обори и докаже, че не е така и че целия ни живот не е една външно предизвикана суета ?
цитирай
3. nimbus - Замислете се какъв филм спечели ...
01.06.2013 01:03
Замислете се какъв филм спечели сега наградата в Кан(живота на Адел),какъв е сюжетът му...Изках да си го източа отнякъде да го гледам,но все още го няма.Такива са модните тенденции.Затова не ка си гледаме старото и класическото.Има гов интерната в изобилие.
цитирай
4. dedenze - Мисля че напълно освободени, съвременни и нормални хора също няма да го харесат и приемат nimbus !
01.06.2013 02:56
Даже нямам и любопитството да видя, тричасова лесбийска, ненормална история, какво толкова му харесват !? Явно всичко ново е добре забравено старо в края на един обществен строй ! Например в древния Рим: Нерон е плувал на сал от слонова кост и злато, демонстрирайки коитос с "жена си" - момче за които се е омъжил в храма на Атина Палада ...!? Всичко според мен се дължи на умишлен опит за деформация на мисленето и човешките ценности. Този уж фантастичен разказ ще има продължение ако съм жив и здрав, там ще се опитам да обясня защо ?
Все пак трябва да отчетем, че много хора по целия свят вече бият камбаната и ясно показват накъде води един сгрешен път!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467198
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031